22827
-
Robe77 #21947 "csak 2 éve nem került bele semmi új content, és amit fejlesztés címén műveltek az leginkább a játék butítása volt csak."
Pontosan. Ez a bajom nekem is. -
#21946 Hát amikről tudni, hogy már tutira lesznek, az egy ogre, troll, skaven, vampire count hős. Ja meg hammerer is lesz benne pl. -
MaRee #21945 Milyen fajok? -
#21944 nem kerül már be* -
#21943 Egyedül azért örülök ennek a wrath of heroesnak, mert itt nem lesz gearbeli különbség a playerek között és legalább játszható lesz jó pár olyan faj, ami WARba soha a büdös életbe nem kerül már pl. -
#21942 Bezárni nem fog, a mostani szánalmas formájában fog tovább üzemelni. 990 forintot kb megér, annál többet nagyon nem. T1ben lehet bohóckodni 1 hónapig, utána uninstall vagy még1x megveszed 990ért... Amúgy az a $16 vicc, amennyit van pofájuk ezért a 'termékért' elkérni.
Ingyenes tuti nem lesz, ugyanis már most is benne vannak a mikrotranzakciós szarok, ami mellett a sok balf*sz fizeti a havidíjat. Ha egy halom idiótát 2x tudnak lehúzni, akkor nem fogják elzárni az egyik pénzcsapot. -
buhajla #21941 hát nagy az esélye =/ -
Genesist #21940 Köszönöm szépen mindkettőtöknek a kimerítő választ. Szerintem megpróbálom úgy, hogy megveszem 990.- áron a játékot, és kihasználom az ingyenes hónapot, és az alapján eldöntöm. Igazából attól tartok, hogy miután megjelenik az SWTOR, a Warhammer bezárja kapuit, és akkor totál felesleges az egész. Vagy esetleg lehet számítani arra, hogy ingyenes lesz? -
#21939 Én 1 hónapja aktiváltam a 2 hetet (vagy 10 napot, nem volt jelentősége), 3 napig bírtam. A játék még mindig ugyanolyan primitív, mint 1-2 évvel ezelőtt. T4ben mennek a blobok (orvr), akinek nagyobb blobja van, az nyer. Amíg nem 3-4es a keep (amennyi kell a ramhoz), addig kergetőzés van, utána 4en ülnek a ramba, a többiek húzogatják a brét. A váron belül a falról/ra lő, aki tud a többiek az előbb vázolt módon szórakonak (+4 ember a ramban). És nem is ez a fő gond a játékkal. Hanem a játékmechanika (még mindig orvr). Mivel a fejlesztők retardáltak, ezért a játékban előfordulhat olyan szituáció, h egyik oldal sem nyer. Pl amikor páran basztatják a carriert, és nem nő a keep lvl. Ilyenkor baromi érdekesség válik a játék, ugyanis a legunalmasabb része lesz a leghosszabb. Normál játékban ha kib*szok az ellenfelemmel, akkor azt azért teszem, mert előre jutok vele. Itt nem, itt magammal baszok ki pl ha megvédem a várat, mert az ellenfél átmegy egy másik üres zónába, és hurrátaps, mehet a rve.
Ha vhogy mégis sikerül eljutni az ellenfél fővárosáig, akkor ott az nyer, akinél több aoe van (és emiatt aki nem aoe karakterrel megy, az csak a helyet foglalja a partyban).
Scenarioban szintén az nyer, akinek több az aoe, illetve mostanában aki bemegy r100as premade-del (ez speciel a többi módra is igaz).
Ha értelmes warhammer játékkal akarsz játszani, akkor ott a dow2 vagy a space marine (habár ezek wh40k cuccok, fantasyból csak szar van sajna), ha normális pve mmo kell, akkor wow vagy rift, ha normális pvp mmo, akkor vagy gw2 vagy wh40k online (ami még 1-2 év).
A warhammer online nevű fostalicskára értelmes ember nem ad ki pénzt, csak az, aki:
a: nem tudja, h mi vár rá t4ben
b: r100as cuccban rohangál, és arra veri, h a lowbiekat/núbokat alázza (akik r50-70esek, és ofc 5v1ben is kiszopnak egy r100astól)
c: retardált
-
Pacho #21938 A játék nem annyira pocsék mint amilyennek leírják sokan, csak 2 éve nem került bele semmi új content, és amit fejlesztés címén műveltek az leginkább a játék butítása volt csak. A legtöbben ezért hagyták abba. (szerintem). Ha most elkezded, Tier 3 végéig (lvl39) egész jó játékélményed lesz majd (persze ez szervertől és a választott oldaltól is függ). A szopás az majd Tier 4-ben lesz ha addig nem sikerül bejutnod egy jó (mondjuk TOP 5) guildbe. (Azok pedig ritkán keresnek új embert.) Guildless karakterrel (vagy valami fos casual guildben) maradnak a pug sc-k és a solo orvr, ahol nagyon gyorsan elmegy az ember kedve játéktól.
Ha causal player vagy és keveset játszol, vagy nem vagy kíváncsi az end game-re, akkor fizess elő nyugodtan, 2-3 hónapig jó játékkal elleszel, amíg fel nem érsz T4-be.
Ha kocka vagy, akkor már ne fektess bele energiát.
Szerintem. -
Genesist #21937 Sziasztok!
Már egy jó ideje játszom a trial verzióval, és nagyon tetszik a játék. Csak az a baj, hogy nagyon sok helyről hallom, illetve olvasom, hogy egyáltalán nem éri meg előfizetni, mert haldoklik az egész játék, meg pocsék stb...
Szerintetek érdemes még próbálkozni vele? -
buhajla #21936 Vicc :DDD ez már tényleg szánalmas....gratula neked is bohóóc :) -
Boncmester #21935 Lol :)
Vakok között félszemű a király :D -
sanyiiiii #21934 The Oscure mostanában jó guildnek számít? Tényleg elég siralmas lehet a helyzet.... -
buhajla #21933 Azgalon most az oscure a legjobb büszkén mondthatom hogy benne vagyok nekem az tökéletes tele rr100as okos/skilles játékossal. -
Robe77 #21932 Tudnád nekünk milyen top guildünk volt( van, csak átalakult multigamingé :D ) Pedig 25-nél szerintem sosem volt több az aktív tagok száma. :D -
buhajla #21931 Igen szerintem is ez lenne a legjobb megoldás a régit vissza hozni RvR-ben
de nekem azért nem ment még el a kedvem,mert egy teljesen írányított guild-ben nem egyesével foglaljuk a bo-kat (azgalon lehetetlen 1esével mert lefarmolnak).Szinte mi (The Oscure) meg a Radiant Knight lockolja a területeket mert még mindig nagyon sok dessy van,jah és játéktudással belehet kerülni top guildba és úgy szerintem igen tisztességes harcokat lehet nyomni meg várvédést és napi 2 altdorfot :DD(esetleg 1 ic-t) egyszóval nem unatkozunk ;)
-
Robe77 #21930 Akar a halál demotiválni. Tudod milyen szívesen játszanék, ha a régi lenne az RvR (nem egy fős BO foglalás stb. ) meg ha raknának be 1-2 új területet, normális új sc-ket. Egyszóval fejlesztenék? Akkor olyan szívesen fizetném be. -
buhajla #21929 kommentelhettek engem nem zavar de a "demotiválós" kommikat utálom,és még mindíg mondom h vannak aprítások ezt nem adom fel :) -
Robe77 #21928 Több mint 2 év játék után azért csak kommentelhetünk ide. Nem? :D
Az meg lehet, hogy vannak aprítások T4-ben, de már közel sem olyanok mint régen. Amikor 6os partyval, meg fél guildes WBvel aláztuk a destrot RvR zónában/városban... -
Boncmester #21927 Megszokás. Régen még volt itt élet, most meg halál van, kísérteni járunk. A reményt már mindenki elvesztette... -
buhajla #21926 csak még1 ha ennyire leszarjátok meg minden jah meg h halott a játék minek kommenteltek ide?:D -
buhajla #21925 Pont erről beszéltünk de mind1 akkor ÚGY VAN :) :) cu SWTOR bohóóóóc -
Boncmester #21924 Persze-persze. -
buhajla #21923 +1 -
kpdaniel #21922 Én is több mint másfél éve játszok nem rég járt le az előfizetésem és állítom, hogy még nincs veszve semmi. Sőt! Még mindig vannak masszív aprítások RvR Tier 4-ben ezért is fogok valószínűleg vissza menni szeptembertől. xoxo -
buhajla #21921 Lehet hihetetlen nektek de Azgalon mennek azért még nagy bunyók nem fogom tovább magyarázni, nem is akarom de kihangsúlyozom hogy eféle csatákhoz JÓ GUILD IS KELL!!! nem csak pug-al szaladgálni össze vissza és farmoltatni magad ;)(ez csak egy példa semmi célzás) -
Robe77 #21920 Másfél éve játszol vele és mostanában is voltál olyan csatában, mint amik kb. 1 éve mentek T4-ben? Ez nekem egy csöppet hihetetlen. Csupán azért, mert amióta behozták az új RvR-t az egyedül is elfoglalható BO-kkal meg a csak ramal támadható keep dooral, azóta nem nagyon láttam olyan csatákat mint anno. -
buhajla #21919 amúgy meg több mint másfél éve játszok szal láttam már egyet-mást...;) -
buhajla #21918 lehet hogy nehezen hiszed, engem nem nagyon érdekel hogy ki mit hisz, csak mondtam/megjegyeztem h oscure-os ként elég szépeket verekedtünk/verekedünk a 2top dessy wb-vel akik még tudnak is játszani nem botoskodnak össze vissza meg nyomják a slankinget egész nap és le leechelik a lockokat -
t0xikus #21917 ezt igazából nehezen hiszem. nem véletlenül hagyta abba a játékosok nagy része. láttad volna 1-másfél éve mi volt. vagy régebben. -
buhajla #21916 Teljesen megértettelek, és értem mi hiányzik neked mert már én is játszok egy jó ideje csak azt akartam ezzel mondani , hogy azért találni most is ilyen féle-fajta "bunyót".:) -
e57 #21915 Nem biztos, hogy megértettél vagy hogy egyre gondolunk.
Mindegy, ez a játék abban a formában ahogy én szerettem, már a múlté.
-
buhajla #21914 hát hasonló volt mikor abba hagytam 1,5 hónapja kb de az is csak úgy sikerűlt h Karak-Azgalon 24fős order wb-vel ütöttük a 2top dessy wb-t nah az hasonlít erre bár az se pug wb volt :DDDDD -
e57 #21913 18 játékos? (6vs6vs6) Ugyanmár! Nekem ez elment volna a WAR-ban egy opcionális scenário fajtának. Szerintem kb ennyit ér.
Ezt a fajta játékot hozzák vissza, és már fizetem is be:
-
foxxi #21912 BioWare will be getting in on the new free-to-play craze. Today they announced Warhammer Online: Wrath of Heroes, a PC player-versus-player game based on the MMO Warhammer Online: Age of Reckoning.
"Warhammer Online: Wrath of Heroes will advance online action games by delivering instant, fast-paced, and competitive PvP arena gameplay – for free!" says BioWare. "In this thrilling game, players form three teams and will dive into epic 18-player battles using a variety of characters and iconic Warhammer Online heroes, settings, and weapons. The course of conflict can quickly turn against you as players switch from one hero to another mid-battle, and alliances between the teams are forged – and broken."
There's no mention of how the game will support itself financially. Presumably you'll be able to purchase optional items for real money. These optional sales - known as microtransactions - are the common way that free-to-play games turn a profit.
For a chance to play in the closed beta, head to the game's website. The game's public launch is scheduled for Fall 2011 for North America and Europe. -
buhajla #21911 bingo players-cry just a little :DD nah ez itt a koporsószeg :( -
MaRee #21910 Úúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúristen.............. Ez most valami vicc? Inkább tennék ezt a szart ingyenessé, nem ilyen idétlenségre pazarolják az időt... -
#21909 Sírjunk szerintem :D -
A4tech #21908 ez a 'Wrath of Heroes'.. nem tudom, sírjak vagy nevessek?