22827
-
Droughert #20224 Szép volt. Téged meg mi lelt? Bántó volt amit írtam? 2éve vagyok azgalon, talán több rálátásom van az itteni dolgokra mint neked. Te most kiragadtál 1pár órát a hétből, amikor éppen bent voltál azgalon és order zerg volt? Nagyszerű. Akkor azgalon order zerg van, és elnyomjuk a destrot. A sok altdorf ostrom meg nem azért van mert szarok vagyunk, hanem mi szervezetten így farmoljuk magunknak a geart, meg amúgy is egyszerűbb altdorfba eljutni, mint chaoson végiglovagolva IC-t ostromolni.
"Te már csak tudod"-itt arra céloztam, hogy ide jársz altozni, valószínűleg nem töltesz itt el annyi időt, hogy korrekt infóval rendelkezzél. Az utána lévő hozzászólásod meg kb téged minősít, de hát én meg lefosom. Tegnapi Disorder wb-ről annyit, hogy este 20körüli disroder létszám volt a max, annak 1része tovl-ben volt, és az a disorder wb-amit te láttál, maximum délibáb lehetett. A disorder alliance-al együtt tudott kiállítani 1wb..) Ja és a disorder egy kőkemény lol guildnek számít destros körökben, de az azgalos destrosok talán meg tudják erősíteni, hogy nagyon nem számít jó klánnak. Simapug guild. -
Ebből is látszik, hogy mennyire mást lát a két oldal.
Destro-sként azt unom, hogy elég egyetlen orderes bomb wb és onnantól kezdve már nem is érdemes kimenni rvr-ezni.
Nekem az jön be, amikor egy tisztességes adok-kapok után az egyik félnek sikerül lassan felülkerekednie, nem ez a "mentemben fekszik mindenki" vonatozás. -
najó #20222 te már csak tudod... -
Vazz fura hogy a mai tudomany mire kepes, megtanitottak egy darab szart postolni... -
Boncmester #20220 "anyád hátán tejszínen cinikuskodj hülyegyerek."
LOL, ez jó :D -
Laroa #20219 Bombhemia, Garaz Runkaraki, Disorder, meg volt még egy amit azelőtt sose láttam, vmi hosszabb nevű és nem jegyeztem meg.
Te már csak tudod - és anyád hátán tejszínen cinikuskodj hülyegyerek. Mondom tegnap láttam miközben a squig herderemmel játszottam. És érdekes módon végig destrónak volt aao-ja. -
Droughert #20218 korábban kiderült* nem (wtb edit..) -
Droughert #20217 Te már csak tudod. 4guild wb? Kik voltak azok? Mert Azgalon guild wb-t 1-2klán kivételével nem nagyon tud senki kiállítani. Még a bohémia sem sokszor tud full wb-vel menni akik mint itt korábban nem is olyan jók, de azgalon orderes körökben az egyik legjobb klán. Disorder ki tud állítani néha 1full wb-t, de ennek vicces végeredményéről jobb nem is említést tenni.. És ha már ennyi a guld wb van, akkor hogy a faszban van szinte mindig rr-bónusz? Order hétvégén tudja felszívni magát, az összes IC-ostrom akkor jön össze nekik, ha összejön. -
Boncmester #20216 Van olyan együttállása a csillagoknak, amikor ezt meg tudja tenni, elismerem. De még nem történt ilyen, legalábbis az utóbbi fél évben mondjuk. -
Boncmester #20215 Zoei nincs befizetve, és a közeljövőben nem is tervezi, azt mondta, szóval őt nem vettem aktív player számba... -
Laroa #20214 Bruhaha. Szerintem egy rr80as am offenzív soviban megszorongatná a bw-d damázsban. -
Laroa #20213 Zoei hisztizni fog hogy megint nem vetted dps számba :D:D:D -
Laroa #20212 Ez rohadtul nem igaz. Az azgali destrónak pont az a legnagyobb rákfenéje, hogy túl sok nyomorult 4 fős guild van. Míg az ordernél tegnap este is legalább 4 guild wb-t láttam orvr-ben, és mindegyik fotm bomb wb volt. -
Droughert #20211 Azgalon van1db order guild, pár aktív taggal Numfus Corp. vagy mi a neve, valamint jópár magyar, akik nemzetközi guildekben próbálnak érvényesülni. Destro nyomás van (bár szeritnem minden szerveren több a destros player ), sok jó destro klán van a szerveren ami azt is jelenti, hogy a gyakran gyengébb (nyugodtan nevezhetjük noobfaszoknak is) orderes játékosok szarrá vannak verve. Ami jó, hogy a destro fölény miatt, szinte mindig van rr bónusz, gyorsan lehet fejlődni, pug sc-k alatt alacsony vérnyomással nem lesz gond, mert az esetek 99%-ban premade-k jönnek, a maradék 1%-ban pedig 2esélyes a küzdelem
. Szóval ha engem kérdezel, akkor Norn-on orderezel, ott több, szervezetteb order guild van. Transzfer meg nincs azgalról nornra, egy hiba miatt kb 1hétig volt, akkor át is csempésztem a lovagom Nornra, de lefülelték a hibát, így a mainem már nem jutott át....
-
Boncmester #20210 Azzal csak az SW-ket meg a Magusokat dpseled le... Mondjuk azt megteszed a healer AM-el is :D -
najó #20209 + majd a dps amem
-
Boncmester #20208 Ja, és Kampfire. -
Boncmester #20207 Miért, hány ranged DPS van a guildben, aki játszik is?
Selen (SW + BW), Pacso (SW + BW), és én. -
t0xikus #20206 mármint ez a need. jól átugrottam a "nem"-ed felett:D -
t0xikus #20205 tank,híler,mdps asszem -
Boncmester #20204 Melyik class nem need jelenleg? -
Thoracotomia #20203 ez így van^^ -
t0xikus #20202 need classokat veszünk be 12től, nem?:) rég olvastam már szabályzatot -
Boncmester #20201 Ja, hogy is felejthettem el, hogy te vagy a diktátor... -
Thoracotomia #20200 Aki hozza a szabályokat arra sosem vonatkoznak. -
Boncmester #20199 Mint Hisztis? :) -
Thoracotomia #20198 A Casus Mortis csak rr70+ hc playereket recuitol éppen. -
Laroa #20197 Neked meg már említettem, hogy gyere át Tartarusba. Casual guild szóval nincs mitől tartani ;) -
Jobrog #20196 Fekete Sárkány Lovagrendben gyakorlatilag csak én vagyok online,tartom a frontot még:D Régen amikor Moth-ban voltam akkor jó ha voltunk 4-en online,de most már gondolom más a helyzet ott. -
Azgalon meg nornon több százan vannak t4be állandóan. Ennyire van csak bepunnyadva :p -
Laroa #20194 Azgal: Moth, Tartarus destró oldalon. Azgalon többen játszanak mint nornon, így csúcsidőben elég csúnya lagspike-ok vannak.
Láttam pár orderest is azgalon, de nem tudom van-e külön magyar guild. -
rr 40-60 között vannak a karik, azért nem akarok újat kezdeni. Mondjuk lehet, h az is 3 nap :)
Az acc management oldalon van transfer, de mivel a korábbi orderes guildemnek nyomát sem találtam, sztem átpakolok nornra. -
3 db 40es karim van (meg 1 40 közeli), úgyh a lvl 12 nem gond :D
Igazából a gond az, h elfelejtettem játszani, amire meg emléxem, az megváltozott :D -
Boncmester #20191 Lehetséges, hogy átpakolják a karidat, ha írsz nekik ticketet valamire hivatkozva (itt vannak a haverjaim, most tértem vissza, velük akarok játszani, blabla), de amúgy is az RR számít.
Egy 40-es karit egyesek 2-3 nap alatt fölhúznak, ha komolyan tolják, de kényelmes tempóban is 1-2 hét alatt max fölhúzod 40-re, főleg, ha megkérsz valakit, hogy segítsen pár órát mobokat farmolni caledorban, aztán átviszed a karit Land of the Deadre 30 vagy 32 fölött champezni.
Amúgy meg ha kijönnek november-december tájékán az új kiegek, akkor tutira lesz korlátlan transfer, kis megkötésekkel (nem mehetsz oda, ahol így is túlzsúfoltság van). -
Boncmester #20190 Ha orderezni akarsz, inkább nornra gyere, itt van 2 aktív magyar guild is. Ha a Sárkányba akarsz belépni (lvl 12 felett), akkor keress meg engem (Greatsogron), vagy Hontalant, Zavarodottat, Szylt avagy Morcidorit.
Van még a Sün Légió, ők kicsit kevesebben vannak, mint mi, valamint ott van még a Casus Mortis, akikkel összeolvadtunk, mikor Nornra jöttünk, így már csak alt karakterek vannak benne.
Van a szerveren valami dest guild is, a nevüket nem tudom, csak néha találkozunk a tagjaikkal, akik általában igen csúnya véget érnek :)
Azgalon vannak magyar destro guildek, de nem tudom, melyik él belőlük és melyik nem. A Heretic Religion nemrég éledt újjá, de nemzetközi lett, viszont ők egészen komolyan tolják, valamint ott van a Fekete Sárkány Lovagrend, ahol a Nornos orderesek destros altjai vannak. Prophecy, Moth és társaik nem tudom, hogy állnak azon a szerveren. -
Megint előbb kérdeztem, utána tájékozódtam :D Inkább úgy kérdezem, h hány transfer lehetőség van :) (karakterenként ofc) -
Fasza. Kari áthelyezés van? Nem akarok törölni 3 db 40es karit ugyanis :D
-
én játszogatok,a hogy időm engedi sztem sokat javult tényleg a játék, ha sc stb érdekel nemlesz gond..
keresd tartarus-t mint klán vagy moth-t azgalon destronál, norn-n van orderes csapat több is, én sárkány lovagrendet ismerem -
Azgal mennyire bepunnyadt szerver? Érdemes átmenni máshova? Játszik vki innen azgalon ordert? -
hja érdekes a patcher van amikor majd' fullspeedel jön ( 3 mega ) van amikor meg 200k-val gyököl.
ma estére lejön aztán megsasolom.
Archenemy köszi az összefoglalót , majd kiderül
milyen.
Pve annyira nem izgat , annó scenariókat meg rvr-t élveztem az jó móka volt. :)