Burgernemham#21784
Az azgalon játszom order oldalon, de indítottam destrot a nornon. Tehát nem írom le a karakterim neveit, mert mindkét szerveren sajnos szemben állok a Magyar légiókkal. A kényszer hozta így, meguntam a menekülést, az inbalansz okozta fusztrációt, szerettem volna egy kicsit játszani még ezzel a játékkal. Erről később. Azt meg végképp nem szeretném, hogy erkölcsi toporgás legyen emiatt, amikor egymás előtt állunk. Hiába csak egy játék. A nornon már nem látok magyar nevű ordert, így nincs bennem erkölcsi aggály. Bár, ott nem is játszom már hetek óta, az a szerver valóban szinte üres; igaza van Pachonak. Az egy másik kérdés, hogy annak okozatát boncolgassuk, miért olyan az állapot. A svédek pl azt mondják egyszerűen a destrok kiverték az ordert, azok megunták és leléptek. Az order pedig hivatkozik a játék ellaposodásra. Savanyú a szőlő, s pár fecske nem csinál nyarat, hogy közhelyekkel éljek. Ez a konklúzió egyik oldala. Nem én mondom, ezt mondják ott.
Az azgalon viszont fordított a helyzet. Nem sok élvezet marad abban sem, hogy 4x annyian kergetjük a destrokat. De tudom, hogy a Rift is elvitt rengeteg gÉmert, akik vissza fognak jönni és helyre fog állni az egyensúly. Mert azzal is tisztában vagyok, hogy ilyenek gyakran megesnek mmo-k terén. Nem fog ez a játék olyan könnyen kivérezni, mert egyszerűen túl jó ahhoz. Most vérzik, de nem artériából.