22827

WAR Europe
Ajánlott szerverek:
Destruction:
Core: Karak Azgal (EN), ORvR: Eltharion (EN)
Order:
Core: Karak-Norn (EN) / Karak Azgal (EN), ORvR: Dragonback Mountain (EN)
10 DAY FREE TRIAL
href=http://cdgalaxis.hu/PC/15584/warhammer-online-age-of-reckoning.html target=_blank>Normál verzió rendelése a cdgalaxis.hu oldaláról!
Normál verzió rendelése a PcDome.hu webáruházából!
  • lolSL
    elkéstél szerintem :(
  • tibi6893
    Hali.
    Erősen gondolkodom a játék elkezdésén, tetszetős a környezet és a pvp.
    Lenne pár kérdésem.
    Mennyire van még bázisa a játéknak? Lehet rendesen játszogatni? low lvl és high end is, bár inkább pvp izgat - ha jól rémlik voltak mostanában is szerverösszevonások..
    Melyik szerveren és melyik oldalon érdemes kezdeni ha szeretnék magyarokkal is játszani? Elején biztos jól jönne.
  • Scorpionhun
    én nem kérdeztem mi a különbség
  • Boncmester
    Szerinted melyik az erősebb, az Abrakadabra vagy a Csiribú-csiribá? :)
  • lolSL
    mi a különbség? ez vmi kártyajáték?
  • Scorpionhun
    üdv mindenkinek szerintetek melyik erősebb egy mágus vagy egy varázsló?
  • A4tech
    89, nemsoká visszaáll az egyensúly az erőben
  • A4tech
    jó pörgős az official fórum most, lehet ez az új faszi dolgozik is a pénzéért. csak ne legyen RvDoor megint
  • A4tech
    nézzétek el neki, kopasz
  • Boncmester
    Kb 3-4 postban javasoltam neked én is megoldást, meg a többiek is jópárban. Másoknak is volt az utóbbi 2,5 évben olyan hibája (heti 1-2 beírás mindig született ezzel kapcsolatban itt valakitől), hogy nem tudta fölpakolni a játékot, különösen mióta leálltak a goa szerverek, de mindig minden esetben az volt a megoldás, hogy az illető nem olvasta el ami oda van írva a képernyőre/telepítőre/account site-ra/ide a fórumba a válaszokhoz, és valamit szarul csinált, és egyik esetben sem az, hogy a játék nem megy ilyen-olyan windowsos konfiguráción.
    Tehát HA a géped okés, és HA jól csináltad amit leírtak az oldalukra vagy mi ide, akkor mennie kéne a dolognak, tehát A: vagy a géped szar, vagy B: te rontottál el valamit.
    Én magam is kb 6-7 alkalommal telepítettem wart különböző számítógépekre, különböző oprendeszerekre (XP, Vista, Win7, 32/64 bit), mind a goás szétválás előtt mind utána, és mindig működött minden, ha jól csináltam, tehát ilyen jellegű hibája nincs a játéknak vagy bárminek, itt csak az lehet, hogy te rosszul csinálsz vmit, de nem nagyon tudom elképzelni, hogy mit?
  • plissken
    Köszönöm a konstruktív hozzászólást, talán neked még nem volt olyan problémád, amit egyedül nem tudtál megoldani, na sebaj, majd lesz. Remélem akkor majd jól lenooboznak akiktől segítséget kérsz.
    Mielőtt ide írtam volna 2-3 napot szartam el, hogy utána olvasgassak és megpróbáljam működésre bírni a játékot. Akinek pöccre megy, mint neked is örülhet és egyszerűnek tűnik mint az 1x1, de van akinek valami gondja akad vele és hiába próbálkozok nem megy. Ez a szép a gépekben és programokban...este még játszol, kikapcsolod, másnap már nem tudod bekapcsolni és gyere rá, hogy miért nem megy pl.
  • Boncmester
    Akkor javaslom vegyél egy Super Nintendót, hozzá egy Super Mario Bros. kazettát, told bele, és menni fog magától (már ha sikerül helyesen rádugni a tv-re). Azért nem xBox-ot mondtam, mert ott már van netkapcsolat meg account beállítgatás, és az nem menne :)
    Amúgy az account management tényleg kicsit hülyén műxik első ránézésre a mythicnél, de azért eléggé gyorsan (kb 2 perc) rá lehet jönni, hogyan működik, és onnan már megy minden magától.
  • xruu
    Mint ahogy minden létező fizetős játékban eddig, így WAR-ban is acc létrehozásakor meg kell adnod hogyha majd lejár a 30 nap free time akkor hogyan fogod folytatni a fizetést. Erre itt is mint minden más játékban van a game card, ekkor azt rögtön hozzá is írja az időhöz, vagy van a kártya, ekkor az ég világon semmit nem von le csak ellenörzi hogy érvényes bankkártyát adtál e meg(miután megadtad és elfogadta cancel fizetés így nem fog autómatikusan 1 hónap múlva levonni.)

Szóval van 30 nap free, minden további nélkül játszhatsz plusz fizetés nélkül de ehhez bankkártyaszám megadása kell, ami teljesen logikus hisz ha nincs módod majd 30 nap múlva fizetni, akkor mégis miért akarnál játszani egy mmoval? A gamecard egy ilyen vészmegoldás lehet de aki azt használja annál jóvá is írják a gamecard 60 napját azonnal, hiszen megérdemli hogy szívjon ha már lusta 20 perc alatt bankkártyát csináltatni.
  • plissken
    Belépek a master account nevemmel az acc managementben, de a new acc setupban, hiába töltöm ki a mezőket és create, csak annyit csinál, hogy kiüríti őket és betesz egy másik képet jobb oldalra. Másik accot miért nem tudok csinálni? (úgy is próbáltam, hogy nem voltam belépve a MA névvel, de tök mind1, hogy mit írok be, nem csinál semmit)
    Továbbra is hiába próbálom elindítani a warpatch.exe-t nem csinál semmit. (ha a letölthető us client-eset indítom el, ami ugye next, next, next, finish...)
    Ha a dvd-set inditom akkor meg ugye a hibaüzi a patcher.prod.sig-el
  • sanyiiiii
    Vigyázz, annak ellenére hogy igazad van ezt nagyon rosszul viselik azemberek :)
  • Boncmester
    BTW azt én sem értem, hogy egy ember alapszintű angoltudással meg 8 általános elvégzése után miért nem tud föltelepíteni egy JÁTÉKOT? Ez azért nem egy vállalati informatikai rendszer bevezetése, csak egy next, next, finish bonyolultságú dolog.
  • Boncmester
    Ha van trial verzió, azt patcheli föl rendesre. Komolyan nem tudom, miért nem megy? Töröld le az egészet a szarba, csinálj egy trial accot az accounts.eamythic.com-on,aztán lépj be a rendes felhasználóneveddel, és fölpatcheli magát, el is fog indulni. Mellesleg aktív már az accod? Mert ha nem, akkor nem fog patchelni semmit, hanem elküld a rákba.
  • Boncmester
    A dobozban levő kód ad 30 nap ingyen játékot, ám amikor megcsinálod az accot, akkor ettől függetlenül vagy be kell írnod egy feltöltőkártya kódját, ami ugyebár +60 napot ad, tehát lesz összesen 90 napod (és ezt nem tudod visszavonni), vagy pedig meg kell adnod egy hitelkártyaszámot, hogy előfizetsz még 1 (vagy 3 vagy 6) hónapra, viszont a pénzt onnan nem fogja levonni, ezért egyből cancelelheted is, és akkor marad a 30 nap játékod, utána meg eldöntheted, akarod-e tovább nyomatni?
    Ez minden MMO-nál így van, igazából nem tudom, miért (azon kívül, hogy hülyének nézik az embereket, hátha elfelejtik cancelelni)?
  • plissken
    DirectX természetesen volt fent, de azért újra tettem a 9.c-t.
    Internettel semmi gond nincs, más játékok mennek vele.
    Tűzfal, defender, vírusirtó, minden ki van kapcsolva.
    Már nem egy napot áldoztam rá, hogy menjen a game, de egyedül sajnos nem találok megoldást, azért kérdezek, mert vannak nálam okosabb emberek, akik hátha tudják, hogy mit kéne tenni.
    Már vagy 3x újratelepítettem dvd-ről. A webről letölthető kis klienst is többször. Még régről van egy trialos gamem valami 6-7GB, azzal is próbáltam (anno azzal indultam el).
  • A4tech
    Tudtommal lehet bankkártya és prepaid nélkül is accot csinálni.. max beírsz egy kártyaszámot és egyből letiltod a hosszabbítást.

és nem genyózásból, de ez + plissken problémája is (valószínűleg) kb 5 perc utánanézéssel megoldható minimális kognitív képességekkel. nem mintha bajom lenne a helpdeskeléssel
  • Fraien
    Sziasztok! most vettem a játékot és nem tudok vele regisztrálni mert a kis füzenek a hátoldalán lévő kódot elfogadja mint cd key de utána kéri a time card kódját és oda meg nem jó ez a kód pedig az van ráírva hogy 30 nap ingyen játékot ad .Valaki tudna segíteni mert már nagyon ideges vagyok miatta:)előre is köszi
  • e57
    Administratorként indítás, próbából tűzfal, víruskereső kikapcsol, Windows defender kikapcsol, egyéb biztonsági kütyü kikapcsol (ha van)?

Ezeket már próbáltad?

Meg hát nagyon alap dolog, de azért csak megkérdem... Ellenőrizted hogy a laptopon az internet megfelelően működik?
    Ja és a directx-et mindenképpen érdemes telepíteni.
  • Boncmester
    Az egyértelmű (nekem), a goa.prod.sig-es hibára gondoltam :)
  • A4tech
    esetleg kompatibilitást állítsd át
  • A4tech
    Ezt így ahogy van, írd le a tech support fórumba dxdiag-al együtt.. vagy megkérsz valakit, aki 'ért' hozzá, hogy remote-oljon fel a gépedre és nézze meg.

vagy
    http://www.whalliance.com/forums/showthread.php?p=4794205 ?
  • plissken
    Felmentem játszani az asztali (xp-s) gépemen a Karak-Azgal szeróra (ott van 2 karim 2 éve), minden oké volt.
    Felmásoltam a laptopra a gamet és már nem patcher-goa.prod.sig baja van csak patcher.prod.sig...és amikor okét nyomok a hibaüzire akkor egy pillanatra látom felvillanni a patchelő ablakot is, de aztán el is tűnik.

Mi van win7-ben ami összeakad a game-mel? Xp-s gépen megy.
    Külső winyóra másoltam a game-et amit xp alatt patcheltem fel. Indul is róla, de win7 alatt nem.
  • sanyiiiii
    A hibauzenet természetes, ha nem a patchern keresztul probalod inditani a jatekot mindig rinyal.
  • e57
    Ha az asztali gépeden felpatcheli, akkor a telepített játékot nyugodtan másold át a laptopodra (a játékkönyvtárat egyszerűen másold át a laptopra). Működni fog. Amit még valószínűleg meg kell tenned, hogy a laptopodon a directx9-et telepíted a microsofttól letöltött directx telepítővel.
  • Boncmester
    Én pár hónapja föltettem a laptopomra dvdről ahol szintén win7 van, és lazán fölpatchelte. Az asztali gépemen is ugyanazzal a patcherrel ment. Szóval fogalmam sincs, mi nem megy rajta. Olvasgass fórumokat, hátha találsz megoldást a hibaüzenetre rákeresve.
  • Boncmester
    Noob filter #0 :)
  • plissken
    Nah ezt sem tudtam:P
    De sajnos így sem megy. A game továbbra is kidobja a hibaüzit, a warpatch.exe pedig továbbra is semmit sem csinál:(
    Amúgy ha a goa-val van a baja, akkor miért patchel xp alatt?
  • s0n1c
    szimplán jobb klikk és run as admin
  • plissken
    Most ott tartok...hogy feltettem az asztali gépemre is a gamet dvd-ről, és megy a patchelés (még nem végzett mert végigtolja a 9763mb-t). Az asztali gépemen win xp van.

Laptopon akarom tolni viszont, (win7 x64), mert mobilizálva tudok csak játszani. Feltettem a segítségként linkelt us clienst, rátoltam az installált gamere. Eredményként, a warpatch indításánál nem ír ki már semmit, viszont nem is csinál semmit. Ha a game exe-t indítom, akkor a loading résznél winbe eltol egy hibát (authentication faliure--program will now terminate).

A win7-hez meg hülye vagyok annyira, hogy tudjam, hogy kell rendszergazdaként indítani. Nem hoztam létre külön felhasználói fiókokat, az már akkor maga a rendszergazda nem? (nem vagyok pro sajnos, csak egy felhasználó)
  • sanyiiiii
    Régen is ment csak az emberek hülyék voltak hozzá hogy elindítál, eltekintve az 1-2 hetes időszaktól amikor tényleg volt para vele :D
  • Boncmester
    Nekem is 64 bites win 7 van, és megy rajta simán (rendszergizda módban kell indítani). A goás patcherrel lesz a probléma, őket már kirúgták majd egy éve, így nincsenek szervereik, szóval mythices amcsi szerver kell.
  • t0xikus
    ne dvdről telepítsd, hanem szedd le a klienst, vagy us patchert, mivel a dvd-s verzióban goa szerverre akar mászni, az meg ugye nem fog menni neki
  • A4tech
    mennie kellene. ha adminban indítás és/vagy full file check után sem jó, akkor reinstall. Ha utána sem, akkor tech support.

http://social.bioware.com/forum/1/topic/248/index/3330796/1#4861570

azt is írják, hogy többnyire csak maintenance alatt csinálja.. lehet rosszkor próbáltad meg :P

• plissken
    Köszönöm a segítséget az accaunttal kapcsolatban a nevem mögé írt "_eur" megoldotta a problémát.
    De azt még mindig nem tudom, hogy ha felteszem a játékot miért nem tudom patchelni és miért van baja a "patcher-goa.prod-sig file-lal. Lehete, hogy le van írva valahová a megoldás, de egyenlőre még hiába kerestem, nem találtam meg, ha esetleg valaki tudná rá.
    Win7-em van 64-bites, olyat olvastam, hogy a game nem megy 64-biten, (kb 1.5 éves fórumokban) de nehogy már azóta se legyen rá megoldás.
    Ha tud valaki segítsen plz
  • A4tech
    még 2 szint... 1500as SCkkel elég szivacs lesz, lehet szüneteltetni kellene kicsit a dolgot :P
  • Boncmester
    én 87,2 vagyok, Hon is akörül, Krein már lassan 88 szerintem, ha még nincs kórházban :)