WAR Europe
Ajánlott szerverek:
Destruction:
Core: Karak Azgal (EN), ORvR: Eltharion (EN)
Order:
Core: Karak-Norn (EN) / Karak Azgal (EN), ORvR: Dragonback Mountain (EN)
10 DAY FREE TRIAL
href=http://cdgalaxis.hu/PC/15584/warhammer-online-age-of-reckoning.html target=_blank>Normál verzió rendelése a cdgalaxis.hu oldaláról!
Normál verzió rendelése a PcDome.hu webáruházából!
  • Fidelcastor
    Itt nem a az aoe sebzésre akartam utalni ezzel, hanem a BW a videoban egymaga rohangál és senki se fokuszál rá. Már az én időmbe is ha nem volt guard símán kiszedett még 1 jó SH,choppa,DoK is heal mellett. Használták a morálokat is de az mit számít. BW-t nem nehéz kiszúrni, főleg ha elöl rohangál és nincs mellette tank. Ha már 3-4 ranged ráfokuszál akkor nem hiszem, hogy kilehetne healelni debuffok mellett. Videoba is látszik, hogy nincs harc csak menekülés. Amikor(talán1x) állóháború alakul ki akkor nem is ölnek meg annyi embert és nem is nagyon haladnak. Azon meg csak nevetni tudok, hogy ott van praag közepén a BO-nál és felfut a lépcsőn a zászlónál és 3-4 embert hátulról aoezik és egyetlen 1 cc-t se kap tőlük, sőt rá se fordulnak pedig egymaga van. Ez nálam a bénaság alatti kategóriába van. Ezért is írtam, hogy még a wowba sincs ilyen és ennyi béna a 10évesek között. Mondjuk még régen wowban találkoztam 1 számomra felülmúlhatatlan tudatlannal és írtam neki, hogy mégis mit csinál. Erre írta, hogy 8 éves...
    Voltam single target-en is és az épített 70+os destro csapatból távolról ki tudtam szedni a guardolt sorcit, pedig az én cuccom nem volt olyan jó mint a mostaniak, ráadásul nem is volt olyan 1xrű megszerezni.