22827
-
Thoracotomia #20784 a warban nincsenek talent FÁK szal kétlem. max ágak.... inkább gallyak -
Boncmester #20783 Az elején szerintem megpróbáltak amúgy egyedi kasztokat csinálni, és tele volt az összes fórum sírással, hogy a BW-nek miért nincs word of painje, az DoK-nak miért nincs AOE detauntja, stb, stb... -
Thoracotomia #20782 ha mögéd is ugrik akkor is van 1gcd-d lerootolni a stun előtt. bár a stunt így is úgy is bekapod a pro 30 feetes melee rangnek köszönthetően + lag miatt, de legalább tudsz valamennyi távolságot építeni és utána elkiteolni amíg rajta van a a disrtupt v simán benyomsz 1 pocket itemet és csá.
stealhből meg csak akkor szed ki ability ha úgymond "meglátod" a targetet vagy cc. az aoe se szedi ki ha eltalálod vele és nem látod -
Ez igaz 500k val csökkent is az előfizetői táboruk 4milla körül álltak 2009 ben most lehet még kevesebb van. Én is abbahagytam. Nemcsak a CC a probléma hanem ,hogy csak úgy nem laggol ha kikapcsolsz mindenkit érdekes ostrom az ,hogy fehér neveket látsz mászkálni melletted :). Pedig nem lehetetlen olyan enginet és netcodeot írni ami tud kezelni normál gépeken legalább 24fps el egy pvp játékot csak rendesen kellene optimalizálni. SW:TOR nem lesz bukás szerintem erre a BIOWARE neve a garancia no meg az ,hogy még mindig nincs pontos megjelenési dátum (csak 2011)tehát nincsenek sürgetve EA részéről pedig már fejlesztik úgy 2005-2006 óta de ez nem ide tartozik bocsesz az offért. -
Boncmester #20780 Értem, és jó a hasonlat :)
Azt én sem teljesen vágom, minek kell olyan ratyi 6v6 scket csinálni, mint az a 2 volt, amit csináltak. Pedig szerintem nem lehet olyan nehéz megrajzolni egy pályát, aztán kiadni...
Van leaderboard, csak bugos. Mennyi idő lenne kijavítani a fejlesztőknek? Hmmm, kb 2 nap, de akkor már kávét is főzne.
Azoknak a kasztoknak normális talentfája van, amiket én játszom, olyat meg nem indítok, amik vackok :) -
Boncmester #20779 Nekem a JÓ WE-kkel is általában problémám volt 1v1-ben (Luranni, Jazmina, stb...). Láthatatlanul mögém jön, 2 secre KD, aztán mikor kijövök belőle kb fél HP-n, utána disrupt, disrupt, meghaltam... Ha messziről meglátom őket, az mondjuk okés. Mondjuk nem tudom, mekkora idióta találta ki, hogy az ignite nem hoz ki stealthből... -
és? tudsz pontosabb forrást? Számok nagyjából megállják a helyüket. -
Thoracotomia #20777 nem érted. én azt mondtam hogy az orvr csak a pvp egy része... szal én nem azt várom hogy a sport kocsiba beférjen a 3 gyerek hanem hogy a sebességen kívül a gyorsulása is jó legyen....hmmm szerintem ez egy hülye hasonlat.
szal ha már ez az über pvp játék akkor ne csak orvrben legyen kiemelkedő hanem legyen benne pl király 6v6 és ne olyan szír szar sc mint a múltkor.
legyen benne leaderboard ami minden pvps játék alapja, mert anélkül nincs verseny anélkül meg nincs motiváció.
rakjanak bele normális talent fákat nem ilyen szarokat mint most vannak a karakterek legyenek egyedibbek ne classonként 2 használható specc legyen és csőcsá
és még sorolhatnám -
Boncmester #20776 Amúgy meg az eddigiek alapján, amit láttunk belőle, lehet, hogy az SW:TOR csúfos bukás lesz, és talán a war abból profitálhat mondjuk 1 év múlva.
Az meg nekem fura, hogy az Aionnak 3 millió előfizetője van, vagy akkor azok max mind koreaiak és hasonlóak. Akiket ismerek, hogy Aionoztak, és 1 évvel a megjelenés előtt már csak arról voltak képesek beszélni, 2-3 hónap alatt mind abbahagyták. Senki sem akar olyan játékot játszani, ahol 2 hónapig csak farmolj pillangókat meg kecskéket, hogy utána bemehess pvp-zni, ahol egy tank 1 percre leCCz egy egész warbandet fél perc CD-vel... -
Mert jobb az ha annyira laggolsz ,hogy a játék szinte játszhatatlan? Egyébként meg instanceolni is lehetne de nem én fogom feltalálni a spanyol viaszt nem is az én dolgom én egy "vásárló" vagyok akinek joga van panaszkodni a termék miatt de mivel nem hallgatnak meg így mitsem ér a mondandóm talán majd 1x elgondolkoznak azon miért vesztették el a játékostáboruk 85%át. -
Thoracotomia #20774 nem a we-k a gázak bw-vel hanem az snb chosenek és bg-k -
Boncmester #20773 Persze, az ORvR a nagy királyság, ez tény. De szerintem emiatt is játszanak a legtöbben vele. Ha pl valaki PvE-zni akar, az inkább menjen wowozni, állítólag fényévekkel jobb. Erre céloztam. Ha vesz valaki egy sportkocsit, ne sírjon, hogy nem fér be a három gyerek meg a hétvégi tescos nagybevásárlás.
Tudom ezt is, a mondókámat főleg Kreinnek céloztam, ő jön napi 5x a TS-en azzal a dumával, hogy bezzeg a wowban így meg úgy. Lehet menni wowozni, de szerintem nem véletlen warozik inkább helyette (na jó, mostanság csak iszik).
Lophatnának ötleteket, nekem nem lenne vele problémám. Azért mondtam, hogy PvP játékba nem olyan egyszerű, mert ott nehéz talán (legalábbis a fejlesztőknek látszólag nehéz) végiggondolni egy játékos gondolkodásmódját. Pl ez a PvP insta is a tesztek alapján rakás fos lesz, ha csak csináltak volna egy új PvP instát, valszeg könnyebb lett volna. Anno a városostrom is jó szar volt, ám az új ostrom viszont kifejezetten jó lett. Van, amikor mellényúlnak, és van, amikor nagyot húznak. -
Boncmester #20772 Most a korlátozzuk be a zónák létszámát szerintem nem akkora nagy fantasztikus ötlet. Vagy RvR játékban hogy gondolod, hogy lezárják az RvR zónát, és mondjuk csak 100 ember lehetne benne, a többiek meg kint recskáznak? Nem lenne lag, nem lennének játékosok sem. -
Boncmester #20771 BW-vel majd mindenkit ki tudsz nyírni, ha skilles vagy 1v1-ben. Mocskos disruptos WE-k mondjuk ha meglepnek hátulról, akkor halott vagy. Meg néhány health regenes tank is problémát tud okozni, előlük mondjuk kb el kell szaladni. Persze specfüggő is a dolog. -
Boncmester #20770 Ez hülyeség. Nem akkor lesz team vs team ballance, ha az 1v1 rendben van.
Pl egy WH vagy WE 1v1-ben majd minden kasztnál jobb megfelelő tudású játékos esetén, small scale pvp-ben is jó, de open rvr-ben már kevés hasznát veszik.
Bekorlátozni a létszámot akkora fail lenne, mint amikor a fortoknál megcsinálták. Rohadt idegesítő volt, főleg, hogy nem tudtad, mikor fog kivágni a fort, és mikor mehetsz be bűntetlenül.
AAO nem plusz erőt ad, hanem arra buzdítja a játékosokat, hogy megéri odamenni abba a zónába, ahol sok ellenfél van. És meg is teszik ezt, és sokszor jó kis csaták alakulnak ki, és akár ki is egyenlítődik a dolog. Mi is rengetegszer keressük azokat a zónákat, ahol AAO van, mert tudjuk, hogy ott jó kis harcra lehet majd számítani. Sokkal több értelme van, mint a szerver oldali plusz renownnak. -
sanyiiiii #20769 "C – Not too confident : Some of the data points come from official or other reliable sources, many of the data points come from estimates, third party sources, unclear official sources or other indirect information." -
Thoracotomia #20768 "És ez egy PvP játék, ami az okosok szerint ebben a műfajban messze a legjobb,"
ha ezt így mondod akkor ez nem igaz. a war pvpje csak egyetlen dologban emelkedik ki és az a Orvr de ez csak a PvP egy része, minden másban más játékok nyújtottak már jobbat/többet.
"tehát nem vágom, miért kell mindig másokhoz hasonlítani"
mert az mmo-k általában idő gyilkos játékok és az a réteg amelyik ezekkel játszanak nem játszanak több mmo-val csak 1el. így természetszerűen össze hasonlítja a többivel hogy melyikkel érné meg inkább játszani.
azt meg hogy pvp játékba nem egyszerű contentet belepakolni?lehet... de igazából itt csak annyit kéne tenniük hogy körül néznek kicsit a piacon és ellopni egy rakás REMEK ötletet.megtehetnék... a Blizard is ezt teszi. nem véletlen sikeres.
-
Már leírtam csak el kellene olvasni de írhatnék én akármilyen fórumra jó ötleteket kutya sem olvassa őket sohasem vették figyelembe mit akar "vásárló" ezért is tart itt a játék ahol. A legjobban az zavar ,hogyha nem basznak el szép sorban mindent akkor ennek a játéknak most kb. annyi előfizetője kellene ,hogy legyen mint az Aion nak (kb.3,5 millio) vagy mégtöbb és akkor most nem arról kellene vitatkozni ,hogy miért fizessek 15$ egy pár szar instáért meg 20 renown szintért meg pár skavenért ami nem új class hanem egy barmolás ... hanem kapnánk egy hatalmas kieget új classokkal fajokkal területekkel stb.
Bár most csak negatívumokról beszélek de van sok dolog ami jó a játékban és már másodjára térek vissza csak bánt ,hogy a játék még mindig rossz irányba tart. -
t0xikus #20766 az összes sorci meg a dokok nagy része annyira übertáp kaszt,h 1v1ben hülyére verem őket:) -
Thoracotomia #20765 bw remekül játszható 1v1ben is csak l2p kérdése a dolog. -
Kalinka #20764 1v1: BW-t mi nem veri le? mágus nem meg a sorc 50-50%, aztán mégis csapatban nélkülözhetetlen.
AAO meg a legjobb újításuk volt évek óta szerintem...
De kíváncsi vagyok, hogy neked milyen ötleted van a zerg ellen? -
gabor696 #20763 jaja WP akart lenni, ok akkor ha megvan a 12 keresünk.
Kösz -
2010 első félévben 100k alatt volt mmodata szerint és mikor volt ez az ex myhtices kiborulása akkor ott valami hasonló mythices alkalmazott írta ,hogy most 110k van bár ez elég megbízhatatlan de mivel egybecseng az mmodatás adatokkal így szerintem megállja a helyét.
1v1 ballancera azért van szükség mert akkor lesz csak team vs team ballance ha az 1v1 rendben van. Egy mmoban pedig legyen az akármilyen high scale pvp szükség van arra ,hogy 1v1 ben rendben legyen a ballance senki sem szereti ha free killként tekintenek rá míg más classok kinyírhatatlanok.Ahogy te is írtad KotBS,BW,WP és ennyi többiek meg mind1 sőt van olyan amit nem is szívesen látnak egyes groupok. Korábban éppen a bután megalkotott ill. nem létező szerver ballance juttatta ide a játékot (többek között) amiért a zerg a felelős, "érdekes" módon mindig az az oldal ürült ki aki a zerg elszenvedője volt ami érthető.
Szerintem valahogy be kellene korlátozni a létszámot mert a játék nincs úgy megírva ,hogy 1 átlag gépen szépen fusson zerfest alatt.
AAO meg egy tipikus myhtices ballépés mert nem ad neked semmi plusz erőt ha zerg van akkor akármit csinálsz kinyírnak ez ugyanolyan mint a gyengébb oldalnak szerver szinten adtak gyorsabb fejlődést több renownt semmi hatása sem volt. AAO nak akkor lenne értelme ha +damage buffot adna mert ettől még az ellennél többen lesznek persze nem azt mondom ,hogy a +renown rossz csakhogy ezzel semmit sem ballanceolnak.
Döntéshozókat kellene leváltani és olyanokkal kicserélni akik hallgatnak a playerekre (persze csak értelmes keretek között) bár én nem hiszem ,hogy az EA komolyan be akar újra fektetni ebbe az mmoba mikor az SWTOR lesz az új "zászlóshajójuk" ami állítólag rengeteg pénzbe kerül. -
Boncmester #20761 Most van egy 8-as WP-d ezek szerint, ha jól vettem ki, csak elgépelted?
Legyetek 12-esek, és invelünk titeket. Mellesleg az engi helyett szerintem inkább valami másik kasztot húzzon, a saját érdekében, de ez csak magánvélemény, felőlem jöhet azzal is nyugdotan. Úgyis most fogják az engit "iszonyatosan nerfelni" :) -
gabor696 #20760 Hello,
Most úgynézki WP maradna mert a kis 3as csapatunknak kell heal is, csütörtökön jöttem vissza és van most 11BW,9KotBS,8WB meg pár 6os :) 1ik haver 8 WH másik ~8 Engi, de fejlödő képesek vagyunk :). -
Boncmester #20759 A blog már elég régen nem frissült, de fistofsigmar.forumcircle.com, itt a fórumunk, ez általában pörög. Én este leszek online kb 7-től, keresd a karaktereim (Greatsogron, Jagerbond, Zimany, Kiegeszito), és majd invellek. Tedd be őket friend listbe, és látod, ha belogolok.
Milyen karid van és mekkora? A többi embernek aki jönne veled együtt, milyük van? -
Boncmester #20758 Az utólsó infóm szerint 300K előfizetőnél tart, de igazából ez lényegtelen. Meg ez az utolsó infó elég régi. De az tény, hogy egy olyan játékhoz, amibe 10 millióan tolják be havonta a lóvét, valszeg sokkal nagyobb fejlesztő csapat tartozik, ezért könnyebb nagyobb ütemben fejleszteni.
Azt nem tudom, milyen lesz majd ez az új pack, a teszt szerverek alapján nem túl jó, de azóta azért remélem javítanak valamit. Mindenesetre az utóbbi 1 év változásai szerintem ha kis mértékben is, de jót tettek a játéknak úgy általában.
Lehetséges, hogy ez az rvr pack az utolsó lehúzás, bár igazából valszeg több meló van benne, mint hogy megérje csak ezért megcsinálni, elvégre olyan, mintha mindenki befizetne +1 hónapot a játékba, és kész. Bár valszeg azt akarják, hogy a Cataclysm előtt még belevethessék magukat az emberek a renown farmolásba.
De az is lehetséges, hogy letesztelik, hogy mennyien vennének meg egy ilyen kieget, és esetleg megérné-e csinálniuk egy jóval nagyobb drágább kieget is? Ez csak tipp persze.
A contentről: én pl szerettem a fortokat, amikor jó csaták voltak, de sokszor csak 1 óra afk volt a nagy fort ostrom, szóval változtassák meg szépen valami értékelhetőre.
A zerg owns all azért nem minden esetben van így, de amúgy nem tudom, mit kéne csinálni ahhoz, hogy egy nagy, túlerőben levő csapat ne verjen le egy kisebbet... Persze jól szervezett skilles és gearelt csapat ellen tud állni a szervezettlen hordának is, sőt, pofán is tudja őket verni általában, de a hasonló szintű karakterek/játékokos csatájából mindig is az fog kijönni győztesen, akik többen vannak, ez szerintem minden játéknál és a valóságban is így van. Az AAO-val próbltak meg ez ellen tenni valamit, szerintem helyesen.
A keepek most lesznek teljesen újratervezve az 1.4-el, már 1 hónapot sem kell várni rájuk valszeg. Az más kérdés, hogy ez így jó lesz-e?
1v1 ballance számomra nagyjából érdektelen, mert a játék csapatokról szól. Inkább azt kellene megcsinálni, hogy ne legyenek totál haszontalan kasztok, tehát a tankok tudjanak supportolni, de azt rendesen, mint pl a KotBS, a ranged dps-ek tudjanak nagy dps-t kitolni, mint a BW, a melee-k tudjanak gyorsan gyilkolni soft targetet (talán ez van most legjobban megcsinálva) a healerek pedig tudjanak rendesen healelni minden helyzetben.
Legyen az meg, hogy bármilyen kaszt hiányzik egy partyból, annak fájón megérzik a hiányát, mivel most order oldalon ha nincs KotBS, anyázunk, ha nincs BW, anyázunk, ha nincs WP, anyázunk, ha másik kaszt nincs a partyban, akkor meg azt nagyjából leszarjuk.
Az 1v1 annyira nem izgat, bár vannak olyan kasztok, amik sokkal hatékonyabbak bizonyos más kasztok ellen, mint fordítva, ez igaz. De annyira gáz szerintem nincs vele, kb minden kasztot láttam már le 1v1-ezni minden másikat, itt sokkal több múlik a skillen meg a gearen.
-
gabor696 #20757 okok kösz, amugy nem hülye vagyok csak n00b még :) -
t0xikus #20756 ingame rákeresel guildre és online emberkék úgyis megmondják,h van-e épp officer, aki tud invelni. lvl12 a minimális követelmény ha jól tudom -
gabor696 #20755 Ha ez az akkor már megvan:) http://sarkanylovagrend.blog.hu/ -
gabor696 #20754 És kit és hol lehet zargatni az invite ért? :) -
t0xikus #20753 sárkány lovagrend -
Anélkül nehéz erre válaszolni ,hogy ne fényezzem a wow-ot ami nem célom ezért azon ne is vitázzunk mihez könnyebb fejleszteni és ,hogy a fent említett játék kiadója ezt milyen léptékben teszi meg mythichez képest... de azért azon érdemes elgondolkodni ,hogy miért tart 100k előfizetőnél "az okosok szerint ebben a műfajban messze a legjobb" játék és ,hogy ezzel a fizetős contenttel nem fognak csodát tenni ismerve a csekély tartalmát.
Szerintem ez egy utolsó lehúzás és jövőre jön a F2P... de nem legyen igazam és EA pumpáljon bele mégtöbb pénzt és adjanak ki 1 olyan kieget ami tényleg annak lehet nevezni (rakják vissza a Fortokat szüntessék meg a zerg owns all-t ,keepeket teljesen tervezzék újra mert 2010 ben nevetséges egy olyan mechanika ami most van, legyen normális 1v1 ballance ,játék fusson normálisan mert jelenleg nincs olyan gép ami mellett full grafikán lehet egy komolyabb keep ostromot értelmes fps mellett nyomni stb..)na ezért már hajlandó lennék többet is fizetni mint 15$. -
gabor696 #20751 Hy all,
Csak 1 olyan kérdésem lenne hogy van e valami magyar guild Karak-Norn on order side ahova esetleg lehetne join olni? (2-3 an mennénk)
Elöre is köszönöm. -
Boncmester #20750 Krein, volt bárkinek olyan ötlete az utóbbi 2 évben, amire te azt mondtad, hogy ez jó, azon kívül, hogy menjünk el berúgni és fetrengjünk a saját hányásunkban? Bármi történik, vinnyogsz, fanyalogsz, mindenről elmondod, hogy milyen szar, bezzeg a wowban. Lehet menni wowozni, de ott mondjuk 10-12 rongy egy kieg, itt meg csak 3... És ez egy PvP játék, ami az okosok szerint ebben a műfajban messze a legjobb, tehát nem vágom, miért kell mindig másokhoz hasonlítani. De nem kötelező befizetni.
Mellesleg egy PvE játékra szerintem sokkal egyszerűbb contentet fejleszteni, mint egy PvP-re... -
Thoracotomia #20749 "Minden gedvás MMOban a TARTALOMért fizetsz, nem pedig a server KARBANTARTÁSért"
+1
-
A4tech #20748 igen -
Jelenlegi jobb? -
A4tech #20746 pontosan melyik része?.... őőőő 10.000.000 pug bevágja a várat, über tacticx incoming -
Az az insta tényleg gáz, de az új orvr mechanizmussal nem tudom mi a baj. Az mitől rosszabb? A jelenleginél biztos hogy jobb.