Droughert#20224
Szép volt. Téged meg mi lelt? Bántó volt amit írtam? 2éve vagyok azgalon, talán több rálátásom van az itteni dolgokra mint neked. Te most kiragadtál 1pár órát a hétből, amikor éppen bent voltál azgalon és order zerg volt? Nagyszerű. Akkor azgalon order zerg van, és elnyomjuk a destrot. A sok altdorf ostrom meg nem azért van mert szarok vagyunk, hanem mi szervezetten így farmoljuk magunknak a geart, meg amúgy is egyszerűbb altdorfba eljutni, mint chaoson végiglovagolva IC-t ostromolni.
"Te már csak tudod"-itt arra céloztam, hogy ide jársz altozni, valószínűleg nem töltesz itt el annyi időt, hogy korrekt infóval rendelkezzél. Az utána lévő hozzászólásod meg kb téged minősít, de hát én meg lefosom. Tegnapi Disorder wb-ről annyit, hogy este 20körüli disroder létszám volt a max, annak 1része tovl-ben volt, és az a disorder wb-amit te láttál, maximum délibáb lehetett. A disorder alliance-al együtt tudott kiállítani 1wb..) Ja és a disorder egy kőkemény lol guildnek számít destros körökben, de az azgalos destrosok talán meg tudják erősíteni, hogy nagyon nem számít jó klánnak. Simapug guild.