WAR Europe
Ajánlott szerverek:
Destruction:
Core: Karak Azgal (EN), ORvR: Eltharion (EN)
Order:
Core: Karak-Norn (EN) / Karak Azgal (EN), ORvR: Dragonback Mountain (EN)
10 DAY FREE TRIAL
href=http://cdgalaxis.hu/PC/15584/warhammer-online-age-of-reckoning.html target=_blank>Normál verzió rendelése a cdgalaxis.hu oldaláról!
Normál verzió rendelése a PcDome.hu webáruházából!
  • Boncmester
    Kb 3-4 postban javasoltam neked én is megoldást, meg a többiek is jópárban. Másoknak is volt az utóbbi 2,5 évben olyan hibája (heti 1-2 beírás mindig született ezzel kapcsolatban itt valakitől), hogy nem tudta fölpakolni a játékot, különösen mióta leálltak a goa szerverek, de mindig minden esetben az volt a megoldás, hogy az illető nem olvasta el ami oda van írva a képernyőre/telepítőre/account site-ra/ide a fórumba a válaszokhoz, és valamit szarul csinált, és egyik esetben sem az, hogy a játék nem megy ilyen-olyan windowsos konfiguráción.
    Tehát HA a géped okés, és HA jól csináltad amit leírtak az oldalukra vagy mi ide, akkor mennie kéne a dolognak, tehát A: vagy a géped szar, vagy B: te rontottál el valamit.
    Én magam is kb 6-7 alkalommal telepítettem wart különböző számítógépekre, különböző oprendeszerekre (XP, Vista, Win7, 32/64 bit), mind a goás szétválás előtt mind utána, és mindig működött minden, ha jól csináltam, tehát ilyen jellegű hibája nincs a játéknak vagy bárminek, itt csak az lehet, hogy te rosszul csinálsz vmit, de nem nagyon tudom elképzelni, hogy mit?