sanyiiiii#20310
Vannak Azgalon nagyon jó játékosok, mind a magyarok, mind a külföldiek között.
Vannak olyan classok, amikből olyan jó játékosok vannak/voltak Azgalon akik egész egyszerűen jobbak mint Norn legjobbjai, olyanok akik egyaránt kiemelkednek solo/duelben, és csapatjátékban is. És vannak szép jóópáran akiket én személy szerint nem tartok a számon a top playerek között, de igenis jók. És természetesen vannak átlagosak és nagyon rosszak is (no offense).
Játszottam elég sok magyarral mind destro mind order oldalon, bár mostanság destrora viszonylag ritkán logolok be szóval a friss emberekre nincs igazán lárátásom, de abban biztos vagyok hogy Thoracotomia a legjobb magyar játékosok között van.
Persze nem muszáj elhinni, lehet váltig állítani hogy nem az úgy hogy sosem játszott az ember vele vagy ellene, vagy legalább látta az orvr területen tevékenykedni. És ugyanez igaz fordítva lehet a Nornról is lenézni az Azgalon játszókat és mondani hogy noobok, csak semmi értelme.
Viszont az tény hogy az utóbbi kb egy évben (vagy talán már több is) nagyon elszaporodtak vérpistik, idióták és lol guildek Azgalon. Nem mintha nem lennének Nornon is szép számmal, de Azgalon vagy sokkal tobben vannak vagy sokkal hangosabbak.