Boncmester#20773
Persze, az ORvR a nagy királyság, ez tény. De szerintem emiatt is játszanak a legtöbben vele. Ha pl valaki PvE-zni akar, az inkább menjen wowozni, állítólag fényévekkel jobb. Erre céloztam. Ha vesz valaki egy sportkocsit, ne sírjon, hogy nem fér be a három gyerek meg a hétvégi tescos nagybevásárlás.
Tudom ezt is, a mondókámat főleg Kreinnek céloztam, ő jön napi 5x a TS-en azzal a dumával, hogy bezzeg a wowban így meg úgy. Lehet menni wowozni, de szerintem nem véletlen warozik inkább helyette (na jó, mostanság csak iszik).
Lophatnának ötleteket, nekem nem lenne vele problémám. Azért mondtam, hogy PvP játékba nem olyan egyszerű, mert ott nehéz talán (legalábbis a fejlesztőknek látszólag nehéz) végiggondolni egy játékos gondolkodásmódját. Pl ez a PvP insta is a tesztek alapján rakás fos lesz, ha csak csináltak volna egy új PvP instát, valszeg könnyebb lett volna. Anno a városostrom is jó szar volt, ám az új ostrom viszont kifejezetten jó lett. Van, amikor mellényúlnak, és van, amikor nagyot húznak.