WAR Europe
Ajánlott szerverek:
Destruction:
Core: Karak Azgal (EN), ORvR: Eltharion (EN)
Order:
Core: Karak-Norn (EN) / Karak Azgal (EN), ORvR: Dragonback Mountain (EN)
10 DAY FREE TRIAL
href=http://cdgalaxis.hu/PC/15584/warhammer-online-age-of-reckoning.html target=_blank>Normál verzió rendelése a cdgalaxis.hu oldaláról!
Normál verzió rendelése a PcDome.hu webáruházából!
  • Pio
    Győzött a slayer, nem akarok tömegkaszttal játszani, wp-ből pedig rengeteg van.
    Rank 5-ig jutottam maintenance előtt, eddig okés. :D

Thoracotomia: nézegettem war alliance fórumot és az összes kaszttopik tele van sírással. A kaszttal játszók azért sírnak, mert szerintük szar a kasztjuk, a más kaszttal játszók pedig azért, mert túl op a kaszt.
    Mégis minden kaszttal játszanak jópáran, szóval szerintem mindben lehet találni valami szépet.
    Nekem például kasztválasztáskor régen és most se az volt a legfontosabb, hogy melyik mennyire op, hanem az, hogy melyiknek tetszenek a mechanizmusai, a hangulata. Például a Slayer, tetszik, pláne a ruszki sapkával a fején, tök jó, a choppa-t viszont nem bírtam és hiába van tele a fórum azzal, hogy a choppa mennyivel tápabb a slayernél nekem jó ez így.
    Már bétában láttam, hogy az engi nem valami jó, mégis azt kezdtem, amikor élesbe ment a játék, mert nagyon tetszett.