-
Tegnap láttam a következő hirdetést - talán - az aproneten:
"Nintendo DS használt 25000 Ft. Játékok széles választéka kb. 40 féle játék. Régi megunt gépedet játékodat becseréljük vagy készpénzért megvesszük. Advance játékok 3000 Ft- tól több mint 100 cím. MULTIFORMAT Bp. V. Szt. István krt. 23."
Ennek örömére ma ellátogattam hozzájuk. :) Először is... Golden Sun-om már NINCS meg.
Sz'al ne is könyörögjetek, hogy adjam el!!!
MÁR nem fogom. ^^ Lett helyette szipi-szupi Klonoa 2 - Dream Champ Tournamentem! :) Máris odavagyok érte, bár azt azért le kell hogy szögezzem, NEM érhet fel a Raymanhez. ;P
Boltról: nagyon szimpatikus hely, beléptem és egy méz szőke, bodori hajú szemüveges sacc/kb 30-as srác fogadott, aki elé mindjárt ki is terítettem mindhárom játékomat, a "cserélni szeretnék" kezdetű szöveg ritmikus skandálása mellett. :)
Balra mutatott, és ott volt választék. :) Gyerekeeek, hát ezek után tudjátok kinek kell flash kártya, meg 5-6-7 és tudj' Isten hánysokezres játékok!
Nem azt mondom, hogy volt ott MINDEN. :P DE! volt ott egy csomó különféle Mario, azonkívül Metroid Fusion, Rayman 3, Banjo-Kazooie, Advance Wars, Castlevania, Prince of Persia, F-Zero, stb stb. :)) A dobozuk általánosságban véve valóban kissé kopottas volt, DE legalább mind jók. :)) Ez egészen biztos, mivel mikor rátértünk volna a Sword of Mana-ra, kérdezi a srác, hogy működik-e? Menteni lehet-e? Mondom valószínűleg, mivel férjem és az én mentéseim is rajta figyeltek. :o [Értetlenkedtem... végülis MI romolhat el egy játék "kazettában". :o] Beteszi... mondja "new game". o_O Nézem én is... MINDEN mentésünk eltűnt!!! o.o És ekkor derült ki, hogy a kis csavar NEM véletlenül van a játék "kazetta" hátán. Van benne két (lehet, hogy csak egy...) pici speckó elem, és az kb. fél éven belül LEMERÜL. :o :o Kivéve az európai játékoknál, mert azok - srác így mondta - felülírhatóak. No persze én csak pislogtam. SOHA nem gondoltam volna, hogy maga a játék is lemerülhet. :o Ezért úgy döntöttem, hogy egyelőre a Mana-t nem adom el. Inkább otthagytam nekik megjavítani, pénteken megyek érte, egy ezresért bevállalták.
[Nem csak egyszerűen elemet kell benne cserélni, de még vissza is kell forrasztani. o_O] Még jó, hogy a Mana-n kívül minden játékom zsír új volt. :)
Metroidot mondjuk jó lett volna most elpasszolni, de neki is volt egy, ezért megegyeztünk, hogy azt majd később. :) Kirby-je viszont (most) nem volt, így egyelőre várnom kell rá. :"| (Így belegondolva lehet, hogy el kellett volna hoznom azt a Prince of Persia-t. :))