-
Rég írtam már ide, de szombaton akkora öröm ért, hogy muszáj veletek is megosztanom.
Pólus Center Media Markt. Este 1/2 7. (TELJESEN véletlen vetődtünk oda, kb. fényévekre lakunk onnan - Kelenföldön -, de egy hang azt súgta, hogy az ottani MM tartogathat meglepetéseket. :D) Eleve azért mentünk, hogy valami jó kis PC-s játékot vegyünk. Erre... tök véletlenül kiszúrtam, hogy az NDS-es, PSP-s, és PS2-es játékok mellett vannak... GBA-sok is! :D Így odamegyek, de halál "minden mindegy" arccal, és kiszúrom... na mit?!
A "RAYMAN - 2 title pack, limited edition"-t!!! :D Ecsém, ez a két játék kellett nekem, PONT ez a kettő!!! :D És erre kiadják őket egy kártyán - Rayman Advance & Rayman 3 - 8994 FT-ért! :D Direkt megnéztem, külön-külön 8194 FT körül lett(ek) volna. :) És ebből a különleges kiadásúból már csak EGY darab volt!
Hát szélsebesen tettem is a kosárba, és galoppoztunk emberrel a pénztárhoz. 
Az már most tisztán látszik, hogy a franciák egy európai ember számára sokkal élvezhetőbb játékot hoztak létre, mint a kis japók. :) Többek között azért sem használtam a GBA-mat már vagy 4 hónapja, mert nekem túl "sótlan" a két jrpg-m, amit első körben vettem a géphez - Sword of Mana, Golden Sun. Raymanben talán a humor fogott meg leginkább, olyan ötletek vannak benne, hogy az államat a padlóról vakartam fel.
(No meg az a lehetetlenségig kirészletezett grafika... ahogy nézi az ember, tényleg az az érzése, hogy egy valódi kis erdőben mászkál. Minden él, minden mozog. ^^)
Legcukibb, hogy Rayman tud laposkúszni, meg a speckó támadása az, hogy nemes egyszerűséggel kiölti szép hosszú, szőrős nyelvét az ellenre, aki kocsonyává válik a rémülettől, és világgá szalad.
Sz'al ha valaki EDDIG még nem játszott volna Raymannel, szerintem sürgősen pótolja mulasztását. ;D