WAR Europe
Ajánlott szerverek:
Destruction:
Core: Karak Azgal (EN), ORvR: Eltharion (EN)
Order:
Core: Karak-Norn (EN) / Karak Azgal (EN), ORvR: Dragonback Mountain (EN)
10 DAY FREE TRIAL
href=http://cdgalaxis.hu/PC/15584/warhammer-online-age-of-reckoning.html target=_blank>Normál verzió rendelése a cdgalaxis.hu oldaláról!
Normál verzió rendelése a PcDome.hu webáruházából!
  • Archenemy
    Mellesleg - hogy írjak is valamit - igazatok volt, a magus egész használható kezd lenni így rr60-on. De még mindig tele van használhatatlan taktikákkal (+100 wounds to summoned demons!!! WTF?), exploitable támadásokkal (daemonic seeddel be lehet aggróztatni a guardokat, vagy a dissolving myst olyan keveset sebez, hogy direkt beleállnak az enemy healerek, hogy ne lehessen cc-zni őket, meg proccoljon valami szaruk). Mondjuk az táp a ködben, hogy ha rábaszod valami zászlóra, azt nem lehet fél percig elfoglalni, mert mindig beszakítja a próbálkozókat.

Viszont sokan írják, hogy csak a riftermagus a jó magus, hát nem tudom, próbálgattam én ezt a riftingelést, de puggal nem az igazi, maradtam a changingnál. Egész nagy egyenletes sebzést is ki lehet tolni vele, de burst dmg-re annyira nem alkalmas, van kb. az indigo fire, a surging akármi, és kb. ennyi. Ja és AP starve van a devouring miafaszom AP töltő taktika nélkül (pedig még a kesztyűmben is AP lopó tali van), azzal meg annyi, hogy nem bírom elkölteni. Ja és 1v1-ben bármi megöl kb.

Ja és a moráljai egy része is szar. Lvl4 moral demon lol.

Aztat mondja még meg valami okos, hogy a magus Invader páncél ötös bónusza, hogy 10% eséllyel leviszi az ellen resistjeit 275-tel, ez jó, vagy jobban járok, hogy keverem a szeteket a több bónusz miatt? (most asszem 3 invader, 2 conq, maradék meg jó +krittes lila) Ha full invaderbe öltözök, baromi alacsony lesz krittől kezdve minden ehhez képest (ja nem, a willpowerem és a weaponskillem több lesz...). Most olyan 20%+ körül van az alap krit esélyem (changinggel 35% taktika miatt, és főleg ilyet lövök), és olyan 210 a dmg bónuszom. Ez jó, vagy ratyigagyi?