-
Boncmester #21651 Nem azért nem létezik, mert nem hiszem el, hanem azért, mert nem úgy van megírva a progi, szóval eléggé fölösleges faszságokat bekamuzni:
"The cap for Renown Ranks for characters below Character Rank 36 has been increased. Instead of your Renown Rank being capped at your Rank, characters can now accumulate Renown and Ranks up to double their character Rank. This will allow characters to earn more Renown Ranks before entering each subsequent Tier."
Tehát lvl34-es kari max RR68-as lehet, szal fölösleges bekamuzni az RR70+-t.
Warlord itemet is mikortól dobnak az emberek, rr50-től kb, szal ez sem az az rr70-es szint, amiről beszélsz, arról nem is beszélve, hogy lvl40 kell, hogy fölvehessék. Másrészt meg mire megléped az rr50-55-öt, addig lvl40 is simán megvagy, mert a legtöbb dolog mellé xp-t is kapsz, nem csak rp-t, kis szinten meg még eléggé elhanyagolható a 80-ra 300%-os rp bonus.
A beszélgetés meg amit beírtam anno velem történt, és aznap este többször is rádírtam, hogy gyere velünk, és ez volt a válasz, tehát nem elhinnem kell, hanem emlékezni.
Igen, értem, tank közel megy, bw messze van. Ezen túl viszont kardos-pajzsos tank az uccsó célpont, amit lőnek, a bw meg primary target, és ha rápróbál csak 1 sorci vagy sh 100 feetről, és látja, hogy 1 sec alatt lemegy a bw, akkor utána minden fél percben rá fogja szánni azt a secet, hogy kinyírja, míg a tankra valszeg nem is támadnak, plusz a sebzése nem számít, hogy kevés, ellenben a bw sebzése még eléggé minimális lesz a mostani setekkel szemben meg fos statokkal. És persze, Arul 1v1-ben meg fogja verni a tankot de még a bw-t is ugyanúgy, addig csapat vs csapat harcban a tank hasznosabb kis szinten és sokkal jobb a survive-ja, mert meg sem támadják.
Amikor pedig harcra kerül a sor, akkor a kis szintű tank kevesebb blockja amikor procol, akkor kivédi ugyanúgy a 3K-s ütést, mint az 500-asat, ha meg bekapja a sebzést, akkor tény, hogy valszeg nagy lesz, a bw-t viszont semmi se védi, és ő nem 3K-t fog bekapni mindig, hanem 6-ot, és annyi is az össz HP-ja, plusz megölni sem tudja a melee ellenfelét sem kiteolással, mert az lazán visszagyógyul annyit, amit ő sebez, ellenben ő megöli magát.
Plusz azért is mondom ezt, mert van kis szintű (annihilator) tankom, amivel mászkáltam T4-ben, és tudom, hogy ugyanúgy tudom staggerelni meg hajigálni az ellenfelet, mint Levi, és kb ugyanannyiszor hal, mint a BW-m, mert a BW-t folyamatosan kitargetelik, a tankot meg kurvára nem, ellenben ha annihilatoros BW-m lenne, akkor kb 800-as fireballokat lőnék a magas szintű puha célpontokba is.