22827

WAR Europe
Ajánlott szerverek:
Destruction:
Core: Karak Azgal (EN), ORvR: Eltharion (EN)
Order:
Core: Karak-Norn (EN) / Karak Azgal (EN), ORvR: Dragonback Mountain (EN)
10 DAY FREE TRIAL
href=http://cdgalaxis.hu/PC/15584/warhammer-online-age-of-reckoning.html target=_blank>Normál verzió rendelése a cdgalaxis.hu oldaláról!
Normál verzió rendelése a PcDome.hu webáruházából!
  • Boncmester
    Igazából nem zavar, mert egyrészt nem tartottam őket legjobbnak, másrészt meg téged akkor hívtak, amikor csak már összevadászni próbálták az embereket, és csak rr80 kellett hozzá, lásd Zaki :)
  • Pacho
    Nézd én elhiszem, ha fáj, hogy az SL három magas szintű bw-jéből egyedül téged nem hívtak meg Európa legjobb guildjébe, de ne csüggedj. A rift-ben talán még szerencséd lesz, elvégre vettél két példányt is. (Csak aztán kockulj rendesen)
  • Boncmester
    Nem az a baj, hogy tévedtél két renown szintet, hanem az, hogy baromi nagy arcod volt, anélkül, hogy végiggondoltad volna, mit írtál le.

Hát rád is hallgathatnak, és akkor maradnak egy már nem létező guild utolsó tagjai, az se rossz végülis :D
  • Dobronski
    trial-ra regelek, nem visz tovább hanem visszadob a reg oldalhoz, email-t nem küld, se hibaüzenet... :/
  • Pacho
    Áááá, tévedtem két renown szintet, visszaszívok mindent. Meghajlok nagyságod előtt óóó Greatsogron.

A többi részéből meg annyit: "Plusz azért is mondom ezt, mert van kis szintű (annihilator) tankom, amivel mászkáltam T4-ben, és tudom, hogy ugyanúgy tudom staggerelni meg hajigálni az ellenfelet, mint Levi, és kb ugyanannyiszor hal, mint a BW-m..."

Rofl.

Itt szeretnék megkérni minden újdonsült vagy visszatérő war játékost, hogy kizárólag Greatsogronra hallgassanak ha karaktergenerálásról, vagy játéktechnikáról, buildekről, esetleg itemekről van szó a többiek véleményét - az enyémet is - nyugodtan hagyják figyelmen kívül.

Végül is ő az egyetlen a magyar community-ben, akinek sikerült elérnie a Daisy Pusher (10.000 orvr death) titulust.
  • Boncmester
    Ezt háromnaponta megkérdezi valaki, kicsit olvass vissza.
    Pl A4tech 21628-as kommentje, 3 napja volt.
  • dregnarr1 #21661
    Üdvözlet!

Érdekelne, hogyan áll a játék mostanság. Van egy stabil játékosbázis, vagy egyre inkább kihalófélben van a játék?

Nézegettem hivatalos oldalt, de a szánalmas fizetős pakkok léte kicsit eltántorított...

Content update-ek milyen gyakran érkeznek a játékhoz?

Választ előre is köszönöm!
  • tibi6893
    ja pont ez a bajom, eddig mindig ott volt, de most akármelyik buffot teszem fel a 2böl semmi, vmeik addon kattanhatott meg mert eddig ment, most meg semmi, csak nem tudom melyik meg miért ha eddig jó volt :Sc
  • Boncmester
    Akkor jelenik meg, ha pl magadra rakod a buffot, ami növeli az intedet vagy willpowert, stb...
  • tibi6893
    Hiába látható a granted ability panel, nem jelenik meg rajta semmi o.o.
  • tibi6893
    Nornra mentem, runepriesttel próbálkozom, de még mindig csak a trial, pár kasztot meg akarok próbálni.
  • Boncmester
    Simán levelezni PQ-kban elég gyorsan lehet, amúgy meg pvp-zz ott, ahol van AAO, meg SC-zz, az elég jó szokott lenni. Azt elárulom, hogy RR81 fölött már "kicsit" lassab lesz :D
    Amúgy mivel tolod melyik szerveren?
  • A4tech
    Belassult
  • tibi6893
    Fejlődni hogy a legjobb/gyorsabb?
    Perpill kb csak pvpzek, azon belül is a 2 sceanario de kissé belassult.
  • Boncmester
    Az már lehetséges (persze kb semmi értelme, mert nem tud rendes cuccot hordani).

Az alább felvázolt játékstílus szerintem olyan, hogy ha valaki ezt csinálja pár hónapig, hogy 39/78-as legyen, akkor az tuti baromira bele fog szeretni a játékba, ohh yeah.... :PPPP
  • Lokutus a törpe
    az említett slayer valóban létezik, annyi korrekcióval hogy 36/71 a statja. az új rendszer hihetetlen nagy segítség, de gyakorlatilag lvl 1-től optimalizált játékot kell alkalmazni.
    T1: no sc, wb, no gank, no quest, no pq. csak dwar-elf zona lock. a végére 15/30 vagy.
    T2: no sc, wb, no gank, no quest, no pq. ha a te frakciód dominál ott kell lenni minden "üres lock" alkalmával, ha az ellenfél dominál még jobb mert free rp. kell az aegis, és/vagy standard. a végére 20/38-40 vagy.
    T3: no quest, no pq, no sc. ellenben mehet a wb + gank. a végére 70+
    sok lemondással jár, és még több szopással. idegzet, kitartás kérdése, de ha eltökélt vagy, nem te leszel mindenki köcsöge t4-ben..;)
  • Boncmester
    Nem azért nem létezik, mert nem hiszem el, hanem azért, mert nem úgy van megírva a progi, szóval eléggé fölösleges faszságokat bekamuzni:
    "The cap for Renown Ranks for characters below Character Rank 36 has been increased. Instead of your Renown Rank being capped at your Rank, characters can now accumulate Renown and Ranks up to double their character Rank. This will allow characters to earn more Renown Ranks before entering each subsequent Tier."

Tehát lvl34-es kari max RR68-as lehet, szal fölösleges bekamuzni az RR70+-t.
    Warlord itemet is mikortól dobnak az emberek, rr50-től kb, szal ez sem az az rr70-es szint, amiről beszélsz, arról nem is beszélve, hogy lvl40 kell, hogy fölvehessék. Másrészt meg mire megléped az rr50-55-öt, addig lvl40 is simán megvagy, mert a legtöbb dolog mellé xp-t is kapsz, nem csak rp-t, kis szinten meg még eléggé elhanyagolható a 80-ra 300%-os rp bonus.

A beszélgetés meg amit beírtam anno velem történt, és aznap este többször is rádírtam, hogy gyere velünk, és ez volt a válasz, tehát nem elhinnem kell, hanem emlékezni.

Igen, értem, tank közel megy, bw messze van. Ezen túl viszont kardos-pajzsos tank az uccsó célpont, amit lőnek, a bw meg primary target, és ha rápróbál csak 1 sorci vagy sh 100 feetről, és látja, hogy 1 sec alatt lemegy a bw, akkor utána minden fél percben rá fogja szánni azt a secet, hogy kinyírja, míg a tankra valszeg nem is támadnak, plusz a sebzése nem számít, hogy kevés, ellenben a bw sebzése még eléggé minimális lesz a mostani setekkel szemben meg fos statokkal. És persze, Arul 1v1-ben meg fogja verni a tankot de még a bw-t is ugyanúgy, addig csapat vs csapat harcban a tank hasznosabb kis szinten és sokkal jobb a survive-ja, mert meg sem támadják.
    Amikor pedig harcra kerül a sor, akkor a kis szintű tank kevesebb blockja amikor procol, akkor kivédi ugyanúgy a 3K-s ütést, mint az 500-asat, ha meg bekapja a sebzést, akkor tény, hogy valszeg nagy lesz, a bw-t viszont semmi se védi, és ő nem 3K-t fog bekapni mindig, hanem 6-ot, és annyi is az össz HP-ja, plusz megölni sem tudja a melee ellenfelét sem kiteolással, mert az lazán visszagyógyul annyit, amit ő sebez, ellenben ő megöli magát.

Plusz azért is mondom ezt, mert van kis szintű (annihilator) tankom, amivel mászkáltam T4-ben, és tudom, hogy ugyanúgy tudom staggerelni meg hajigálni az ellenfelet, mint Levi, és kb ugyanannyiszor hal, mint a BW-m, mert a BW-t folyamatosan kitargetelik, a tankot meg kurvára nem, ellenben ha annihilatoros BW-m lenne, akkor kb 800-as fireballokat lőnék a magas szintű puha célpontokba is.
  • Pacho
    Most komolyan ha valamit nem hiszel el, az nem létezik? Így kinyilatkoztatva? Ez hatalmas. GZ.

"Lehet, hogy elmondtad, ennek ellenére mindenki emlékszik rá, és mindenki eléggé kiakadt.
    "-Nem jössz a BW-ddel WB-be?"
    "-Nem, mert most nem érek rá"

Nem így volt, de mindegy. Gondolom azt sem hiszed el, hogy nem így volt (és amit nem hiszel el az nem létezik ugyebár).

És akkor most leírom mégegyszer, de LASSAN olvasd lécci:

A melee manapság azért szopóág KIS szinten, mert neki KÖZEL kell mennie a csatában az ellenfélhez, ahol is a gear különbség miatt jóval könnyebben verik rommá. Ezzel szemben a ranged, pl egy bw, megteheti azt, hogy 100 feetről nuke-ol, és óvatos játékot játszik, alacsony rr-en, assistol, magasabb rr-en focusol. Ez KÖNNYEBB mint bemenni közelharcba egy tankkal. ÉRTED? Mert amikor a full warlordos tankodon üt majd Arul egy 1,6k-s agonising wounds-ot, akkor fogod a hajadat tépni.
    (Persze lehet, hogy nem hiszed el, hogy így van - tehát számodra nem létezik, de az csak sajnálni tudom).

Ezért is írtam, hogy manapság T3-ban az emberek már jobban készülnek T4-re - simán van pl. invader vagy warlord item (kesztyű, csizma) drop orvr-ben, mert már nem invaderben, hanem worn sovereignben akarnak t4-be menni. Érted?
  • s0n1c
    easy
  • Boncmester
    70+-os lvl 34-es slayert? Az érdekes... Szerintem valamit nagyon elnéztél...

Rutinja láthatóan nincsen, plusz ahhoz azért eléggé béna sorc kell, aki 80+-os, és hagyja magát kinyiratni egy kicsi BW-vel...

Lehet, hogy elmondtad, ennek ellenére mindenki emlékszik rá, és mindenki eléggé kiakadt.
    "-Nem jössz a BW-ddel WB-be?"
    "-Nem, mert most nem érek rá"
    Majd utána két órát még játszottál. És RR80-as BW-knek azért talán szorítottunk volna helyett, és nem soloban kellett volna mászkálnod a 3., egyébként félig teli és healerrel felszerelt partyban, de mind1...
    Ez nem Sárkány Lovagrend színvonal :P

Nincs meg Levinek a full tyrant, de lehet, hogy tényleg invader volt rajta warlord helyett, passz. Annyira nem számít, lényeg, hogy a tank életképesebb kis szinten is, mert blockolni tud, tehát nem basszák meg azonnal, és CC-zni meg dobálni szintén tud szinttől függetlenül. Mellesleg Borzaska is eléggé strapabíró, pedig neki tuti nincs egy tyrantja sem, se sovereignje.
  • Pacho
    Miért lenne lehetetlen? Több olyan játékost is láttam akinek e sikerült, mind order, mind destro oldalon. Láttam 32-es maraudert rr60+-on, majd két nappal később full worn sov.-ban t4 destro premade-ben. Tegnap előtti IC-ben 70+-os lvl34-es slayert is. Szóval nem lehetetlen, csak türelem kell hozzá.

Amúgy pedig az "én tudom - ő nem tudja" párhuzamnak nem az a kicsengése, hogy senki sem tudja, hanem hogy van aki igen, van aki nem. (Tehát nem lehetetlen magasabb szintű sorcot ölni bw-vel, csak rutin és némi szerencse kell)

Az ominózus orvr wb két partyból állt, szóval mehettem, volna a harmadik partiba egyedül, vagy mellette szóló hílelni...hát nagyon jó választási lehetőség volt mindkettő. Egyébként már elmondtam ezerszer ezt a sztorit, nem tudom mi ez a nagy rage, de mindegy.

Én úgytudom, hogy inkább Tyrant-ban tankolt, aztán pedig sov+invader vagy sov +tyrant-ban. Warlord nem igazán volt. És a tyrant+glpyh set vs warlord set között azért jelentős különbség van.
  • Boncmester
    Nope. Csak tök fölösleges ilyen hülyeségeket írni, hogy valaki tuti majd lvl39-en rr70-esen fog rohangálni, mivel mindenki tudja, hogy ezt szinte lehetetlen lenne kivitelezni, és nyilván értelme se lenne (egyedül a városostrom az, ahol csak renownt kap, xp-t meg nem). Plusz engem leszólni, amikor megpróbálok értelmesen segíteni. Ha csinálna egy BW-t, ahogy Pacsó mondta, tuti hogy 1-2 hónap után anyázva törölné a játékot.
  • t0xikus
    jéger már megint megölt egy 32es shaman vagy mire ez a nagy feszülés?:)
  • Boncmester
    Aha. RvR armor setek:
    Decimator,
    Obliterator,
    Annihilator,
    Conqueror,
    Invader,
    Warlord,
    Worn Sovereign,
    Sovereign,
    Doomflayer,
    Warpforged
  • tibi6893
    mik ezek a sokat emlegetett szavak?
    sovereign meg stb. armor setek?
  • Boncmester
    "Egyébként pedig amikor szükség volt rá, akkor mindig main karival jöttem játszani, hiába csak "altozgattam", szóval ez nem tudom mire vonatkozott, amúgy pedig most már bárki megteheti, hogy lvl 39-en, egy rr70-es karival rohangál, és full worn sovereign-ben jön T4-be játszani, hogy verjék szét a fejét azonnal."

Cool story bro :D

Amúgy pl arra vonatkozott, amikor nem jöttél velünk orvr-be, helyette odajöttél az RR50-es WP-ddel WB-n kívül martyrozni :P

Levi pedig 2 hete is warlordban tankolt, de most se tuti, hogy megvette a worn sovereignt, mivel kb pont most tudja elkezdeni hordani a sima sovot. 79-es.

Most te nyilván tudod, mit kell csinálni a BW-vel, de szerinted aki azt se tudja, hogy a játékban mennyi a pvp-pve arány, az szerinted kapásból rr50-en rr80-90-es sorcikat fog gyilkolászni? Nem hinném...
  • Pacho
    "hogy NE verjék szét a fejét azonnal"
  • Pacho
    Hát mondjuk az régen volt, hogy ő warlordban tankolt, kb a patch előtt novemberben. Crionic azóta rr 100, és hidd el simán szétver egy full sov-os tankot is.

Hogy milyen range-et tartson? Hát mondjuk a 100 feetet azért lehet tartani, van hozzá addon, ha valakinek nem megy (http://war.curse.com/downloads/war-addons/details/rangechecker.aspx).

Amúgy meg az első chillwind-et kell lekapni magadról és kifutni a range-ből, hogy ne tudjon szétnuke-olni. Aki lassabban reagál kirakhatja a cleansing windet. (A bw sokkal jobb 1v1-ben mint a sorc, csak ki kell tudni játszani.)

Egyébként pedig amikor szükség volt rá, akkor mindig main karival jöttem játszani, hiába csak "altozgattam", szóval ez nem tudom mire vonatkozott, amúgy pedig most már bárki megteheti, hogy lvl 39-en, egy rr70-es karival rohangál, és full worn sovereign-ben jön T4-be játszani, hogy verjék szét a fejét azonnal.
  • tibi6893
    Az oldalt azt tudtam de még nem döntöttem :).
    Szedtem ég le pár addont, szerencsére ezek mennek is.
  • Boncmester
    Szerintem az pl elég nagy különbség, hogy a Shaman destros, a Runepriest meg order. Először oldalt válassz, az meghatározza, melyikkel legyél. Amúgy meg a Shamannak az Archmage az orderes megfelelője, a Runepriestnek pedig a Zealot a destrós változata.

Az előzőhöz még annyit, hogy Curse-ről Curse Clienttel szoktam leszedni az addonokat.
  • Boncmester
    A slotokba talisman tehető.
    Addonokat én a curse-ről szoktam leszedni, de nyilván nem mindegyik megy, mert a patchekkel változik a játék. De azért az alap addonok amiket onnan szedsz le, menni szoktak. Persze a használati utasítást sem árt elolvasni.
  • tibi6893
    Olyan kérdése lenne még hogy nem tudok dönteni, shaman vagy runepriest, a 2 kb ugyanaz más nevekkel nem?
  • tibi6893
    Azóta toltam kicsit, maradok valami healernél és akkor hátha megvéd a party :) :D.
    NEm tudtam hogy pvp ennyire dominál, igazi pozitiv élmény volt hogy pvp több xp és reward is vehető ki, szerintem így fogok haladni, tetszik :).
    Hát nézd, lehet lesz pár kurrvaanyázás pvp közbe, de pve is utálos tud lenni, majd kiderül.

Olyan kérdésem lenne hogy slotokba runa/ench vagy mi hol tehető?
    és addonokat hol találok? Curse-rol szedtem le párat, de 8 leszedettböl 6 nem megy a 2 ami jo az is errorral, pedig up to date mind :(
  • Boncmester
    Hát mondjuk Levi pl warlordban is a KotBS-ével lazán hülyét csinált 6-18 destrosból rendszeresen, akik akár percekig sem voltak képesek megölni. Plusz Crionic ugyebár már lassan (ha nem lépte még meg) RR100, de a hagyományos choppák azért nem nyírnak ki ilyen gyorsan akkor sem, ha meleeben vagyok velük, neki viszont minden melee ilyen oneshotolós lenne, ami szvsz eléggé idegesítő lehet.
    Milyen range-et tartson, ha jön egy Infexion vagy egy Biggusdiggus, én 100 feetről 1-2 sec alatt kinyírja?
    Igen, az elején, amikor húztad a karid, de aztán már csak altozgattál nagyrészt, hiába hívtuk a BW-d csomószor. Azért azt ne felejtsd, most már több a 90-es, mint anno 80-as volt, amikor te még húztad a karid, sokkal nagyobb a különbség köztük.
  • Pacho
    Ezért mondtam, hogy "ha tartja a range-et, meg odafigyel". Ha tankot indít, kb a worn sovereign-ig 3 ütéssel fogja összecsukni crionic azt is, azzal a különbséggel, hogy a bw-vel nem, a tankkal pedig igenis melee-ben kell játszani.

Egyébként többet játszottam solo, mint 80-as csapattal, de mindegy.
  • Boncmester
    Igen, de ahhoz is kell a csapat, hogy valami értelmeset tudjon csinálni, lásd pl a saját példád, te se BW-ztél 80-as csapat nélkül.
    Plusz azzal meg fokozottan ott van, hogy Sovereignig amíg van kb 6K HP-ja meg 0 védelme, addig ránéz egy 90-es sorci 2 dotja megöli, vagy egy choppa 2 autoatackja. Pl Crionic 2 napja a 87-es BW-m csukta össze 100%-ról 1 sec alatt 3 ütésből.
  • Pacho
    Ne akarjál már mindenkivel tankot indíttatni....elkezdhet egy bw-t is, azzal sem csukják össze könnyen ha tartja a range-et, meg odafigyel és még szarabb cuccban is elfogadható dmg-et tud tolni.
  • Boncmester
    Ha nem para, hogy 1-2 hónapig, amíg minimum 80-as leszel, oneshotolnak, akkor kezdd el, különben ne, mert csak anyázni fogsz. Mondjuk egy tank 80 alatt is okés.
  • A4tech
    "low lvl és high end is, bár inkább pvp izgat"

Itt CSAK pvp van, előre szólok
  • A4tech
    Azgalon van pár destro, Nornon a lovagrend (order).. van ki ellen játszani, annyira nem szar a populáció. Másik dolog hogy ehhez 90+/100as party kell, vagy 2sec alatt csuknak össze. a WoWot túlélte a játék, Riftet is, a star wars meg ugye egy kalap alatt van WARal mert bioware.. szóval még egy ideig menni fognak a serverek.