22827
-
A4tech #20344 most a normal sem enged be, nemhogy a PTS... -
Na elvileg open a PTS. Rá is nézek. -
kluge #20342 Azért nem tudhatod mert nem ezen a néven játszom. Amugy a karakterem neve Leszurlak ha ez mond vmit.
Nem is tagadom hogy a magyarok közt sok az olyan player aki aszt hiszi h gecire tud jácani közbe meg nem. A saját guildtársaimat is lenoobozom ha ugy érzem, de azért egy kalap alá venni az összes azgalost mint ahogyan itt egesek teszik...
Elég nagy hiba tekintve h van egy két elég erős játékos mind duelben mind partyban, köztük én is. Ezt alátámasztja az orderesek elismerései is mircen illetve ingame.
A duelről annyit hogy persze ez a játék nem arra épül, de sok ember aki nem duelezik pontosan ezért nem használja ki a karakterét partyban maximálisan. Thoractomiáról nekem igy annyi a véleményem hogy ha valoban skilles játékos teljesen igaza van hogy nagy az arca (a szerénység gyengeség). Nekem is nagy az arcom de csak azért mert tudom hogy van mire:) -
RvR packes tank armor settek -
sanyiiiii #20340 Az a taktik akkor volt jo amikor lehetett exploitolni a gcd-t szimplán azzal hogy gyorsan nyomogattad a scorched earth gombot... -
Boncmester #20339 Passz. 40esként sebez 750-et (bár valamiért pont tegnap rajtam 766-ot sebzett folyamatosan). Lehet, hogy megérné, én még sosem használtam, mivel az olyan emberekre nem hat, akikre a spreading flames, a detonate vagy a fiery blast igen... -
Laroa #20338 explosion 30ason mennyit sebez? mert lehet azt speccelném ki hogy az explosion 50%át a körülöttem állók is beszopják -
Boncmester #20337 Ja, most nézem, Crown of Fire-t csak 39-en kapjuk meg, szóval lenne helyette vagy devour energy (még nincs annyi ap regenes cucca úgyse a kis bwknek), vagy a wildfire. -
Boncmester #20336 Ha 30-as szinten kapunk karikat, akkor simán csinálnék egy ilyen specet. Sajna a funnel powert nem lehet még kispeccelni, ha spreading flames-et akar az ember. Így végülis minden lényeges AOE ability ki van tolva rendesen, lehet aoe dotolni, annihilate-ezni és close quartersel meg focused minddal fiery blastezni, magas szinten se nagyon használok mást, bár a nova hiánya azért fájó, az a perfect kivégző képesség, és sok combustiont fölhúz. -
Laroa #20335 Nem ismerem annyira a bw-t hogy tudjam melyik tacticokat melyik szinten kapja. mondjuk ha 30as szint akkor 3 tactic slot. tippre 1. close quarters 2. wildfire, meg 3. endless knowledge? Fueled from Within, Explosive Force esetleg még?
Te vagy a bw, hogy csinálnád meg? :) -
Boncmester #20334 Szerintem simán meg lehet csinálni, majd kipróbáljuk :D -
Laroa #20333 Nem tudom, hogy t3ban mennyire lehet összerakni egy fasza bomb warbandet, hogy lewipeolja a mythic fejlesztőit megint :D -
Miért t3ba nem mehet fel ugyanannyi? oO Lesznek template karik. -
Vagy csak könnyebb lesz azt mondani a T3 teszt alatt, hogy a T4 majd sokkal jobb lesz meglátjátok! :D -
Laroa #20330 Lehet nem meri megkockáztatni a mythic első körben a t4-es tesztet nehogy elcrasheljen a zóna mikor egyszerre felmegy egy csomó usa meg eu játékos :D -
Laroa #20329 Sajnálom, mi nem a red guardban toltuk az ipart nagyüzemben pugokat wipeolva. Nekünk bőven megteszi az sc :) -
Mondjuk fura kicsit, hogy T3ba lesz az első teszt :) -
Boncmester #20327 Köszi, itt már le is beszéltek fél napja egy duelt, ha visszaolvasol...
De egyébként holnap valszeg benézünk PTS-re, na meg péntek este is lesz, de azt valszeg skippelem. -
Na hogy legyen valami témába vágó hsz is. orvr változások jönnek a PTSre. Elvileg már lehet patchelni és holnap kezdődik az első közös test. -
Boncmester #20325 Ez szerintem így eléggé hülyeség, ugyanis a healernek az a feladata, hogy a csapatát életben tartsa. Ergo meg kell próbálnia heal range-ben tartani a lehető legtöbb embert, és úgy kell helyezkednie. Tehát nyilván nem a dps-nek kell követni a healert, ahogy nem a dps-nek kell rohangálni a guardja után sem, hanem fordítva. Nyilván együtt dolgozást igényel az egész, de alapvetően, ha a csapatban nincs egy ember, aki megmondja, hogy merre megyünk, mit ütünk, stb (Levi és Z jók az ilyenekben), akkor a dps-t kell követniük a többieknek szerintem, tipikusan a BW-t vagy a WH-t. Ergo én nem lehetek rossz helyen, hanem hozzám képest mindenki más van rossz helyen :)
Csehó: LOL... -
Robe77 #20324 Ki hitte volna, hogy nem vagy jó a kosárlabdában... :P A helyezkedéseidről meg inkább ne beszéljünk, amikor a zónának épp az ellenkező végén vagy mint a healerek. :P :D -
Thoracotomia #20323 egerek harca.... -
Jobrog #20322 Na, hát én meg nem vagyok jó játékos,de élvezem :D -
Boncmester #20321 Mármint azt mondtam, hogy abban nem vagyok jó :)
Solozásnál arra kell figyelned, hogy hol a célpontod, te mennyire vagy hozzá képest, hogy a képességeit hogy tudja rajtad használni (pl WE-knél különösen fontos), hol van ő a csapattársaihoz képest, azokat hogy tudod kikerülni, hogy egyszerre csak egy emberrel harcolj, stb... Ez később csapatban is hasznos tud lenni. -
Boncmester #20320 Dehogynem, néhány Zombie pl :) -
t0xikus #20319 szerintem rajtad semmi nem segít:D -
Laroa #20318 Kosárlabdában max azért vagy jobb mert magas vagy és centeralkatú :D
Szólózás meg a csapatjáték két külön világ. Szólóban nem kell odafigyelnem arra, hogy a guardom hozzám képest hol helyezkedik, nem kell arra figyelnem hol vannak a healereim, csak megyek és vagy megölöm akit megtámadtam, vagy ő öl meg engem. -
Boncmester #20317 Nekem a solozás pl segít abban, hogy jobban odafigyeljek a helyezkedésre. Mivel az nem megy jól általában, pl ezért is vagyok jobb az egyéni sportokban, mint a fociban meg kosárlabdában. Ez kijön a játékban is, de ha solozok, tudom fejleszteni szerintem. Meleenél mondjuk kevésbé számít. -
Laroa #20316 Én is mászkálok szólóban a white lionnal elég sokat, de nem mondanám hogy attól leszek hasznos meg jó player, hogy 3gcd alatt agyonverek egy nyomorék mágust vagy squig herdert csak hogy több rp-t kapjak aao-ban.
-
Boncmester #20315 +1
Amúgy meg nem értem, ahogy látom, Kolo eléggé sokat szólózik, tehát miért volt ez a megjegyzés tőle? -
sanyiiiii #20314 Hiszed vagy sem rengeteget lehet tanulni belőle és nagyon sokat elárul arról hogy ki mennyire tudja kezelni a karakterét.
Sokan vannak pl akik első ránézésre jó játékosoknak tűnnek de ha kiszakítod a megszokott környezetéből (pl ellökik mellőle a guardját vagy kipullolják healrangeből) hibákat vét, meghal olyan helyzetekben amiket simán túlélhetne, ha jobban ismerné hogy mit tud a karaktere.
De pl nagy segítség abban is hogy fel tudd mérni mit engedhetsz meg magadnak heal rangen kívül ha még egy darabban szeretnél visszatérni. -
Boncmester #20313 Tény, hogy a warnak nem az a legfontosabb része, hogy az ember solozzon, mert ez a csapatjátékról szól, de az utóbbi időben pl én is elkezdtem kicsit solozni, és amiket innen tanultam, az a csapatjátékban segítségemre van. -
Laroa #20312 "kiemelkednek solo/duelben" - igen ez egy igen fontos dolog a warban :D -
Boncmester #20311 Ezt simán elhiszem, sosem állítottam, hogy nem így lenne, és az tény, hogy nekem nincs nagyon rálátásom azgalra, mivel már kb 2 hónapja nem is logoltam be oda, de előtte sem sokat.
Az tuti, hogy amikor ott voltam, akkor a jórészt még nem is 40-es partynkkal aláztunk mind orvrben, mint sc-kben. De simán lehetnek ott nagyon jó játékosok sokan, ettől függetlenül. Csak ahogy láttam, jó részük igen noob volt a norn átlagához képest. -
sanyiiiii #20310 Vannak Azgalon nagyon jó játékosok, mind a magyarok, mind a külföldiek között.
Vannak olyan classok, amikből olyan jó játékosok vannak/voltak Azgalon akik egész egyszerűen jobbak mint Norn legjobbjai, olyanok akik egyaránt kiemelkednek solo/duelben, és csapatjátékban is. És vannak szép jóópáran akiket én személy szerint nem tartok a számon a top playerek között, de igenis jók. És természetesen vannak átlagosak és nagyon rosszak is (no offense).
Játszottam elég sok magyarral mind destro mind order oldalon, bár mostanság destrora viszonylag ritkán logolok be szóval a friss emberekre nincs igazán lárátásom, de abban biztos vagyok hogy Thoracotomia a legjobb magyar játékosok között van.
Persze nem muszáj elhinni, lehet váltig állítani hogy nem az úgy hogy sosem játszott az ember vele vagy ellene, vagy legalább látta az orvr területen tevékenykedni. És ugyanez igaz fordítva lehet a Nornról is lenézni az Azgalon játszókat és mondani hogy noobok, csak semmi értelme.
Viszont az tény hogy az utóbbi kb egy évben (vagy talán már több is) nagyon elszaporodtak vérpistik, idióták és lol guildek Azgalon. Nem mintha nem lennének Nornon is szép számmal, de Azgalon vagy sokkal tobben vannak vagy sokkal hangosabbak. -
Boncmester #20309 Passz, én nem tudom, ki vagy, de sok magyar játékost ismerünk (mondjuk szerintem 60% körül az összesből) és az alapján mondjuk ezt. Nyilván ez szubjektív részben, részben meg az eddigi tényeken alapul.
És mondjuk tharocotomiát egyikünk se szereti túlságosan emberileg, de a képességeit elismerjük, szóval ez nem ilyen "ő a haverom ezért jót mondok róla".
Ettől függetlenül lehetsz te sokkal jobb is, ezt nem vitatja senki. -
kluge #20308 Hát én csak azért háborodtam fel ezen mert ha mondjuk felmész mircre az azgalos csatira nem sok rosszat fogsz rólam hallani mint witch elf -
Boncmester #20307 Asszem ő lett a legjobb zealot Eltharionon egy szavazás szerint kb egy éve, bár lehet, hogy tévedek, ezt valamikor említés szintjén hallottam, Nornon meg bepakolták a legjobb bw szavazásba, de ott nem tudom, végül hányadik lett. Amúgy szerintem Levi a legjobb magyar player, aki főleg azgalon játszik, de Tharocotomia is eléggé jó, ha a 8as bosst nem számítjuk :-) -
kluge #20306 mindenevő vagyok:P -
kluge #20305 abszolut:)