WAR Europe
Ajánlott szerverek:
Destruction:
Core: Karak Azgal (EN), ORvR: Eltharion (EN)
Order:
Core: Karak-Norn (EN) / Karak Azgal (EN), ORvR: Dragonback Mountain (EN)
10 DAY FREE TRIAL
href=http://cdgalaxis.hu/PC/15584/warhammer-online-age-of-reckoning.html target=_blank>Normál verzió rendelése a cdgalaxis.hu oldaláról!
Normál verzió rendelése a PcDome.hu webáruházából!
  • MaRee
    Na nyomtam is két meccset, egyet Korith akárkicsodával, ő egy Shadow Warrior, meg az új vampire counts nő( vámpírból FÉRFI hőst akarok!!!)-vel.

A grafika egy kissé lebutított WAR-r emlékeztet, meseszerű effektekkel. Nem csúnya, de hozzá kell szokni. A WAR-ra jellemző objektumokba beakadást meg hasonlókat nem tapasztaltam szerencsére, az egész sokkal simábban fut mint az eredeti játék, ez pozitívum.

A zene kicsit engem az Unreal Tournament zenéjére emlékeztet, de nincs vele gond, az effektek meg a karakterek hangjai rendben vannak, mindegyik pofázik meg kiabál valamit általában. :D

A játékmenet, na hát az nem az igazi. Az alap koncepció, hogy van egy scenario map (Mourkain Temple van még csak jelenleg), annak a négy sarkában meg középen egy zászló, azt kell a három csapatnak elfoglalni.
    Kicsit furcsa először a három csapat miatt, kicsit free-for allnak tűnik az egész elsőre, de aztán ha már megszoktad hogy melyik csapatban vagy, akkor jó. Minden karakternek öt darab skillje van, ez mindegyiknél más de általában a többször kis sebzés,nagysebzés,lassítás,debuff debuff vonalat követik, bár ez karakterenként változó. Igazából nem nagyon lehet taktikázni a skillekkel, kb 5 mp-es CD van mindegyiken, csak nyomkodni kell szép sorban az 1 2 3 4 5 gombokat és futni az ellen után.

Ranged dps elég jól sebez, de viszont közel pár csapásból megfekszik. Melee dps az fasza, tankok ugye kicsit ütnek de sokat bírnak(guard nincs a játékban), healereknél tényleg a heal a fő szempont, lófasz sebzés de nagyon nehéz megölni őket.

Összesen 16 hős lesz, ebből eddig 7 van a játékban: BO, BW, Shaman, WE, SW, Slayer és a vámpír csaj, ő a DoK-nak felel meg ( IMBA !!! :D ).

A karakterek alap kinézete egy kicsit béna szerintem ilyen t1-t2 kinézetű cuccok vannak rajtuk, de majd elvileg lehetlesz unlockolni és/vagy venni újakat hozzájuk.

Összességében nem lett rossz a játék, viszont hamar meg lehet unni. Napi fél óra billentyű csapkodásra jó, de komolyabban vicc.