3755
  • DanielT
    Jah, Kína ez is. Mit rendeltél Lik-től?
  • JiBBeRiSH
    Ez tényleg jól hangzik. Ez a cég hol van? Kína? Csak a szállítási idő miatt kérdezem. Mert rendeltem a Lik-Sangról és kíváncsi vagyok kb. mennyi idő lehet onnan a szállítás.
  • DanielT
    Ó, nagyon szívesen válaszolok.

www.winsunx.com oldalról rendeltem, 2 nap alatt(a kifizetést követően, amit paypal -on intéztem) az országban volt, utána itthon tököltek vele, de 5 munkanap után a kezemben volt a cucc. (semmi járulékos költség, vám egyebek, nem volt)

Az Ez-Flash3 rengeteg utánaolvasás után lett a befutó és azóta is a legnagyobb megelégedéssel használom. Nagyon profi a körítés, a kártya kidolgozása a writer(jár hozzá alapból) minden. Megfelelő a mérete, 1-2 gigabites verzió van az új szériából, az Ez-Flash, illetve Ez-Flash2 ből vannak kisebbek is. Nagyon energiatakarékos, van benne instant save funkció, tehát bárhol, bármikor menthetsz, ott ahol a játék egyébként nem engedné. (enélkül szerintem majdnem élvezhetetlen a kézikonzol, hisz előfordulhat, hogy gyorsan le kell tenni és nem lenne jó újrakezdeni a szakaszt (én ilyenkor az esetek 80%-ban soha többé elő nem veszem a játékot). Jó a szoftvere, egyedülálló módon támogatja a romok tömörítését, ezeltal a rendelkezésre álló egyébként is hatalmas hely 40-60% -kal növelhető.
  • Super Mario
    Igen. Ezek a legeladottabb játékok. Úgy tudom, hogy a Nintendo azokat jelöli meg ezzel a logoval, amiből világszerte eladtak 1 000 000 példányt.
  • testerlnx
    DanielT, Te pontosan honnan rendeltél (url?), és mennyi idő alatt ért ide, milyen szállítást választottál, és van writer-ed amivel Micro-val is tudod használni a flash karid, ja és miért EZ-F -et választottál?

ui.: Bocs a sok kérdésért, csak jó lenne ha megspórólhatnék egy csomó utána járást, és kellemetlenséget :)
  • JiBBeRiSH
    Jól tudtam. Szóval aki akar jó üzletet, az vegyen a shopokban GC-s Zelda Four Swords-t, mert kap hozzá ajándék GBA link kábelt. össz 3500 pénzért.
  • DanielT
    Ilyen áron még meg is venném, ha nem lenne rohadt kényelmetlen a kazikat hordozni és cserélgetni.
  • koryne
    Na, ez szép... Még az olcsó változatot is ellopod? :P
  • DanielT
    Legjobbak :) Nálam a pléjersz csojsz verzióban fent van mindhárom a flashkártyán :)
  • koryne
    Player's Choice játékok GBA-ra!
    Hurrá! :)
  • DanielT
    Mivel csak 2 féle kártyával megy... nem nagy a halmaz :)
  • windrunner
    Köszi csak megérdeklődtem hogy van-e valakinek esetleg tapasztalata is vele?:)
  • DanielT
    Ööööö, beírtam googleba, hogy pogoshell faq: Tessék
  • windrunner
    Pogoshell-el foglalkozott valaki komolyabban mert egy kis faq jól jönne hozzá...
  • JiBBeRiSH
    Fogalmam sincs, hogy az eladónak van e több is. De ha rákattintasz a neve alatt lévő 'View seller's other items' nevű feliratra, akkor simán megtudhatod.
  • szexicsoki
    location hungary.... mekkora ebay spíler..
  • szexicsoki
    willyx79 a winner.. Te lenni?
    Ez az eladó több ilyent árul?
  • JiBBeRiSH
    Mi az, hogy 'konkrétan nem ezt vetted'? Ezt nem tudom miből vontad le.

A szállítás:
    Megkérdeztem külön az eladót, hogy szállít-e ide. Mondta, hogy igen és hogy mennyiért.
  • DanielT
    Hallgatlak! Persze, ha nem kifejezetten a témához kapcsolódik, akkor kíméld meg a többieket és írd privátba.
  • szexicsoki
    neked inkább mondanék valamit...
  • DanielT
    Hűderossznekem :((((( Kérdezz már légyszives! Annyira vágyom rá!
  • szexicsoki
    kössz! látom a dobozát, igy már értem... Danielt-ől már nem kérdezek semmit...

de konkrétan nem ezt vetted. és a posta ktg honnan jön? simán küldenek magyarországra?
  • JiBBeRiSH
    Jah, ezt vettem: gameboy

Kártya témához nem tudok szólni. Majd ezután fogok azt is venni.
  • szexicsoki
    hát hogy melyiket vetted... :)

kérdés, az F2A kari milyen kompatibilitásra, nem az ultra változat..
  • JiBBeRiSH
    Milyen linkre gondolsz? Ha gépre, akkor keresgélj a Gameboyok között.:)
  • guardian hero
    Az Animal Crossingban át lehet menni vele egy új szigetre, illetve rá lehet tölteni ezt a szigetet a GBA-ra, és kikapcsolásig nyomon követheted az ott folyó dolgokat (sajna nem történik sokminden).

Illetve rémlik még olyasmi, hogy van olyan PacMan játék, amiben a hűrom szellemet GBA-val lehet irányítani, és ők a GBA képernyőjén a játéktérnek csak egy kis részét látják, így kell elkapniuk Pac-Mant, akit a negyedik játékos irányít, a tévén belátva a teljes pályát. Úgy tudom, hogy ez extraként rajta van az R-Racing Evolution, meg talán valami másik játék lemezén is, külön nem tudom, hogy megjelent-e.
  • szexicsoki
    esetleg link?

15-20 dolcsi elég csókos szállitási ktg..
  • turho
    Ami nem használja ki komolyan, de jópofa, olyat tudsz? :)
  • JiBBeRiSH
    A gép 65 dollár volt. Szállítás lesz kb. 15-20. A vámban reménykedek, hogy megúszom, mert úgy tapasztaltam, hogy csak a nagyobb dobozokat nyitják ki, ennek pedig szerintem nem nagy.
    Elvileg csak amerikában van ilyen gép, azért néztem ott.
  • szexicsoki
    vám + áfa... akkor gondolom az amerikai ibéjen nézed.
    mennyi csak a gép?
  • JiBBeRiSH
    Van új. Elvileg ez is az lesz. Ha megúszom a vámot, akkor jól jártam vele.:)
  • guardian hero
    Két játékról tudok, ami komolyan kihasználja a GC-GBA csatlakoztathatóságot: mindkettőben kontrollerként használható a GBA, és mindkettőben a kooperatív multi módban (2-4 játékos) van erre lehetőség. Az egyik a Zelda: Four Swords, a másik a Final Fantasy: Crystal Chronicles.
    Nekem egyébként két GC-GBA kábelem is van, egyiket az Animal Crossinghoz vettem (ott extra content nyitható meg vele), másikat a Four Swordshoz kaptam.
  • szexicsoki
    iiiiibéjen van új, nem rizikós?
  • JiBBeRiSH
    576 bótban most 3500 pénz a Zelda Four Swords és ha minden igaz adnak hozzá kábelt is. (persze ez nem 100-as.:)
  • JiBBeRiSH
    eBay :)
  • JiBBeRiSH
    Ha minden igaz, akkor mindenféle extra dolgot el lehet vele érni úgy. Pl. Metroid Primeot ha végignyomod és össze van kötve GBA-val, akkor lesz Fusion ruhád a GC-sben. Vagy ha A Metroid Fusiont viszed végig, akkor GC-n játszhatsz a NES-es Metroiddal.
    Wind Wakerben már bonyolultabb. Link:
    Zelda Wind Waker - GBA link

Most ez a 2 játék jutott eszembe, de biztos van még néhány.:)
  • turho
    Én is megnézném, pedig nem avgyok nagy játékos, viszont Gamecube-buzi :) mert teccik.
    Nem sok játékban ugyan, de a gba-n jelenik meg a térkép, kiegészítő grafikák, illetve tán joyként is használható tán.
    A kábel viszont igen ritka ami ezt tudja, és nm olcsó.
  • szexicsoki
    honnan lesz?
  • DanielT
    Gyakorlatilag nem tudnék feleslegesebb funkciót mondani a videójátékok történelmében, így fogalmam sincs.

Hátha meg tudod nekem magyarázni, hogy mire is jó ez, szóval ne fogd vissza magad :)
  • JiBBeRiSH
    Nah, úgy néz ki, hogy nekem is lesz egy ilyen extra világos SP-m. Kérdésem annyi, hogy vannak ugye az olyan játékok, hogy GC-vel össze lehet madzagolni a gépet. Ezek rendesen működnek a flash cuccokkal is?