Fidelcastor#19856
Nem gondoltam, hogy ilyen szájbarágosan kell fogalmazni...egymaga rohangál, sokszór leszakad a tankról vagy az őróla. Szerinted én nem tudtam, hogy épített wb van ott mikor videó linkjénél írták is?
Igaz minek focusálni 1 valakire vagy debuffolni(vagy esetleg a healerekre hátul, mivel ez nem 1 alagútban történt így símán lehet hátulról is támadni őket és széthúzni), hisz destro senkit se akart megölni, csak ilyen hippy alapon odarohatak és meghaltak mindenféle harci cselekvés nélkül...mondjuk ez bele is illik a hippyk világnézetébe.
A probléma, hogy pugot hasonlítasz össze 1 épített feltehetően ventri vagy valami hasonlón beszélő wb-vel. Én annó rengeteg pug wb-be játszottam és rengeteget vezettem is. Pug wb az akkor annyit jelentett, hogy sok afkzó renow leecher össznépi gyülekezete, akik az első lemészárlás után szétszélednek, mert hirtelen mindenkinek dolga akad, és aki marad az afk és nem tudja mi történt.
Van 1 szint ami után a dbszám nem hoz valami sok pontot, főleg ha kis szintű pug. Volt olyan sc, hogy nyertük rengeteg öléssel és 100 pontot se kaptam értük.
Guardját is 1 jól irányzott lökéssel le lehet szakítani vagy még az én időmbe az ilyen bomb groupnál amikor befutott besilenceltem és mögéléptem, vagy a tank(nem nehéz mert fut feléd még silence alatt is. Itt a videoba is volt ilyen amikor befutott egymaga hátra) majd az 1iket berepítettem a mieink közé ahol heal és guard nélkül volt max 3 sec és ott elég nehéz rezzelni + dpsük is csökken. Mondjuk ez inkább sc-nél működik, de pld én 1 silence vagy stunt(ha van még)nem láttam a BW-n. Mondjuk pug az ilyen, így sokat nem mond a videó nekem, max azt hogy a bw 2 gombot kalapál.
Rifterek nincsenek már? Azzal anno több embert és gyorsabban lehetett ölni a borítás mellett.
A4tech:
Nem nagyon vonz vissza a játék, hisz a végjátékban sokminden nem változott azóta se.