3755
-
szabzol #2234 Még valami
Tudok menteni a játékon belül (a real time save-on kívül)? Hogyan tudnám ezt megcsinálni? A progival teszem fel a játékokat, mégis eltünnek a mentéseim, ha kikapcsolom a gépet. Supercard CF. -
#2233 olcsó DS érdekel/het. -
szabzol #2232 Megvan. Köszi! -
Alblink #2231 Vagyis megse,lehet igy nem fog minden gba game mukodni,lehet hogy ezzel kell:
GBA Game Patch Data (2005.12.24 update) -
Alblink #2230 innen szed le:http://www.supercard.cn/eng/index.htm
ezt a progit,es patchald meg a gameke rajosz nem nehez,probalgatni kell.
sd/cf: SuperCard SoftwareV2.51 (2006.1.23 update) -
vg #2229 Patch-olni kell a mellékelt progival!!!! -
szabzol #2228 Most látom, hogy kicsit zagyva amit írtam, de gondolom értitek -
szabzol #2227 Hali!
Ha egy gba játékot fel akarok tenni egy cf kártyához (supercard-al) akkor azzal kell valamit csinálnom? patch, vagy valami? -
#2226 torrent, dc, emule, ezzel foglalkozó honlapok, pl:
http://frozen-roms.net/index.php?lang=en
http://www.romreactor.net/index_in.php?changelanguage=en
-
vg #2225 emule -
hairdresser #2224 hol lehet rom-okat tölteni a netről?? -
#2223 Ahogy 576-on is mondtam már: amíg ki nem alszik a LED ^^ -
red13 #2222 Aszem én is beszerzek egy Flash kártyát hamarosan ^_^
A GBA SP-nél mennyi ideig kell tölteni az aksit?? -
vg #2221 Azért egy rom-ot letölteni internetről nem egészen ugyanaz mint a BKV-s bliccelés és a közéres lopokás! -
#2220 Ó, igen... erre az apró tévedésre le sem csaptam. ;DDD vg, mégis hogy használjam azokat a jó kis warez játékokat... flash kártya nélkül? :D
A flash kártya meg megintcsak 20 000 Ft körüli összegbe fáj + a kábel. :))
Ezenkívül párszor már írtam, hogy miért nem tetszik a warez. :) Ugyanazért, amiért a BKV-n sem bliccelek, és a közértben sem lopok. :D Ha nem muszáj, nem élek ilyen eszközökkel, vagy ha igen, akkor sem túl sűrűn. :P -
vg #2219 Nem tudok erre mit válaszolni... -
vg #2218 Ha letöltök mondjuk 10 új GBA játékot az kicsit olcsobb mintha megvenném a boltban... vagy lehet ez csak szerintem van így. Az más kérdés, hogy mennyi a DS gép+supercard/M3/mittoménmi cucc, de még így is megéri!
-
#2217 Erre azt mondom, hogy GBA-m már van, DS-em viszont nincs. ;)))) Ergo plusz költség lenne egyet beszerezni. :)) És minek, ha ráadásul engem egyelőre se az NDS, sem pedig a PSP nem győzött meg maradéktalanul...? ;) Nekem bőven elég, ha egy zsebkonzolon játszhatom. :) Még a mobilom csili-vili funkcióit sem használom ki, nem lenne ez másképp' NDS/PSP esetében sem. :)
Ja, és rémlik valami ilyesmi, hogy az eltérő képméret miatt az NDS-en egy pár (GBA-s) játéknak fekete "kerete" lesz. [Nem tuti, lehet, hogy rosszul emlékszem.]
-
#2216 Olcsóbb a warez? Nemá! :D
Nálam egyébként az olcsóság mellett a kényelem is szempont. Míg a warezkártyámra felcsapok 30-40 játékot, ugyanennyit hordozhatnék szatyorban, de már 2 is kényelmetlen lenne. -
vg #2215 Arra mit mondasz, hogy én a DS-emmel szinte az összes megjelent (cca 2400db) játékkal tudok jáccani? ;) Fene fogja venni a játékokat 3-10e pénzért... egyszerüen nem éri meg! -
#2214 Ezt inkább privátban, mert nem szeretek vádaskodni... -
#2213 Honnan volt a Sword of Mana? Tudtommal ilyen mentéseltűnés csak hamisított cartridge-eknél fordul elő, ahol olcsó CMOS(?) vagy ilyesmi elemes memóriában tárolódnak a mentések flash helyett (ami elvileg nem törlődhet pár 10 éven belül :)) -
#2212 Az a baj tudod, hogy a saját szememmel láttam, hogy a mentéseim eltűntek... így valószínű, hogy a srác nem kamázott. -
#2211 Én többek között MIATTAD vettem Klonoa-t, mert emlékeztem az 576-os avatarodra. És itt HOL mondom én azt, hogy "kuki"... vagy hogy rossz?
"Lett helyette szipi-szupi Klonoa 2 - Dream Champ Tournamentem! :) Máris odavagyok érte, bár azt azért le kell hogy szögezzem, NEM érhet fel a Raymanhez. ;P"
Pont, hogy nagyon tetszik. ^^ -
red13 #2210 Na én ilyet még nem halotam. Nekem van egy Dragon Ball Advanced Adventure játékom, de sehol nem találtam rajta csavart. illetve egy miliméternyi valami van rajta de az nemhinném hogy a csavar lenne. Igaz nem is tudom hogy Pal-os van NTSC-és e... -
#2209 mi az hogy nem jo a Klonoa?????????
Egyébként télleg kuki a GBA-s:P
-
#2208 Tegnap láttam a következő hirdetést - talán - az aproneten:
"Nintendo DS használt 25000 Ft. Játékok széles választéka kb. 40 féle játék. Régi megunt gépedet játékodat becseréljük vagy készpénzért megvesszük. Advance játékok 3000 Ft- tól több mint 100 cím. MULTIFORMAT Bp. V. Szt. István krt. 23."
Ennek örömére ma ellátogattam hozzájuk. :) Először is... Golden Sun-om már NINCS meg. Sz'al ne is könyörögjetek, hogy adjam el!!! MÁR nem fogom. ^^ Lett helyette szipi-szupi Klonoa 2 - Dream Champ Tournamentem! :) Máris odavagyok érte, bár azt azért le kell hogy szögezzem, NEM érhet fel a Raymanhez. ;P
Boltról: nagyon szimpatikus hely, beléptem és egy méz szőke, bodori hajú szemüveges sacc/kb 30-as srác fogadott, aki elé mindjárt ki is terítettem mindhárom játékomat, a "cserélni szeretnék" kezdetű szöveg ritmikus skandálása mellett. :)
Balra mutatott, és ott volt választék. :) Gyerekeeek, hát ezek után tudjátok kinek kell flash kártya, meg 5-6-7 és tudj' Isten hánysokezres játékok! Nem azt mondom, hogy volt ott MINDEN. :P DE! volt ott egy csomó különféle Mario, azonkívül Metroid Fusion, Rayman 3, Banjo-Kazooie, Advance Wars, Castlevania, Prince of Persia, F-Zero, stb stb. :)) A dobozuk általánosságban véve valóban kissé kopottas volt, DE legalább mind jók. :)) Ez egészen biztos, mivel mikor rátértünk volna a Sword of Mana-ra, kérdezi a srác, hogy működik-e? Menteni lehet-e? Mondom valószínűleg, mivel férjem és az én mentéseim is rajta figyeltek. :o [Értetlenkedtem... végülis MI romolhat el egy játék "kazettában". :o] Beteszi... mondja "new game". o_O Nézem én is... MINDEN mentésünk eltűnt!!! o.o És ekkor derült ki, hogy a kis csavar NEM véletlenül van a játék "kazetta" hátán. Van benne két (lehet, hogy csak egy...) pici speckó elem, és az kb. fél éven belül LEMERÜL. :o :o Kivéve az európai játékoknál, mert azok - srác így mondta - felülírhatóak. No persze én csak pislogtam. SOHA nem gondoltam volna, hogy maga a játék is lemerülhet. :o Ezért úgy döntöttem, hogy egyelőre a Mana-t nem adom el. Inkább otthagytam nekik megjavítani, pénteken megyek érte, egy ezresért bevállalták. [Nem csak egyszerűen elemet kell benne cserélni, de még vissza is kell forrasztani. o_O] Még jó, hogy a Mana-n kívül minden játékom zsír új volt. :)
Metroidot mondjuk jó lett volna most elpasszolni, de neki is volt egy, ezért megegyeztünk, hogy azt majd később. :) Kirby-je viszont (most) nem volt, így egyelőre várnom kell rá. :"| (Így belegondolva lehet, hogy el kellett volna hoznom azt a Prince of Persia-t. :)) -
#2207 Akkor ezt megbeszéltük. -
#2206 Dehogy offoljuk. -
#2205 Nagyon jófej ez a macsek!
/me hirtelen ráeszmél, hogy éppen szétoffoljuk a topicot... -
#2204 -
#2203 Köszi, aranyos vagy!^^ -
#2202 Naggyon tündéri csaj vagy, már csak ezért sem bántanálak. -
red13 #2201 Azsem az apronet-en van egy SP minden tartozékkal+Flash karival együtt 40 ezerért -
#2200 Vennek GBA SP-t minden tartozekaval, hibatlan allapotban. Jo lenne hozza valo flash kartya is.
Ajanlatokat priviben varok. koszi -
#2199 Hmmm... senki?!
Akkor aprónet lesz a megoldás... -
#2198 /me megkönnyebbül... ezt megúsztam. -
#2197 "No gyere, csak ide, van egy kis mondondóm neked!"
/me fejvesztve menekül...! -
#2196 Már nem vagyok Baby Mario -
#2195 No, csak azért megkegyelmezek neki. ;-)