Burgernemham#21750
Előre vetítem, hogy nekem nagyon szerény még az eme játékban eltöltött játékidőm, ha úgy tetszik élményem. Én nem hinném, hogy a magyar nem rugalmas és önálló; rugalmasságban talán páratlan e világon és helyzetfelismerés tekintetében azt hiszem szintén. Az persze más kérdés, hogy ezt miért is nem tudjuk, illetve engedik pár száv éve kibontakozni. Hagyjuk is ezt a meddő tényt, ennek nem itt a helye. Épp azért bátorkodom szólani mellettünk, mert jómagam maximálisan megkaptam a kérdéseimre a válaszokat, segítségeket. Egyéb iránt, igen, én is visszanézek olyan játékokra amiket évekig játszottam, és nyílván azt tapasztalom, hogy nem tudnak játszani az újak a kezdő, illetve attól kicsit a magasabb palettára állított régiókban. De vajon én tudtam amikor kezdtem? Vagy abszolut professzionalitással átláttam minden résen?
Ez is egy olyan téma amit nem érdemes szerintem különösebben taglalni. És pont eme kíváló játék számlájára írni. A játék szupportjára nincs rálátásom, én nem vagyok in game 2 éve. A játékban lévő szupport karakterekre viszont már annál inkább. Mivel azok nem szupportálnak. Mindenki megoldani akar, eldönteni. A legtöbb ranged dps belerohan a 20-on fős ellenbe és elvárja, hogy az összes gyógyító csodát tegyen, ahol a feet-nek kellene leginkább. No persze a healerek legtöbbje (főleg a ranged felépítésűek) egyáltalán nem is gyógyítanak, mert dps-t tolnak. Ki lehet feküdni mellettük nyugodtan a 10 percet, rez plízért(!) könyörögve... A tankok zúzni akarnak pedig képtelen rá a kaszt, a meele-k meg azt képzelik, hogy tankok is egy személyben és agyonverhetetlenek. Pedig legtöbbje pár másodpercet él meg. Mondom BW-ként ezeket a dolgokat csekély rálátással a hátam mögött. A gond szerintem globális és nem magyar. Itt is van válasz, és amott se nincs.