22827

WAR Europe
Ajánlott szerverek:
Destruction:
Core: Karak Azgal (EN), ORvR: Eltharion (EN)
Order:
Core: Karak-Norn (EN) / Karak Azgal (EN), ORvR: Dragonback Mountain (EN)
10 DAY FREE TRIAL
href=http://cdgalaxis.hu/PC/15584/warhammer-online-age-of-reckoning.html target=_blank>Normál verzió rendelése a cdgalaxis.hu oldaláról!
Normál verzió rendelése a PcDome.hu webáruházából!
  • kecsesz
    Mi Magyarok vagyunk, és Norn-Order oldalon toljuk.
    Igaz, csak 7-8 fő, de a létszámunk emelkedik, a játék tényleg túl jó ahoz, hogy "csak úgy" eltűnjön a süllyesztőben!
    T3+T4 szinte minden este tele!!!
  • Burgernemham
    Főleg azok után amit a svédek és egyéb nációk állításai alapján "papírra" vÉtettem.
  • Burgernemham
    Igen, a "perlol" miatt nem írom :P
  • Burgernemham
    Az azgalon játszom order oldalon, de indítottam destrot a nornon. Tehát nem írom le a karakterim neveit, mert mindkét szerveren sajnos szemben állok a Magyar légiókkal. A kényszer hozta így, meguntam a menekülést, az inbalansz okozta fusztrációt, szerettem volna egy kicsit játszani még ezzel a játékkal. Erről később. Azt meg végképp nem szeretném, hogy erkölcsi toporgás legyen emiatt, amikor egymás előtt állunk. Hiába csak egy játék. A nornon már nem látok magyar nevű ordert, így nincs bennem erkölcsi aggály. Bár, ott nem is játszom már hetek óta, az a szerver valóban szinte üres; igaza van Pachonak. Az egy másik kérdés, hogy annak okozatát boncolgassuk, miért olyan az állapot. A svédek pl azt mondják egyszerűen a destrok kiverték az ordert, azok megunták és leléptek. Az order pedig hivatkozik a játék ellaposodásra. Savanyú a szőlő, s pár fecske nem csinál nyarat, hogy közhelyekkel éljek. Ez a konklúzió egyik oldala. Nem én mondom, ezt mondják ott.
    Az azgalon viszont fordított a helyzet. Nem sok élvezet marad abban sem, hogy 4x annyian kergetjük a destrokat. De tudom, hogy a Rift is elvitt rengeteg gÉmert, akik vissza fognak jönni és helyre fog állni az egyensúly. Mert azzal is tisztában vagyok, hogy ilyenek gyakran megesnek mmo-k terén. Nem fog ez a játék olyan könnyen kivérezni, mert egyszerűen túl jó ahhoz. Most vérzik, de nem artériából.
  • najó
    :D Amugy jobban elolvasva nemis játszik a nornon....Most akkor a nornos destrosok nevébe irsz Burger,ugy hogy nemis játszol ott? Mikozbe az azgalon gondolom destrozol...vagy nem...:)
  • Boncmester
    Ezt úgy érted, hogy tudjad, kinek a hullájára nyomsz perlolt? :D
  • najó
    neked mi a destros karid neve? csak hogy tudjam,kivel játszom:)
  • sanyiiiii
    A destro közösség a nornon természetesen az könnyen jövő lila számokat élvezi.
  • Pacho
    Hát persze, hogy nagyobb pénz van a kieg vásárlásban és a mikrotranzakciókban, mint egy havi fix előfizetésben. De a sok hülye amcsi ezt nem látja. Úgysem fogják megérteni.

Amúgy a destro közösség nem tudom mit élvez a játékban a nornon, amikor kb napi 20 órában üres zónát zergel, a maradék 4-ben pedig menekül az egyetlen order premade wb elől, vagy wájpol ezerrel.
  • Burgernemham
    Bármennyire is akarják temetni akik már megunták (mert mindent meg lehet unni), ez a játék legalább egy évig még üzemel. És a destro közösség nagyon is élvezi a játékot a norn szerveren. Pl. Az azgalon ahol jelenleg tartózkodom, már kevésbé.:)
    A másik. Én F2P ingyenes játékkal még nem találkoztam. Ellenben azokba, hogy topon lehess 3-4x annyit kell invesztálni. A legnegyobb átverés a "F2P". Övé a jövő. Ingyen játszani, humoros! A lotrora 3 hónap alatt többet költöttem, hogy ne kelljen grindelnem minden "ingyenes" csomagért mint 7 hónap alatt a WAR-ra. Mellesleg a valaha volt legunalmasabb mmo. Hogy oda is osszunk lapot, ne csak ide!

• Boncmester
    Vagytok már T4ben? :-)
  • foxxi
    Egy jó MMO-t minden nap játszanak, és nem 2-3 alkalommal egy héten.
  • kecsesz
    Nanananaaaaaa....nem kellene mindent eltemetni Magyarok!
    Mindig ez a "minden rossz lett" duma Gyerekek...
    Mi például jól eljátszunk hetente 2-3 alkalommal 6-8 fős TISZTA Magyar csapatban, nahát...
    Fel a fejjel és gyertek Nornra Order oldalra!!!
  • Boncmester
    Hát azért ezek közül az újabb is sajna februári :(

Amúgy bírtam volna, ha nálam is így fut a játék... :(
  • MaRee
    De jó ezeket visszanézni :) Lehet énis ott futkározok épp valahol a tömegben :) Na ez az ami hiányzik a mostani ememókból, ez PVP!
    Emlékszem még mennyire faszák voltak tier 2-ben az Ostlandi ostromok, az volt a kedvenc területem :D Meg tier 4-ben keep foglalás, többszáz játékos mindenhol, igaz voltak durva lag hegyek, de hol van másik játékban ilyen?

Nagyon hiányzik, de én ezért már biztosan nem fogok egy fillért sem fizetni.
  • Pacho
    A játékélmény még most sem rossz, csak jó guild kell hozzá. Csata azért van.

Nincs akkora mint a "régi szép időkben" (lásd lent) de azért van.
    Csak ha most kezded már szívás felcuccolni egy karaktert - és föltolni 90+-ra (pláne egyedül, vagy valami fos casual guildben, ahol van papíron 190 ember)

http://www.youtube.com/watch?v=DMueyOrMRpE

http://www.youtube.com/watch?v=T7UDQjKkF8o
  • maffi
    hát kár érte.. pedig a pvp része miatt számomra nagyon vonzó volt, játékosok nélkül viszont nincs miről beszélni. sajnálom, akkor máshol kell szétnéznem.
  • Boncmester
    Ahogy hallom, a rift is kezd bedögleni, de igazából passz. Mindenesetre a kezdeti lelkesedés már az emberek nagy részénél nincs meg.
    A WAR sajnos tényleg KO, még fél éve talán érdemes lett volna nyomni, voltak magyarok is, mostmár viszont csak mutatóba látsz magyart :(

Star Wars: The Old Republicot próbáld majd ki november környékén, szerintem addigra kijön, bár ez csak tipp, még nincs hivatalos dátum.
  • MaRee
    Hát igen, én már rég F2P-é tettem volna, akkor legalább lennének játékosok. Pedig de jó kis játék volt ez még 2009-ben :(

A Rift tényleg jobb választás, de az kevésbé PVP orientált, viszont sok magyar van(már ha még maradtak azokból akik a kezdésnél nyomták, a sok régi WAR-os arc), na meg ott meg kell venni magát a játékot is.
    Én is a Lotro újra kezdésen gondolkodok most, jó kis nyugis játék az :)
  • antgecc
    Egyszerűen nem értem, hogy egy már halott játékért hogy kérhetnek majdnem annyi pénzt, mint egy még mindig toppon lévő wow-ért.

maffi: Inkább a Rift-et ajánlanám...
  • MaRee
    Ez a játék mar meghalt. Egy próbát megerhet ha érdekel, nem kell megvenni a játékot csak a hivatalos oldalról letoltetni és előfizetni(~3000 HUF) egy havi díjat.
  • maffi
    sziasztok! gondolkodom a játék megvételén, mert egy igazán jó fizetős mmo-t akarok (nem, nem wow-ot, ahhoz már volt szerencsém és nem talált el). ez meg a lotro maradtak versenyben :D arra lennék kíváncsi hogy mennyi magyar van, illetve elég aggasztó hírek jönnek a játék háza tájáról (szerverek megszüntetése). van még ebben annyi, hogy hosszú-hosszú időre lekössön vkit?
  • e57
    Nem kell megvenni a játékot. Ingyen adják. Trial accra csinálsz egy előfizetést, és ennyi. Ehhez lehet kiegészítésnek a packokat megvenni az EA boltból.
  • Hexex
    Sziasztok! Lenne egy olyan prblémám hogy megvettem a Gamet és kaptam hozzá kdot de nemfogadja el amikor másodszor kell beirni!! :( Valaki ledudná irni hogy hogyan kell mert itt szöszölök vele egy idelye és semmi! Előre is köszönöm
  • Boncmester
    Ok
  • sanyiiiii
    Csapatban is:D De egyedül meg r32 shaman > GreatWipeSogron :D
  • Boncmester
    Most fölösleges hülyeségekről vitát nyitni, maradjunk annyiban, hogy egyedül igen, csapatban meg nem :)
  • sanyiiiii
    Azt nem mondom hogy dps am > BW de azt mindenkepp tudatnom kell veled hogy egy jo dps am > GreatWipe Sogron
  • Boncmester
    Pjú pjú AM? Fujj :D

A BW pedig nagy királyság barátom :)
  • Burgernemham
    6vány elírva
  • Burgernemham
    Nos, részemről a lelkesedés, igen, ennyi volt. BW törölve rég. Ma már azzal heal hijján nem tudsz fejlődni. Valamikor elhiszem, hogy egy jó csapattal kibírta valaki amíg eléri az RR 10 000 000 10. hatványát, s utána apríthat; ma azonban pusztán mazochizmus tárgyát képezi a képzése. Hümmm.
    Viszont rolloltam AM-et amivel én SEM gyógyítok hanem a kis "tetű" sámánokat irtom előszeretettel. Visszakoz! És itt kérnék elnézést a Karak Azgal sámánjaitól a jelző miatt. Ami persze vicc. Vagy nem?
  • Boncmester
    Hát azt nekünk mégis honnan kellene tudni? :D
  • Bhalage
    :D:D:D:D:D:D
  • sanyiiiii
    Na ennyi volta a lelkesedés?:D
  • TDC Geronimo
    Azgalon/nornon mi megy mostanában t4ben?
  • kecsesz
    Kicsit össze-vissza lépked a destro játékosok nagy része KA-ról KN-re...
    Ezért order szempontból nornon az AAO általában 150-400% T1-T3-ig.
    Már 4 napja folyamatos a zerg, kicsit uncsi, de a balance remélem csak "beáll" valahogy a közeljövőben!
  • t0xikus
    na. te már előre vetítesz... :P
  • Burgernemham
    Előre vetítem, hogy nekem nagyon szerény még az eme játékban eltöltött játékidőm, ha úgy tetszik élményem. Én nem hinném, hogy a magyar nem rugalmas és önálló; rugalmasságban talán páratlan e világon és helyzetfelismerés tekintetében azt hiszem szintén. Az persze más kérdés, hogy ezt miért is nem tudjuk, illetve engedik pár száv éve kibontakozni. Hagyjuk is ezt a meddő tényt, ennek nem itt a helye. Épp azért bátorkodom szólani mellettünk, mert jómagam maximálisan megkaptam a kérdéseimre a válaszokat, segítségeket. Egyéb iránt, igen, én is visszanézek olyan játékokra amiket évekig játszottam, és nyílván azt tapasztalom, hogy nem tudnak játszani az újak a kezdő, illetve attól kicsit a magasabb palettára állított régiókban. De vajon én tudtam amikor kezdtem? Vagy abszolut professzionalitással átláttam minden résen?
    Ez is egy olyan téma amit nem érdemes szerintem különösebben taglalni. És pont eme kíváló játék számlájára írni. A játék szupportjára nincs rálátásom, én nem vagyok in game 2 éve. A játékban lévő szupport karakterekre viszont már annál inkább. Mivel azok nem szupportálnak. Mindenki megoldani akar, eldönteni. A legtöbb ranged dps belerohan a 20-on fős ellenbe és elvárja, hogy az összes gyógyító csodát tegyen, ahol a feet-nek kellene leginkább. No persze a healerek legtöbbje (főleg a ranged felépítésűek) egyáltalán nem is gyógyítanak, mert dps-t tolnak. Ki lehet feküdni mellettük nyugodtan a 10 percet, rez plízért(!) könyörögve... A tankok zúzni akarnak pedig képtelen rá a kaszt, a meele-k meg azt képzelik, hogy tankok is egy személyben és agyonverhetetlenek. Pedig legtöbbje pár másodpercet él meg. Mondom BW-ként ezeket a dolgokat csekély rálátással a hátam mögött. A gond szerintem globális és nem magyar. Itt is van válasz, és amott se nincs.
  • sanyiiiii
    Tehát mégis igaz, tekintve hogy a magyar tipikusan se nem rugalmas se nem önálló...
  • Lokutus a törpe
    felesleges játszani a sznob hardcore playát, mert nem szégyen ha valaki kérdez mert nem tud. a szégyen az, ha valaki tud és nincs érdemi válasz.