WAR Europe
Ajánlott szerverek:
Destruction:
Core: Karak Azgal (EN), ORvR: Eltharion (EN)
Order:
Core: Karak-Norn (EN) / Karak Azgal (EN), ORvR: Dragonback Mountain (EN)
10 DAY FREE TRIAL
href=http://cdgalaxis.hu/PC/15584/warhammer-online-age-of-reckoning.html target=_blank>Normál verzió rendelése a cdgalaxis.hu oldaláról!
Normál verzió rendelése a PcDome.hu webáruházából!
  • Fidelcastor
    Megnéztem az első linkelt videot és nem tudom milyen guild ez, de az a bw 2 gombot nyomogatott és rohangált. Szerintem guardja se volt és mégse lötték le. 1 éve fejeztem be a játékot rr80as BW-vel, de ebből a videóból az jön le, hogy játékosbázisba a bénák száma mégjobban megnött. Az én időmbe is volt hülyébbek még a wowos játékosoknál is, de ugylátom ezek mégjobban megszaporodtak.
    1 épített wb rámegy oldalról 2-3 random WBnek semmit se jelent. Én is vezettem sok random wb-t anno és kb 6 ember volt ott átlagban 1 random wb-ben, a többi valahol máshol járt.(karaktere ott volt)
    Amugy az ember mindig fölé becsüli az ellenséges zerget. Ha azt mondja valaki 5-6 akkor azt el kell felezni. Sok piros becsapja a szemet. :)
    Nem értem, miért nevezitek nagy sebzésnek amiket sebez. Az én időmben a 2xxx-es RoF tickek meg a renow eső megszokott jelenség volt. Távolra meg D,SF, FocusedM + FB-tól is hullottak mint a legyek.
    Ahhoz képest elég lassan halnak meg a videoban.