www.winsunx.com oldalról rendeltem, 2 nap alatt(a kifizetést követően, amit paypal -on intéztem) az országban volt, utána itthon tököltek vele, de 5 munkanap után a kezemben volt a cucc. (semmi járulékos költség, vám egyebek, nem volt)
Az Ez-Flash3 rengeteg utánaolvasás után lett a befutó és azóta is a legnagyobb megelégedéssel használom. Nagyon profi a körítés, a kártya kidolgozása a writer(jár hozzá alapból) minden. Megfelelő a mérete, 1-2 gigabites verzió van az új szériából, az Ez-Flash, illetve Ez-Flash2 ből vannak kisebbek is. Nagyon energiatakarékos, van benne instant save funkció, tehát bárhol, bármikor menthetsz, ott ahol a játék egyébként nem engedné. (enélkül szerintem majdnem élvezhetetlen a kézikonzol, hisz előfordulhat, hogy gyorsan le kell tenni és nem lenne jó újrakezdeni a szakaszt (én ilyenkor az esetek 80%-ban soha többé elő nem veszem a játékot). Jó a szoftvere, egyedülálló módon támogatja a romok tömörítését, ezeltal a rendelkezésre álló egyébként is hatalmas hely 40-60% -kal növelhető.