WAR Europe
Ajánlott szerverek:
Destruction:
Core: Karak Azgal (EN), ORvR: Eltharion (EN)
Order:
Core: Karak-Norn (EN) / Karak Azgal (EN), ORvR: Dragonback Mountain (EN)
10 DAY FREE TRIAL
href=http://cdgalaxis.hu/PC/15584/warhammer-online-age-of-reckoning.html target=_blank>Normál verzió rendelése a cdgalaxis.hu oldaláról!
Normál verzió rendelése a PcDome.hu webáruházából!
  • Pacho
    Miért lenne lehetetlen? Több olyan játékost is láttam akinek e sikerült, mind order, mind destro oldalon. Láttam 32-es maraudert rr60+-on, majd két nappal később full worn sov.-ban t4 destro premade-ben. Tegnap előtti IC-ben 70+-os lvl34-es slayert is. Szóval nem lehetetlen, csak türelem kell hozzá.

Amúgy pedig az "én tudom - ő nem tudja" párhuzamnak nem az a kicsengése, hogy senki sem tudja, hanem hogy van aki igen, van aki nem. (Tehát nem lehetetlen magasabb szintű sorcot ölni bw-vel, csak rutin és némi szerencse kell)

Az ominózus orvr wb két partyból állt, szóval mehettem, volna a harmadik partiba egyedül, vagy mellette szóló hílelni...hát nagyon jó választási lehetőség volt mindkettő. Egyébként már elmondtam ezerszer ezt a sztorit, nem tudom mi ez a nagy rage, de mindegy.

Én úgytudom, hogy inkább Tyrant-ban tankolt, aztán pedig sov+invader vagy sov +tyrant-ban. Warlord nem igazán volt. És a tyrant+glpyh set vs warlord set között azért jelentős különbség van.