22827
-
MaRee #22067 Akkor most itt elvileg nem mennie kéne már a játéknak?Vagy már vége? A játékban azt írja hogy 8pm-10pm GMT akkor az itt 9től 11ig van ha jól tévedek.. Mégsem enged belépni. -
#22066 hopp
Prepare yourself for the next round - another WoH Beta Weekend is approaching and more invites have been sent out. Again two more heroes join the battles: Volrik the Chaos Marauder and Ikkrik the Skaven Gutter Runner. Let's give them a warm welcome - if they happen to be on your side.
Here are the test times for this weekend:
Thursday 4pm - 6pm EDT (8pm - 12am UTC)
Friday 10am - 12pm EDT (2pm - 4pm UTC)
Friday 7pm - 9pm EDT (Friday 11pm - Saturday 1am UTC)
Saturday 1pm - 5pm EDT (5pm - 9pm UTC)
This means the first test will start in 5 hours from now. Will Ikkrik be the first Skaven to achieve world domination or will Volrik's chaotic powers prevent that? And how will the other heroes stand beside and against them?
-
#22065 Next sessions:
Fri. Sept 16th 10AM -12PM EST
Fri. Sept 16th 7-9PM EST
Sat. 17th 1-5PM EST.
Holnap itteni idő szerint 17:00-19:00
Szombaton meg 20:00-24:00 -
MaRee #22064 Csak meg kell adni a kártya számot, nem fog pénzt levenni. A 990 forintért jár egy ingyen hónap, ha az letelt, utána venne le 3000 forintot a következő hónap játékért, ha engeded.
VAGY a prepaid gamecardhoz beírod ezt: WAR0DAYTIMECARD így nem kel bankkártya számot megadni, de megkapod a 990 forintodért az 1 hónapodat. Ha letelt utána kell kártyát megadni. -
#22063 Kaptam invet én is. Mailt nem kaptam, de oldalon ott volt már le is szedtem. Gondolom holnap kezdődik megint a hétvégi test. -
xruu #22062 Minden fizetős mmo-nál meg kell adni egy bankkártya számot, vagy ha ez nincs, akkor egy gamecardot. Van ahol először a játékot is meg kell venni, régen war-al is így volt de most már ettől eltekintenek, vagyis NEM kell megvenni a játékot, ha tetszik a trial csak befizeted és folytatod.
Ennek ellenére viszont meg lehet venni, és mivel 30 nap jár hozzá, így érdemes is, mert 990-ért kapsz egy hónap előfizetést ami jóval olcsóbb mint a havidíj, ennek ellenére ezt csakis akkor tudod kihasználni, ha veszel gc-t vagy megadsz egy kártyaszámot.
Szóval ha nem adsz meg ilyent, akkor valóban tök feleslegesen vetted meg, ha viszont megadsz, akkor 990-ért kaptál egy extra hónapot ami meg jó bolt volt :) -
excalibur #22061 Sziasztok! Én leszedtem a Warhammer Online trial verzióját, fel is vittem lvl 10-re, de tovább szeretném vinni. Elmentem hát a cd galaxisba, ahol 990 ftért megvettem a játékot, és az account-ban próbáltam a kódját beírni, de utána kér egy bankártya, vagy prepaid kártya számot. wtf? tehát tök feleslegesen vettem meg a játékot, elég lenne egy gamecard, és az felfejlesztené a játékot teljes értékűvé? Beírom a prepaid kártyaszámom és kész? -
MaRee #22060 Csekkoljátok a mailboxotokat ha még nem jött eddig WOH-ra meghívó, tegnap kb 5000 új béta meghívót küldtek ki. -
MaRee #22059 Nem kell semmit megvenned. Letöltöd a játékot, csinálsz egy trial accountot és amikor akarsz előfizetsz egy hónapra 3000 forintért, és kész. -
t0xikus #22058 létrehozol trial accot majd upgradeled. idehaza vett dvd-vel semmit nem fogsz tudni csinálni -
Boncmester #22057 Olyan, mint a wownál. -
EchoOne #22056 Hali sziasztok!
Egy teljesen új játékos vagyok, nem ismerem a játékot még. A kérdésem a következő: ahhoz hogy teljesen kihasználhassam a játékot meg kell vennem eredetiben illetve 60 naponta feltöltő kártyát kell igényelnem vagy bankkártyáról feltöltenem igaz? Lényegében mint a WOW-nál? http://cdgalaxis.hu/PC/15584/warhammer-online-age-of-reckoning.html -
parlucci #22055 Hopsz ezt beneztem. Koszi az infot, mukodik. Toltodik lefele a jatek. :) -
MaRee #22054 Pár hozzászólással ezelőtt beszéltük ezt meg, ott a megoldás. -
parlucci #22053 Hello!
Egy kis segitseget kernek. Anno megjeleneskor megvettem a jatekot es jatszottam is kb. 2 honapot. Most gondoltam egyet es ujra elovennem megnezni mit valtozott a jatek, kedvet kaptam hozza.
Azonban az EA es Mythic osszeolvadasa kapcsan mar nem ugy mukodik az account management mint regen. Probalnek eletet lehelni az accountomba de nem igazan akar osszejonni.
Jelenleg ott tartok, hogy van egy EA fiokom (regebbrol), de nem igazan tudom, hogy lehetne a Mythic fiokommal osszekapcsolni. Mi egyaltalan ez a Master Mythic Account? A regi mythices accountomat beirva "nincs ilyen account" hibauzenetet dob a weboldal.
Probalgattam a jelszavakat is, hatha rosszul emlekeztem, de most 30 perce lockolta az accountom.
Otlet? -
MaRee #22052 De néztem mert először zavart, nem találtam hogy ki lehet-e kapcsolni. De nem is akartam végül, mert semmit nem látni nélküle a targetből.
Tegnap lehetett chatelni az egyik producerrel ingame, de nem sokat mondott.
Megjelenést ő is őszre mondta, 16 helyett 20 herot terveznek, következő hero egy Skaven lesz.
Újabb herok valószínűleg: tomb kings, troll, dryad, dwarf hammerer. -
#22051 Nem nézted azt a nagyon buta fehér karikát a targeten ki lehet kapcsolni? -
MaRee #22050 Nem tudom minek a tank, ezen én is gondolkodtam. Ne úgy fogd fel hogy tank akkor, hanem csak egy nehéz páncélos, pajzsos karakter :) Trófeák nincsenek. A csapatok pedig vegyesek, nincs order destro meg ilyen megkötés, mindhárom csapatban lehet mindenféle karakter, ez így nekem nem tetszik annyira, de hát na. -
#22049 Keress rá youtuben és meglátod. -
e57 #22048 Ha nincs guard, akkor minek a tank?
Trófeák sincsenek?
Ha jól értem akkor vegyes csapatok vannak? Hogy jön ki a 3 csapat? Én azt hittem, hogy úgy, mint a vérfociban, hogy tisztán törpe, ork, ember, stb... csapat, de ezek szerint nem.
-
MaRee #22047 Ja, azt kihagytam, hogy a profilon belül van Tactics fül, de itt még semmit nem lehet választani, mert coming soon. Négy tactic lesz választható, ezek úgylátom univerzálisak, tehát nem lesz minden heronak külön tacticja.
Achievementek is lesznek, meg a killekért kapni XP-t is, gondolom majd a levelupnál lehet tacticokat vásárolni meg új skineket. -
#22046 "Napi fél óra billentyű csapkodásra jó, de komolyabban vicc."
Pont erre találták ki szerintem :)
Gondolom lesznek sovereign/warlord stb kinézetű setek később. Én is kipróbálnám, de nem nagyon akarnak meghívni -
MaRee #22045 Na nyomtam is két meccset, egyet Korith akárkicsodával, ő egy Shadow Warrior, meg az új vampire counts nő( vámpírból FÉRFI hőst akarok!!!)-vel.
A grafika egy kissé lebutított WAR-r emlékeztet, meseszerű effektekkel. Nem csúnya, de hozzá kell szokni. A WAR-ra jellemző objektumokba beakadást meg hasonlókat nem tapasztaltam szerencsére, az egész sokkal simábban fut mint az eredeti játék, ez pozitívum.
A zene kicsit engem az Unreal Tournament zenéjére emlékeztet, de nincs vele gond, az effektek meg a karakterek hangjai rendben vannak, mindegyik pofázik meg kiabál valamit általában. :D
A játékmenet, na hát az nem az igazi. Az alap koncepció, hogy van egy scenario map (Mourkain Temple van még csak jelenleg), annak a négy sarkában meg középen egy zászló, azt kell a három csapatnak elfoglalni.
Kicsit furcsa először a három csapat miatt, kicsit free-for allnak tűnik az egész elsőre, de aztán ha már megszoktad hogy melyik csapatban vagy, akkor jó. Minden karakternek öt darab skillje van, ez mindegyiknél más de általában a többször kis sebzés,nagysebzés,lassítás,debuff debuff vonalat követik, bár ez karakterenként változó. Igazából nem nagyon lehet taktikázni a skillekkel, kb 5 mp-es CD van mindegyiken, csak nyomkodni kell szép sorban az 1 2 3 4 5 gombokat és futni az ellen után.
Ranged dps elég jól sebez, de viszont közel pár csapásból megfekszik. Melee dps az fasza, tankok ugye kicsit ütnek de sokat bírnak(guard nincs a játékban), healereknél tényleg a heal a fő szempont, lófasz sebzés de nagyon nehéz megölni őket.
Összesen 16 hős lesz, ebből eddig 7 van a játékban: BO, BW, Shaman, WE, SW, Slayer és a vámpír csaj, ő a DoK-nak felel meg ( IMBA !!! :D ).
A karakterek alap kinézete egy kicsit béna szerintem ilyen t1-t2 kinézetű cuccok vannak rajtuk, de majd elvileg lehetlesz unlockolni és/vagy venni újakat hozzájuk.
Összességében nem lett rossz a játék, viszont hamar meg lehet unni. Napi fél óra billentyű csapkodásra jó, de komolyabban vicc.
-
MaRee #22044 Tegnap délután, de persze este nem voltam itthon, hogy játszhassak. De ma este megint lesz elvileg játék, most kipróbálom. -
#22043 :o mikor kaptad? -
MaRee #22042 You have been accepted to the Wrath of Heroes Beta!
-
MaRee #22041 Oké értem én, csak amikor még én játszottam akkor örült az ember ha mire 40-re ér megvan a 40-es rr :) De jó ez így, remélem order T2 nem lesz olyan halott Norn-on mint ahogy mondják. -
buhajla #22040 ajjj istenem te is a t4től félsz -.- legjobb csak fel kell fejlődni hozzájuk,ha lassú a szintezés akkor vedd meg az rrpacket, jah és ha fura h 11/16os rankkal rohangálsz elárulom h nekem 30ason volt rr50 ;) -
MaRee #22039 Hmmm furcsa ez így, elég lassú a szintezés. Meg az se tetszik így elsőre, hogy a renown rank nagyobb lehet mint a sima rank, de hát ez érthető. Csak érdekes 11/16-os rankkal rohangálni :D
Egyébként kellemes csalódás eddig a játék, T1 persze fullon van, T2 kicsit kihalt, bár csak pár órát nyomtam ott(kár mert ez a kedvenc tierem). T3 viszont eléggé meglepett, szinte non-stop akció megy, régen pedig az volt a legnépszerűtlenebb. T4-et még nem próbáltam, bár ahogy a playerek leírták nem is érdemes. rr100-as premadek zúznak mindenhol, asszem ezt még pihentetem :D -
sanyiiiii #22038 ez is egy megoldás :) -
MaRee #22037 Nem adtam meg a kártyámat. Prepaid game cardhoz van egy kamu kód amit be lehet írni, azt írtam be és úgy adta meg a 14 napot. -
buhajla #22036 igen ő is rájött utólag :) -
sanyiiiii #22035 Nincs igaza, megadja a valós kártyát megkapja a 14 napot majd cancel sub és meg is van a 14 nap. Nem von le érte pénzt. -
A4tech #22034 talán mert a megmaradt 2(?) servert egy sima desktop gépről nyomják a nagymutter padlásáról mobilnettel -
MaRee #22033 A rohadtlassú patchelésre nem tudtok valami problémát? 1 gigát egy óra alatt csinált meg majdnem, és 9gigát akar patchelni, persze játszani nem lehet közben.. Miért ilyen lassú? Régen pillanatok alatt megcsinálta. -
MaRee #22032 Nem kell telefonálni. Az account pagen a Mythic master accountnál lépj be azzal az accal amivel a játékba léptél be régen, csak hozzá kell adni hogy _EUR tehát accnév_EUR aztán alá a jelszavad. Így be fogsz tudni lépni aztán rá kell kattanni hogy link with EA account vagy ilyesmi, és kész lesz. -
Jammal #22031 Én erről az account mergeről is lemaradtam és most hívogathatnám őket telefonon ha vissza akarnám kapni a WAR accountom, de annyit nem ér :) -
buhajla #22030 igazad van, elnézést :D ezek szerint kis kapzsi mythic ezt is megváltoztatta :S -
MaRee #22029 Ahol írja hogy van 14 nap ingyen játék, ott ha rányomok a continue-ra, akkor bejön hogy milyen módon szeretnék előfizetni a játékra.. Ha rákattintok valamelyik előfizetési módra, akkor meg kér egy érvényes bankkártya számot. Ha kamut adok meg akkor azt írja, hogy transaction cannot be completed, tehát nem én rontom el.
"This wizard will walk you through the steps to re-activate your account and receive the 14 Free Days. Note that you will be asked for billing information to set up your recurring subscription..."
Kapják be. -
buhajla #22028 csak akkor? egy ismerősöm is visszatérő játékos volt de neki engedte aktiválni azt a 14 napot active subs nélkűl (szal elnéztél vmit sztem :D)