Nuki#3038
Petőfi csarnok piacán sokmindent kapni mi szem szájnak ingere :)
Viszont fennálhat hogy másolt a cucc, ha olyantól veszel, akinek nincs egy egész asztalra kipakolt Gameboy áruja.
Ilyen feltételek mellett használtan GBC 3-4 ezer forint, GBA 7 ezer forint körül van, Nintendo DS árát lejjebb 1 hozzászólással látod.
Nintendo DS lejátsza a GBA-s játékokat. A régebbieket nem.
A GBA lejátsza a GBA, GBC, és GB játékokat egyaránt is.
Olyan kártya amit te említettél biztos létezik, mert mintha lejjebb beszéltek volna róla, de nem érdemes ezt csinálni, inkább vedd meg kazettán ha van rá keret mert az úgy fíling :P
Én egyedül a Pokémon játékokból szerzett tapasztalataimat tudom mondani: a pc-kre készült Gameboy játékok kissebb-nagyobb mértékben ELTÉRNEK az eredetitől, (könnyebb legyen végigjátszani) szóval már csak ezért is venném meg kazettában ;)
Még valami, ha véletlenül PONT pokémon játékot vennél, figyeld hogy a kazetták tokja mindig színes legyen :) (Gameboy és Gameboy Coloros játékoknak biztos Gameboy Advance-os játéknál nem tudom mi a helyzet...sry ) Amúgy hamisítványok, ez azt jelenti hogy nem működik a mentés, bug van a játékban, stb... Ha nem kopott a matrica, még megfigyelhető benne belevágva egy szám is, ha azt megtaláltad akkor jó úton vagy.
A többi játéknál nem tudom hogy van e ilyen egyértelmű különbség az eredeti és NEM eredeti játékok között...