Én 1 hónapja aktiváltam a 2 hetet (vagy 10 napot, nem volt jelentősége), 3 napig bírtam. A játék még mindig ugyanolyan primitív, mint 1-2 évvel ezelőtt. T4ben mennek a blobok (orvr), akinek nagyobb blobja van, az nyer. Amíg nem 3-4es a keep (amennyi kell a ramhoz), addig kergetőzés van, utána 4en ülnek a ramba, a többiek húzogatják a brét. A váron belül a falról/ra lő, aki tud a többiek az előbb vázolt módon szórakonak (+4 ember a ramban). És nem is ez a fő gond a játékkal. Hanem a játékmechanika (még mindig orvr). Mivel a fejlesztők retardáltak, ezért a játékban előfordulhat olyan szituáció, h egyik oldal sem nyer. Pl amikor páran basztatják a carriert, és nem nő a keep lvl. Ilyenkor baromi érdekesség válik a játék, ugyanis a legunalmasabb része lesz a leghosszabb. Normál játékban ha kib*szok az ellenfelemmel, akkor azt azért teszem, mert előre jutok vele. Itt nem, itt magammal baszok ki pl ha megvédem a várat, mert az ellenfél átmegy egy másik üres zónába, és hurrátaps, mehet a rve.
Ha vhogy mégis sikerül eljutni az ellenfél fővárosáig, akkor ott az nyer, akinél több aoe van (és emiatt aki nem aoe karakterrel megy, az csak a helyet foglalja a partyban).
Scenarioban szintén az nyer, akinek több az aoe, illetve mostanában aki bemegy r100as premade-del (ez speciel a többi módra is igaz).
Ha értelmes warhammer játékkal akarsz játszani, akkor ott a dow2 vagy a space marine (habár ezek wh40k cuccok, fantasyból csak szar van sajna), ha normális pve mmo kell, akkor wow vagy rift, ha normális pvp mmo, akkor vagy gw2 vagy wh40k online (ami még 1-2 év).
A warhammer online nevű fostalicskára értelmes ember nem ad ki pénzt, csak az, aki:
a: nem tudja, h mi vár rá t4ben
b: r100as cuccban rohangál, és arra veri, h a lowbiekat/núbokat alázza (akik r50-70esek, és ofc 5v1ben is kiszopnak egy r100astól)
c: retardált