Gameboy Advance

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

koryne
Ez az. Szóval piros a színe 😊 És nem EZFA II !!!

Xbox Live gamertag: kilencnad

Sheltem
#1848 ra válaszolj légyszi.

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Sheltem
#1848 ra válaszolj légyszi.

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

kisgabo
leitram, 256mbit, engem is meglepett, megabit !!!!!

az 32 megabájt. pont ráfér a sims2, de van 1-2 32 megás stuff.. még <#vigyor1>

ettõl függetlenül f...ing jó kártya, nem kell mohónak lenni, cserébe minden megy.

Seth
Van egy Mermaid Melody - Pichi Pichi Pitch - Pichi Pichitto Live Start! <#idiota> rövidnevû éneklõs game, majdnem 22 mega 😄 japan only

PSN ID.: Beegabor

Sheltem
256mbit = 32mbyte
Legnagyobb gba játékok 16mbytosak.

hogyhogy? 256 mb,de a gba játékok nem többek 10-15 megánál!akkor hh csak 2 fér rá??
Sheltem
Ez a zöld EZFA1 ? Vagy az EZFAII rózsaszín ?

kisgabo
kb. 57 usd ///volt/// a kártya, kb. 38 usd a posta 4.5 usd az átutalás költsége, ez volt cca 101 usd, cirka 21 rongyot vont le a bank,
volt 2 db 2 dolláros kábel is.

1 hét alatt mejött. 2 kártya belefér a 0.5 kilóba, akkor 2*57 ( mostmár 53 ) 38 a posta ( v 36 nem néztem mennyi most ) + 4.5 usd a paypal. western union drága, és szarakodós.

15-16 ropi / db, ha 2 karit rendelsz.

ugyanez svédországból 85 euró / db + posta ( nemtommennyi ) + paypal?? vagy western union.
de a 85 eur/db már húzós csak a kari 21 rongy ( kinai -> 53 usd ugye kb 11k )..., 1 db-nál viszon jobb?? lehet mert a gari miatt közelebb és nincs vám/áfa para ( 100 usd alatt nincs vám, csak áfa )
kínából is átcsusszan, rendesek, ráirják hogy minta.... 10 usd. <#mf2>

Sheltem
Mennyiért hozzák neked az Ezfa 256mbites kártyát cakkpakk kb?

kisgabo
én innen rendeltem, igaz EZFA karit, de van ez is: winsunx

és kegyetlen meló volt az megnézni, mivel kompatibilis.... <#ijedt>

" Adapter SD version (NDS & GBA) "

Sheltem
M3 ból van Compact Flash és SD kártyás verzió. Én úgy tudom az csak DS hez van nem? De ahhoz kurvajó mert gba játékok is mennek vele(2-3 kivétellel).

kisgabo
nekem ezfa volt, lehet rendelek mégegyet, nagyon baba kártya 100%-osan repesztett ( mentések, kompatibilitás ) de csak 256mbites azaz 32 megás, tehát elfért rajta 1-2 nagy v ügyesen 5 kisebb játék.

ezért szemezek az M3-al, mert az bõvithetõ, de nem dalol róla senki... <#help><#csodalk>

Sheltem
GBA SP flash kártyával az égvilágon semmilyen problémám nem volt. DS rõl majd a jövõben tudok véleményt mondani, de azt mondják azis jó(M3ról beszélek).
GBAnál a flash2advance ultra illetve az EZFA a jó kártya.

volt már baja valakinek a flash kártya miatt?ezt úgy értem ,hogy a játékok nem akadoznak-E?
lehet menteni-e az állásokat?.... stb

Ray Z
ok felvettelek😊

Xbox LIVE Gamertag: RayZ HUN

Sheltem
Nekem volt gba sp m és flash kártyám minden(!) játék ment tökéletesen.
Ha gondolod gyere msnre [email protected] és segítek.

Ray Z
köszi és amugy jol mûködnek ezek?

Ray Z
ok

Sheltem
Nem kell sd kártya az a flash kell csak. Ahhoz van kábel, szoftver minden.
Úgy 2 játék, hogy a legnagyobb gba játékok 16mbosak és abból 2db fér 1 256mbitesre(32mbyte).

Ray Z
Hogyhogy minimum 2 játék?
Ésakkor ebbe jo az sd kártyám?

Sheltem
Kell venned egy Flash kártyát, a www.konzolium.hu n találsz flash2advance ultrat 256mb ost 20ezerért arra minimum 2 játék fér, egyszerü usb kábellel.
Összes játékot rátöltheted ingyen.

Ray Z
Help plz

itt egy játék ami nem drága:http://www.vatera.hu/item/view/real.php?cod=5255505
Ray Z
Hi all!
Imádom a GBA-t csak a játékok qrva drágák😞.
Lenne egy pár kérdésem:
- Egy olyan kazi ameikre lehet tölteni járékot, na olyat hol lehet kapni?
- Egy 64 m-esre hány játék fér?
- Van egy SD memoriám és van olyan ameikhez jo az sd memory?

kisgabo
senki?

meg kéne várni...vagy vedd meg villámáron![#vigyor4<#rolleyes>
kisgabo
megvárjuk, vagy benevezel a "jutalomra"? <#nevetes2>

de várd meg az aukció végét,mert ha eladom olyannak aki nem licitált akkor engem b*sznak meg!
<#mf2>ÁÁÁÁ,3000ért viheted!
kisgabo
minek licitáljak, mikor a kutyának se kell? <#nyes> 2500

Csibe001
Én még csak 2 gammát tettem fel, mert inkább DS játékokat nézegetek. De az a kettõ tökéletesen megy.Jah 3 mert a castlevania azért természetesen fent van 😊

Toughtful
Rákérdeznék: A "Movie Player" nevû, GBA-hoz kapható okosság mennyire használható játékokhoz? 😄

\"Há itt tütül a ott tütüla nem máté, polgár mester jenőé, teccikérteni!\"

az csak a kikiáltási ár!<#vigyor3>
licitálj vagy vidd el<#crazya><#eljen>
kisgabo
2500? <#finom>

http://www.vatera.hu/item/view/real.php?cod=5255505
itt nézd meg!
kisgabo
én vettem a psp mellé egy advancedet. <#vigyor1> örök darab.

Super Mario
Hát, ez világos! Kisebb méret, saját világítás, jobban kézre esnek a gombok! Nekem is jó lenne egy SP! <#rinya>

https://supermario4ever.wordpress.com

amúgy meg vettem egy fekete sp-t ,nagyon király ez az sp tényleg jobb mint a sima advance

donkey kong country 3-ban ki tudja,hogy az elefántal mit kell csinálni a vízesésnél ahol jobb ill. bal oldalon van 3 sziget és középen meg valami nyomja a vizet kb 27%-nál van

kisgabo
ár?

nem kell valakinek egy Spyro 2 - Seasons of Flame játék GBA-ra?
Super Mario
Egész jó dolog.

https://supermario4ever.wordpress.com

kisgabo
hi

ismeri ezt valaki? M3...........

van olyan f@sza mint az ezfa? mentést kezeli, rtc? <#worship>

kisgabo
továbbra is keresek. up

akinek megvan GBA-ra a Final Fantasy I&II c játék és eladná,vagy tud egy helyet ahol nem tul drágán hozzá lehet jutni az jelezze! [email protected]
Csibe001
Nézd meg a nintendoDS fórumot 😉

Toughtful
Meséljen már valaki nekem az "M3" "movie player"-rõl? Mi kell hozzá? Konzoliumon láttam - elvileg GBA a neve, de NDS-hez is jó lenne késõbb 😊 - van hozzá valami passkey is. Hogy is mûködik ez? Egyik vége GBA kártya, amúgy meg egy sima "kártyaolvasó"? Tehát bedugom a GBA-ba, rámásolok - milyen flashkártyával mûködik amúgy? - a kártyára GBA játékokat, és TÁDÁM? Ez a Flash2Advance kissé komplikált, meg az enyém szar is (random 128mb-es TURBO kártyának (?) ismeri fel, néha eltûnnek a játékok a GBA menübõl, oszt b*szhatom...) kellene valami "sokkal" magabiztosabb dolog. Elõre is köszi...

Toughtful
PocketNES pwn! 😄

NecroJoe
Hát ha nincs flashed akkor sok pénz :/ Nekem a nes classicokkal voltak problémáim de a classic mario faszán ment flashen.

Necro