3755
  • Sheltem
    Lányokat megverni nem szép dolog amúgysem
  • Sheltem
  • DanielT
    Szerintem várhatsz még vele pár évet, addig úgyse tudná mire használni :)
  • Sheltem
    Nem is tudtam, hogy szőrős bajszos vagy Márió, kapsz tőlem borotvát szülinapodra
  • Super Mario
    No gyere, csak ide, van egy kis mondondóm neked!
  • turho
    Üdv DanielT.
    Mos akkor bontatlant adsz el? És milyen színben? Lehet hogy segg vagyok, de nem tudtam összerakni, mit és milyen színben és újat árulsz-e :)))
  • Flórika
    Nekem sajnos más az ízlésem... Amúgy tudom, hogy egy gyöngyszem.
  • Sheltem
    El ne cseréld a Metroid Fusion-t te...az egy gyöngyszem...jól gondold meg.
  • Flórika
    Amim van:
    (képhez katt!)

Metroid Fusion

Golden Sun

Sword of Mana

Amire cserélném:

Kirby & the Amazing Mirror

Kirby: Nightmare in Dream Land

Tim Burton's The Nightmare Before Christmas - The Pumpkin King

Tehát elsősorban csere érdekel... (Ajánlatokat és ötleteket arra, hogy még hol érdemes hirdetni, privátban várok. )
  • red13
    Na a napokban beszerváltam egy fekete Sp.ét 14 papírért+még egy Dragon Ball Advanced Adventurét 4500-ért. Nagyon jó kis gép ez ^_^ de majd lehet hogy szerválok hozzá egy jól működő flash kártyát, mert azé újonnan kicsit borsos áron vannak rá a gamek
  • szexicsoki
    Egy kasszán vagyunk, tehát jól tudod.
  • Flórika
    Miért, Danielé is épségben megérkezett, nem?! Az elsőt, ha jól tévedek, még ő is rendelte... ezenkívül csak érdeklődtem, nincs most szabad 25 000-em, hogy erre költsem.

(Ja... és hiába lenne jobb vétel, ha egyszer ebben a színben nem tetszik. )
  • vg
    Inkább te vagy csoró! (bocs)
  • vg
    Hogyne... + min 5e posta... Meg ki tudja, hogy mi történik vele az utazás során. Rendeld meg meg kintről!
  • DanielT
    85dolcsi a gép+posta 35-40 úgyhogy alsó hangon 26-27,000.
  • szexicsoki
    25k, Te rabló...
  • Flórika
    Hmmm... az már csinosabb. És ha kintről rendelem, átszámítva HUF-ba, az ára detto 25 000?
  • DanielT
    Igen, vagy ilyenben:

Nekem csak a graphite van.
  • Flórika
    És az USA-ban csak ilyen színben kapni?
  • Sheltem
    Ja jóvan látom kaptál mégegyet. Vaksi voltam.
  • Sheltem
    Viccet félretéve nem úgy volt, hogy "soha" nem adod el ? Meg ne bánd később...
  • DanielT
    Ha nem lesz több jelentkező, akkor a tiéd.
  • Sheltem
    1000Ft ot adnék érte mert billeg az asztalom egyik sarka. Formájából adódóan arra pont jó lenne
  • DanielT
    HIHETETLEN AJÁNLAT!!!

:)) Kedves topiklátogatók, gondoltam mielőtt feldobnám aprónetre nektek ajánlom fel a híres USA Gameboy SP-t megvételre, (ismerős jött haza és hozott mégegyet).
    Az új magyar SP árán adom, tehát 25,000 Ft.

Kérem tegyék meg ajánlataikat privátban.

A már jól ismert összehasonlító kép (jobb oldalon ez a gép, balra a sima SP).

Összehasonlítás a DS képével(alsó a gép, saját fotó):
  • Sheltem
  • Flórika
    Nos igeeen... csak tudod Mario (a.k.a "bajuszkirály" ) nem tartozik a kedvenc karaktereim közé.

Sosem tudtam eldönteni, hogy mégis kiket akartak megnyerni egy szőrős VÍZVEZETÉK SZERELŐVEL. :DDDDD

(Bocsánat, Mario rajongók! )
  • Flórika
    Megfontolom!
  • Sheltem
    Mario és Luigit is ajánlom a GBA sok közül ;)
  • Flórika
    Még nincs sajnos... De Kirby-ről mások is mondták, hogy nagyon aranyos.
  • Sheltem
    "mert nekem túl "sótlan" a két jrpg-m, amit első körben vettem a géphez - Sword of Mana, Golden Sun"

Add el őket és vedd meg a Tales of Phantasia -t(most jött ki pár hete) abban az esetben ha jó rpgre vágysz.
  • Sheltem
    Ha lenne DS ed(nem tudom van e) biztos imádnád a Kirby -t is.. Azis tündéri mégsem gyerekes. Van gba -s kirby is de az nekem kimaradt.
  • Flórika
    Köszi!
  • Sheltem
    Ez nagyon aranyos hozzászólás volt :))))
  • vg
  • Flórika
    Rég írtam már ide, de szombaton akkora öröm ért, hogy muszáj veletek is megosztanom. Pólus Center Media Markt. Este 1/2 7. (TELJESEN véletlen vetődtünk oda, kb. fényévekre lakunk onnan - Kelenföldön -, de egy hang azt súgta, hogy az ottani MM tartogathat meglepetéseket. :D) Eleve azért mentünk, hogy valami jó kis PC-s játékot vegyünk. Erre... tök véletlenül kiszúrtam, hogy az NDS-es, PSP-s, és PS2-es játékok mellett vannak... GBA-sok is! :D Így odamegyek, de halál "minden mindegy" arccal, és kiszúrom... na mit?! A "RAYMAN - 2 title pack, limited edition"-t!!! :D Ecsém, ez a két játék kellett nekem, PONT ez a kettő!!! :D És erre kiadják őket egy kártyán - Rayman Advance & Rayman 3 - 8994 FT-ért! :D Direkt megnéztem, külön-külön 8194 FT körül lett(ek) volna. :) És ebből a különleges kiadásúból már csak EGY darab volt! Hát szélsebesen tettem is a kosárba, és galoppoztunk emberrel a pénztárhoz.

Az már most tisztán látszik, hogy a franciák egy európai ember számára sokkal élvezhetőbb játékot hoztak létre, mint a kis japók. :) Többek között azért sem használtam a GBA-mat már vagy 4 hónapja, mert nekem túl "sótlan" a két jrpg-m, amit első körben vettem a géphez - Sword of Mana, Golden Sun. Raymanben talán a humor fogott meg leginkább, olyan ötletek vannak benne, hogy az államat a padlóról vakartam fel. (No meg az a lehetetlenségig kirészletezett grafika... ahogy nézi az ember, tényleg az az érzése, hogy egy valódi kis erdőben mászkál. Minden él, minden mozog. ^^)
    Legcukibb, hogy Rayman tud laposkúszni, meg a speckó támadása az, hogy nemes egyszerűséggel kiölti szép hosszú, szőrős nyelvét az ellenre, aki kocsonyává válik a rémülettől, és világgá szalad.

Sz'al ha valaki EDDIG még nem játszott volna Raymannel, szerintem sürgősen pótolja mulasztását. ;D
  • vg
    5e nagyon sok érte... max 1-2e-ért el tudod adni...
  • testerlnx
    Most járok a Megaman Battlenetwork végénél (23 óra), minden game-ben direkt úgy oldják meg, hogy az utolsó két három harcnál ne lehessen menteni?
  • hairdresser
    http://www.cduniverse.com/search/xx/games/pid/6819018/a/Super+Army+War.htm

itt megtekinthető
  • hairdresser
    eladom super army war nevű játékomat 5eFT-ért
  • windrunner
    Pogoshell-ben hogy a fenébe lehet a visualstyle-t megváltoztatni?? Mert ha letölötök egy témát és átmásolom a .shell könyvtárba akkor sem változik semmi pedig a Readme-ben csak ennyit írnak:(