Pacho#21650
Most komolyan ha valamit nem hiszel el, az nem létezik? Így kinyilatkoztatva? Ez hatalmas. GZ.
"Lehet, hogy elmondtad, ennek ellenére mindenki emlékszik rá, és mindenki eléggé kiakadt.
"-Nem jössz a BW-ddel WB-be?"
"-Nem, mert most nem érek rá"
Nem így volt, de mindegy. Gondolom azt sem hiszed el, hogy nem így volt (és amit nem hiszel el az nem létezik ugyebár).
És akkor most leírom mégegyszer, de LASSAN olvasd lécci:
A melee manapság azért szopóág KIS szinten, mert neki KÖZEL kell mennie a csatában az ellenfélhez, ahol is a gear különbség miatt jóval könnyebben verik rommá. Ezzel szemben a ranged, pl egy bw, megteheti azt, hogy 100 feetről nuke-ol, és óvatos játékot játszik, alacsony rr-en, assistol, magasabb rr-en focusol. Ez KÖNNYEBB mint bemenni közelharcba egy tankkal. ÉRTED? Mert amikor a full warlordos tankodon üt majd Arul egy 1,6k-s agonising wounds-ot, akkor fogod a hajadat tépni.
(Persze lehet, hogy nem hiszed el, hogy így van - tehát számodra nem létezik, de az csak sajnálni tudom).
Ezért is írtam, hogy manapság T3-ban az emberek már jobban készülnek T4-re - simán van pl. invader vagy warlord item (kesztyű, csizma) drop orvr-ben, mert már nem invaderben, hanem worn sovereignben akarnak t4-be menni. Érted?