2010 első félévben 100k alatt volt mmodata szerint és mikor volt ez az ex myhtices kiborulása akkor ott valami hasonló mythices alkalmazott írta ,hogy most 110k van bár ez elég megbízhatatlan de mivel egybecseng az mmodatás adatokkal így szerintem megállja a helyét.
1v1 ballancera azért van szükség mert akkor lesz csak team vs team ballance ha az 1v1 rendben van. Egy mmoban pedig legyen az akármilyen high scale pvp szükség van arra ,hogy 1v1 ben rendben legyen a ballance senki sem szereti ha free killként tekintenek rá míg más classok kinyírhatatlanok.Ahogy te is írtad KotBS,BW,WP és ennyi többiek meg mind1 sőt van olyan amit nem is szívesen látnak egyes groupok. Korábban éppen a bután megalkotott ill. nem létező szerver ballance juttatta ide a játékot (többek között) amiért a zerg a felelős, "érdekes" módon mindig az az oldal ürült ki aki a zerg elszenvedője volt ami érthető.
Szerintem valahogy be kellene korlátozni a létszámot mert a játék nincs úgy megírva ,hogy 1 átlag gépen szépen fusson zerfest alatt.
AAO meg egy tipikus myhtices ballépés mert nem ad neked semmi plusz erőt ha zerg van akkor akármit csinálsz kinyírnak ez ugyanolyan mint a gyengébb oldalnak szerver szinten adtak gyorsabb fejlődést több renownt semmi hatása sem volt. AAO nak akkor lenne értelme ha +damage buffot adna mert ettől még az ellennél többen lesznek persze nem azt mondom ,hogy a +renown rossz csakhogy ezzel semmit sem ballanceolnak.
Döntéshozókat kellene leváltani és olyanokkal kicserélni akik hallgatnak a playerekre (persze csak értelmes keretek között) bár én nem hiszem ,hogy az EA komolyan be akar újra fektetni ebbe az mmoba mikor az SWTOR lesz az új "zászlóshajójuk" ami állítólag rengeteg pénzbe kerül.