Gameboy Advance

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Toughtful
Megoldottam, az elsõ Mario úgy sincs GBA-ra, csak valami SNES classicban, jó sok pénzért...

\"Há itt tütül a ott tütüla nem máté, polgár mester jenőé, teccikérteni!\"

NecroJoe
Nálam mindig jól ment emuval és flashen is.

Necro

Toughtful
Akkor pocketNES és NES-es Mario3... Nem vagyok egy elveszett típus! :-))

A Super Mario Bros 3-at szerintem nem lehet megcsinálni 😞
Nekem se mûködött sohase...

Toughtful
Imádlak husom! Bõvebben? 😊

windrunner
Savepatchelni kell a romot😉

[O.o] ^^ :D @->-- pázzzee...

Super Mario
Nekem is azt írja ki!

https://supermario4ever.wordpress.com

Toughtful
Nos, tud valaki mûködõ Super Mario Advance sokról, amiben a Mario Bros. 3 van? Nekem mindig azt írja ki az emu is meg a gép is, ha felmásolom, hogy "corrupt save data"...

Eladó egy GBA SP 20,000 FT-ért, játékokkal 25,000. Ha vkit érdekel: privi
kisgabo
keresek gameboy advance játékokat, ha van eladó, dobjatok árat, címeket.
( mondjuk priviben )

ColdFire
Kösz a helpet, de rájöttem hogy ez a használt téma nem jó, mert még azt lerendezzük már rég itt a karácsony, sõt a szilveszter....

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

Super Mario
Amúgy nem az ára a probléma, mert nem drágállom érte azt a 21 nehány ezer forintot, de ezt egyszerre elõteremteni képtelenség számomra.

Anubys
Ööööööööööö... csak segíteni akartam, de szerintem pont a privát hirdetés "reklámozása" nem olyan gáz, elvégre nekem nem lesz jobb ettõl, nem az én boltom, és nem is spam-eltem tele minden második topicot... 😊

Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx

Azért lehet nem kellene teljesen privát hirdetéseknek reklámot csinálni...

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

kisgabo
mi a bajod lúzer? nem érteni amit mondok? <#mf2>

Anubys
Nézz körbe a neten, www.apronet.hu:

"Nintendo gameboy advanced Sp kék szinû jó állapotban , 7 db játékkal eladó. (prince of persia, donkykong, yoshi, rally, brother bear, Lilo&stich, ? ? ? ? )

Hely: Budapest Feladás: 2005-12-06
Feladó: Andra
Lejárat: 2006-01-20
Telefon: 06703179659
Rovat: Konzol játékok (psx,x-box, sega) - Nintentendo

Ar: 29000"

de van még a vatera.hu-n is egy eladó, az 15e-n áll most, egy gb color meg egy gba játék jár amellé... 😊

Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx

ColdFire
tesco,auchan!
Készüljetek a halálra! 😄

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

Seth
Tescoban múltkor 11.900 volt akciósan. Bár ez már kb 3 hónapja volt, lehet csak leárazás volt. Egy flashmemó meg egyéb szükséges cuccok olyan 20 rongy

PSN ID.: Beegabor

ColdFire
De 25000Ft! És játék sehol...

windrunner
Médiamárktfukar576éléktrowörld

Super Mario
De ha már neked szereznek, szerezzetek nekem is! <#help>

ColdFire
szerezzetek nekem egy SP-t pls 😄

Super Mario
"Senkinek itt nem kellett" Szép magyar beszéd! <#mf1><#idiota><#banplz>

kisgabo
én eladtam. 12k volt és 18 a kari hozzá. senkinek itt nem kellett. <#duhos2><#beka2>

ColdFire
SP-t tud nekem szerezni olcsóbban, használtan, szépen? 😄

Rip
Ahh, ezzazz, thx!

Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu

NecroJoe
Offlinelist: offlinelist.free.fr

Necro

Rip
Sziasztok!

Volt régebben egy remek kis programom, amivel az eddig megjelent GB, GBC és GBA romok között lehetett bogarászni. Minden játékhoz volt 2 kép, meg némi info, és netrõl lehetett napi rendszerességgel frissíteni.
Azóta volt egy rendszerfrissítés, vinyócsere, miegymás, es az istennek sem találom. Ismeri valaki?
Elõre is köszi!

bye

Rip

Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu

Hali!

Keresek Crashbandicoot gamesokat GBA SP-re. Nekem az alábbi részek vannak meg. Crashbandicoot 2 N-tranced, Crashbandicoot XS. S&leg valaki tud újabb vagy régebbi részeket, szóljon. Thnx!
ColdFire
Használt SP-t vennék!

akinek megvan GBA-ra a Final Fantasy I&II c játék és eladná,vagy tud egy helyet ahol nem tul drágán hozzá lehet jutni az jelezze! [email protected]
ColdFire
moralosan neeeeee! 😄
Szerezz nekem vmi használtat 😄

Ohh köszi az érdeklõdést, de már túladtam rajta 😊.

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

Flórika
Nekem csak 3 van. 😞( Ezért kéne a Flash Kit! 😄 De azok közül a Golden Sun... még mindig. ^^

A kínai maffia figyel téged! (-_-(-_-(-_-)-_-)-_-)

ColdFire
Emberek mi a kedvenc játékaitok?

ColdFire
MORALOSAN LÉGYSZI LEGYÉL ITT KELL AZ SP-D!!! 😊

ColdFire
király 😄

Flórika
Jaaa... a PC-be kell a vincsi?! <#vigyor3> Az van. <#hawaii>
Jól van, megnyugodtam... <#smile>

Anubys
azt kérdezted, mire kell menteni a gba romokat, erre yrtam, hogy vincsire. pölö arra a 40 gb-ra, ami a gépedben van... 😊

ColdFire
milyen vincsi?
a 40gb ami a gépembe van az kell?
GBA-m még nincs...

Flórika
Nekem ez eddig elkerülte a figyelmemet... kell hozzá vincsi is??? 😮 És az hogyért van? <#miaz>

Anubys
Értelemszerûen a vincsi meg a gameboy advance nem. Csak a kártya, de ha ilyeneket kérdezel, akkor valszeg van vincsid a gépben, amirõl írsz, hogy legyen mire lementsd a romokat, és valszeg gba-d is van.
más meg nem kell hozzá csak a kártya + amiket a kártyához adnak...

ColdFire
Ajándék: http://www.gameboy-advance-roms.com

ColdFire
Az egész bagázs 20e?

Anubys
flashkártya
vincsire
usb-kábellel meg progival, amit a kértyéhoz kapsz
20e körül

ColdFire
Meddig olvassak mert nem találom

NecroJoe
Olvass vissza

Necro

ColdFire
Hello!
Légyszi mondjátok el mi kell ahoz hogy letöltött játékot futtassak SP-n?
Mindenkt írjatok le légyszi: mire töltsem? mivel töltsem fel? mennyibe kerül?
Elõre is megköszönöm! Légyszi!
ColdF

windrunner
Melyik rész konkrétan?

guardian hero
A Kirby elég hamar végigtolható, de addig legalább nagyon élvezetes sztem.

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero