22827
-
Liddy #21747 Az Alekosz-os példa az TV-s hülyeség. A kecsesz féle hozzászólásról nem is beszélve, el sem olvasta ami írtam, csak random összefüggéstelen dolgokkal visszavágot. Ha elolvassátok annyi van leírva, hogy (próbálom lágyan fogalmazni) nem szeretem azokat a játékosokat mellettem, akik arra is lusták hogy elolvassák mit csinál a skill, vagy utána olvassanak a karaktereknek, és ezzel bénán játszva, hülyeségeket kérdezve elrontják a játékélményem (mivel pvp játék rá vagyok utalva más emberekre).
És a "Hát igen tipikus Magyar hozzáállás (és nem hozzállás)" pont nem igaz, mert én csak azt szeretném ha az emberek kicsit rugalmasabbak és önállóbbak lennének.
Aarchy-Engineer
Aarchee-Witch Hunter
Karak-Norn -
Boncmester #21746 Az alekoszos példát én sem értem...
Meg a 21744-es hsz-t sem.
Vagy most csak random anyázunk? Mert akkor jó :) -
Archenemy #21745 ALIGHANEM EZÉRT TART ITT EZ AZ ORSZÁG!!!!4!!!4 -
kecsesz #21744 Hát igen tipikus Magyar hozzállás.
Szar minden...
Nehogy legyen már bárkinek is pozitív jövőképe...
Hülye .asz... -
Robe77 #21743 "főleg ha párosul egyfajta pvp "Alekosz-osan" nem kompatibilitással" Ezt a hasonlatot nem igazán értem. Valaki felvilágosítana? :D -
Liddy #21742 Én nemrégiben kezdtem el játszani ezzel a játékkal és azt kell hogy mondjam engem már most idegesítenek a béna játékosok. Az alapvető MMO tudatlanság engem kifejezetten irritál (főleg ha párosul egyfajta pvp "Alekosz-osan" nem kompatibilitással :D). Az Advice/1/war/sc csatikon olyanokat kérdeznek, hogy inkább játsszon magával mint egy MMO-val. Persze van jó tapasztalat is, csak ugye az persze, hogy kevesebb.
Aarchy-Engineer
Aarchee-Witch Hunter
Karak-Norn -
sanyiiiii #21741 Amíg van aki 2 éve játszik és még most sem érti hogy mire hat az armor és mire nem stb addig mit lehet elvárni az újoncoktól. -
Pacho #21740 Mondjuk aki nem érti azt, hogy "left click to start backswing" az törölje le a játékot, és utána ne is próbáljon hasonlóval játszani.
Többen is leírták már, hogy nem kell atomfizikusnak lenni a játékhoz. (Elvégre amerikaiaknak készült)
Minden nem lehet a Mythic hibája. Van ezer fórum ahol olvashatsz tippeket, weboldalalak ezrei screenshotokkal meg "how to play" videókkal, meg carrier-planner, aki olyan gyépés, hogy nem tud egyet sem megtalálni, az szintén törölje a gamet, és menjen dúmozni.
Lehet, hogy a Mytich már magasról szarik a gamera, de ha azoknak az embereknek, akiket te is leírtál, próbálna valaki magyarázni lenne értelme? Nem, mert kb az a reakció hogy kiraknak a wb-ből. -
A4tech #21739 "as well as the current situation where resources are lent to SWTOR and planning is difficult."
nuff said -
#21738 már mást fejlesztenek -
e57 #21737 Éppenséggel lehetne neki sokkal több előfizetője, de hát azért dolgozni is kell. Szerintem az igényeket ismerik... lehetne fejleszteni.
-
#21736 Mert az EA volt olyan naiv és azt hitte, hogy milliós előfizetési tábora lesz. Ahogy nyilvánvalóvá vált az, hogy tévedtek, onnantól kezdve fokozatosan vonták el az erőforrásokat. Most már a war olyan support szinten megy, mint a daoc vagy az UO...csak az a gáz, hogy a war még csak 2 éves... -
e57 #21735 Ja, és ezt még fontosnak tartom hozzátenni, hogy a stílust tekintve még mindig nincs konkurenciája. -
e57 #21734 Ok, ezt vágom, csak azt nem értem (gondolom nem vagyok egyedül ezzel), hogy egy alapvetően jó játékot miért hajítanak a kukába mint egy darab penészes kenyeret.
-
#21733 Az a baj hogy annyian dolgoznak a játékon már kb, hogy ha ketten magyaráznák a videóba a dolgokat nem lenne aki felvenné már :d -
Boncmester #21732 Igen, nemrég megnéztem a régi podcastokat, azok nagyon jók voltak, kb a legjobbak amit eddig mmo-tól láttam. Szépen elmagyarázta, hogy működik a játék, most is kéne ilyen az újaknak... -
e57 #21731 Reenlist 10 nappal visszanéztem játékba. T3-ban próbálkoztam, és borzalmas (Karak-Azgal). Kevés játékos van, és azok sem tudnak játszani. Úgy értem gőzük sincs mit is kellene kezdeni magukkal játékban.
Nagy nehezen sikerült felvinni 4 csillagosra a saját várat, és vittem ramot az ellenfél várához. Mire oda repültem vele, eltünt az a fél wb ami volt. Kiderült a többségük eldöntötte, hogy akkor itt az ideje "raidbe" indulni (gondolom felszínretört a wowos berögződés). 30-32 szinttel elindultak Bastionba. Mikor szóvátettem, hogy csak be kellene venni a várat, ki is tettek a wb-ből.
Valamivel később csak sikerült elkezdeni az ostromot. Beszálltak a ramba, és várták, hogy akkor betörjön a kapu. Azt nem tudta az elől lévő, hogy akkor neki indítgatni is kellene a faltörőt.
Nagyrészt a Mythic hibája a helyzet. Kellene tutorial a játékba, hogy hogyan is működik az egész, meg fejlődési tippek.
Vagy legalább egy részletes video, hogy miről szól a játék, és hogyan is kell játszani, kihasználni a lehetőségeket. Eredetileg is volt ilyen podcast. -
Robe77 #21730 Kreint???? Te meghülyültél? Jó, az tény, hogy Ő is officer, de akkor is Ő Krein. ;D -
Boncmester #21729 Pl Hontalant, Szylt, Krein, Ébent, Zavarodottat vagy engem. -
Robe77 #21728 Pl. Sárkány Lovagrend, keresd Szylt vagy Greatsogront vagy valakit. Persze ez csak 1 lehetőség. -
sanyiiiii #21727 Locutus Picard kapitány Borg megjelölése volt, egyébként meg fogalmam sincs. -
Liddy #21726 Elfelejtettem beleírni hogy Order oldal érdekelne.
Thx. -
Liddy #21725 Kiket kell keresni Karak-Norn Szerveren ha magyar guildbe akarok játszani?
Guild officerek és guildek érdekelnek.
Előre is köszönöm!
-
kecsesz #21724 Jah elírtam...WP...
Mondtam, mi csak játszogatunk lelkes kezdő/haladó ütemben.
-
Boncmester #21723 Természetesen.
Mellesleg ki ez a törpe gyerek, te tudod? -
Boncmester #21722 Elgurult a gyógyszer törppapa? :) Take it easy... -
sanyiiiii #21721 boncuraság lelki nyugalmához szükséges hogy mindig az övé legyen az utolsó szó, csak ha már értelmeset nem tud hozzászólni akkor ugye kénytelen butaságokat írni vagy terelni a témát -
Boncmester #21720 SP nálatok nyomja? :D
Amúgy gondolom WP-t akartál írni, ez jó partynak tűnik :) -
Boncmester #21719 Még csak T2-ben vagytok? Már pár hónapja toljátok, aszittem simán T4-esek vagytok, ezért csodálkoztam. Nálunk Shunjin 1-2 hét alatt simán fölhozta 40-re a kariját. Mindenesetre hajrá! :) -
Lokutus a törpe #21718 beteges kényszert érzel arra hogy öt percenként bebizonyítsd hogy a tahológiai egyetemen végeztél? vagy ez már az a kategória hogy "boncuraságnak nem kell war report, mert ő mondja meg hogy hol lesz a háború"? -
A4tech #21717 na majd a T4ben megtudod milyen a pokol kiskarinak :D -
kecsesz #21716 Egyenlőre van 2db tank:IB,KOTBS
1-1 AM,SP,BW és egy Slayer...
Indulónak ezekben gondolkodunk.
A nyár kimaradós lesz, de szeptemberben tovább toljuk.
A játék egyre kevesebbet lagzik, a hibák is eltünőben.
Mi csak a PvP-t kedveljük, ezért szimpatikus az egyre növekrő populáció a fizetős zónákban! -
kecsesz #21715 Jah ezek a Karik:
Gimlih, Sugeer, Toprongy, Vasgyuro, Feherlo, Taridszi, Kaszab; -
kecsesz #21714 Hát igen, ez elég sarkalatos dolog a mi esetünkben...
Csak hétköznap toljuk 2-3 alkalommal 21.30h után, mert a csapat java váltott műszakban dolgozik.
Egy szűk WB-nyi brigád, egyszerre max 4fő.
Most járunk T2 végén, de haladgatunk... -
Boncmester #21713 Mellesleg ti hol bújkáltok? Soha 1 embereteket nem látom online... -
Boncmester #21712 Mindenféleképpen meg kéne próbálnod leírni egy magyar mondatot helyesen, alannyal, állítmánnyal, ha meg nem próbálod meg, akkor... :) -
Lokutus a törpe #21711 mindenféleképpen csak javára vált a játéknak az újítások. aki meg nem képes az új rendszerben meglátni a lehetőséget az meg.....;) -
sanyiiiii #21710 Csak arra vártak hogy te összeszedd, mert megérdemled :D -
Boncmester #21709 Hát szuper, hogy megszerváltam a 90-es cuccokat, erre benerfelik... -
#21708 Nem tudom milyen fénykorát éli. Megnéztem az 1.4.2es patch notet. Van benne egy jó dolog amivel csökkentik a gear gapet, de ebbe a számozott patchbe kb annyi a tartalom, mint a mai rift hotfixbe...sőt abba még talán több is.