WAR Europe
Ajánlott szerverek:
Destruction:
Core: Karak Azgal (EN), ORvR: Eltharion (EN)
Order:
Core: Karak-Norn (EN) / Karak Azgal (EN), ORvR: Dragonback Mountain (EN)
10 DAY FREE TRIAL
href=http://cdgalaxis.hu/PC/15584/warhammer-online-age-of-reckoning.html target=_blank>Normál verzió rendelése a cdgalaxis.hu oldaláról!
Normál verzió rendelése a PcDome.hu webáruházából!
  • Boncmester
    Az utólsó infóm szerint 300K előfizetőnél tart, de igazából ez lényegtelen. Meg ez az utolsó infó elég régi. De az tény, hogy egy olyan játékhoz, amibe 10 millióan tolják be havonta a lóvét, valszeg sokkal nagyobb fejlesztő csapat tartozik, ezért könnyebb nagyobb ütemben fejleszteni.
    Azt nem tudom, milyen lesz majd ez az új pack, a teszt szerverek alapján nem túl jó, de azóta azért remélem javítanak valamit. Mindenesetre az utóbbi 1 év változásai szerintem ha kis mértékben is, de jót tettek a játéknak úgy általában.
    Lehetséges, hogy ez az rvr pack az utolsó lehúzás, bár igazából valszeg több meló van benne, mint hogy megérje csak ezért megcsinálni, elvégre olyan, mintha mindenki befizetne +1 hónapot a játékba, és kész. Bár valszeg azt akarják, hogy a Cataclysm előtt még belevethessék magukat az emberek a renown farmolásba.
    De az is lehetséges, hogy letesztelik, hogy mennyien vennének meg egy ilyen kieget, és esetleg megérné-e csinálniuk egy jóval nagyobb drágább kieget is? Ez csak tipp persze.
    A contentről: én pl szerettem a fortokat, amikor jó csaták voltak, de sokszor csak 1 óra afk volt a nagy fort ostrom, szóval változtassák meg szépen valami értékelhetőre.
    A zerg owns all azért nem minden esetben van így, de amúgy nem tudom, mit kéne csinálni ahhoz, hogy egy nagy, túlerőben levő csapat ne verjen le egy kisebbet... Persze jól szervezett skilles és gearelt csapat ellen tud állni a szervezettlen hordának is, sőt, pofán is tudja őket verni általában, de a hasonló szintű karakterek/játékokos csatájából mindig is az fog kijönni győztesen, akik többen vannak, ez szerintem minden játéknál és a valóságban is így van. Az AAO-val próbltak meg ez ellen tenni valamit, szerintem helyesen.
    A keepek most lesznek teljesen újratervezve az 1.4-el, már 1 hónapot sem kell várni rájuk valszeg. Az más kérdés, hogy ez így jó lesz-e?
    1v1 ballance számomra nagyjából érdektelen, mert a játék csapatokról szól. Inkább azt kellene megcsinálni, hogy ne legyenek totál haszontalan kasztok, tehát a tankok tudjanak supportolni, de azt rendesen, mint pl a KotBS, a ranged dps-ek tudjanak nagy dps-t kitolni, mint a BW, a melee-k tudjanak gyorsan gyilkolni soft targetet (talán ez van most legjobban megcsinálva) a healerek pedig tudjanak rendesen healelni minden helyzetben.
    Legyen az meg, hogy bármilyen kaszt hiányzik egy partyból, annak fájón megérzik a hiányát, mivel most order oldalon ha nincs KotBS, anyázunk, ha nincs BW, anyázunk, ha nincs WP, anyázunk, ha másik kaszt nincs a partyban, akkor meg azt nagyjából leszarjuk.
    Az 1v1 annyira nem izgat, bár vannak olyan kasztok, amik sokkal hatékonyabbak bizonyos más kasztok ellen, mint fordítva, ez igaz. De annyira gáz szerintem nincs vele, kb minden kasztot láttam már le 1v1-ezni minden másikat, itt sokkal több múlik a skillen meg a gearen.