WAR Europe
Ajánlott szerverek:
Destruction:
Core: Karak Azgal (EN), ORvR: Eltharion (EN)
Order:
Core: Karak-Norn (EN) / Karak Azgal (EN), ORvR: Dragonback Mountain (EN)
10 DAY FREE TRIAL
href=http://cdgalaxis.hu/PC/15584/warhammer-online-age-of-reckoning.html target=_blank>Normál verzió rendelése a cdgalaxis.hu oldaláról!
Normál verzió rendelése a PcDome.hu webáruházából!
  • e57
    Reenlist 10 nappal visszanéztem játékba. T3-ban próbálkoztam, és borzalmas (Karak-Azgal). Kevés játékos van, és azok sem tudnak játszani. Úgy értem gőzük sincs mit is kellene kezdeni magukkal játékban.
    Nagy nehezen sikerült felvinni 4 csillagosra a saját várat, és vittem ramot az ellenfél várához. Mire oda repültem vele, eltünt az a fél wb ami volt. Kiderült a többségük eldöntötte, hogy akkor itt az ideje "raidbe" indulni (gondolom felszínretört a wowos berögződés). 30-32 szinttel elindultak Bastionba. Mikor szóvátettem, hogy csak be kellene venni a várat, ki is tettek a wb-ből.
    Valamivel később csak sikerült elkezdeni az ostromot. Beszálltak a ramba, és várták, hogy akkor betörjön a kapu. Azt nem tudta az elől lévő, hogy akkor neki indítgatni is kellene a faltörőt.

Nagyrészt a Mythic hibája a helyzet. Kellene tutorial a játékba, hogy hogyan is működik az egész, meg fejlődési tippek.
    Vagy legalább egy részletes video, hogy miről szól a játék, és hogyan is kell játszani, kihasználni a lehetőségeket. Eredetileg is volt ilyen podcast.