3755
-
#2114 Jah, Kína ez is. Mit rendeltél Lik-től? -
JiBBeRiSH #2113 Ez tényleg jól hangzik. Ez a cég hol van? Kína? Csak a szállítási idő miatt kérdezem. Mert rendeltem a Lik-Sangról és kíváncsi vagyok kb. mennyi idő lehet onnan a szállítás. -
#2112 Ó, nagyon szívesen válaszolok.
www.winsunx.com oldalról rendeltem, 2 nap alatt(a kifizetést követően, amit paypal -on intéztem) az országban volt, utána itthon tököltek vele, de 5 munkanap után a kezemben volt a cucc. (semmi járulékos költség, vám egyebek, nem volt)
Az Ez-Flash3 rengeteg utánaolvasás után lett a befutó és azóta is a legnagyobb megelégedéssel használom. Nagyon profi a körítés, a kártya kidolgozása a writer(jár hozzá alapból) minden. Megfelelő a mérete, 1-2 gigabites verzió van az új szériából, az Ez-Flash, illetve Ez-Flash2 ből vannak kisebbek is. Nagyon energiatakarékos, van benne instant save funkció, tehát bárhol, bármikor menthetsz, ott ahol a játék egyébként nem engedné. (enélkül szerintem majdnem élvezhetetlen a kézikonzol, hisz előfordulhat, hogy gyorsan le kell tenni és nem lenne jó újrakezdeni a szakaszt (én ilyenkor az esetek 80%-ban soha többé elő nem veszem a játékot). Jó a szoftvere, egyedülálló módon támogatja a romok tömörítését, ezeltal a rendelkezésre álló egyébként is hatalmas hely 40-60% -kal növelhető. -
#2111 Igen. Ezek a legeladottabb játékok. Úgy tudom, hogy a Nintendo azokat jelöli meg ezzel a logoval, amiből világszerte eladtak 1 000 000 példányt. -
#2110 DanielT, Te pontosan honnan rendeltél (url?), és mennyi idő alatt ért ide, milyen szállítást választottál, és van writer-ed amivel Micro-val is tudod használni a flash karid, ja és miért EZ-F -et választottál?
ui.: Bocs a sok kérdésért, csak jó lenne ha megspórólhatnék egy csomó utána járást, és kellemetlenséget :)
-
JiBBeRiSH #2109 Jól tudtam. Szóval aki akar jó üzletet, az vegyen a shopokban GC-s Zelda Four Swords-t, mert kap hozzá ajándék GBA link kábelt. össz 3500 pénzért. -
#2108 Ilyen áron még meg is venném, ha nem lenne rohadt kényelmetlen a kazikat hordozni és cserélgetni. -
#2107 Na, ez szép... Még az olcsó változatot is ellopod? :P -
#2106 Legjobbak :) Nálam a pléjersz csojsz verzióban fent van mindhárom a flashkártyán :) -
#2105 Player's Choice játékok GBA-ra!
Hurrá! :) -
#2104 Mivel csak 2 féle kártyával megy... nem nagy a halmaz :) -
#2103 Köszi csak megérdeklődtem hogy van-e valakinek esetleg tapasztalata is vele?:) -
#2102 Ööööö, beírtam googleba, hogy pogoshell faq: Tessék -
#2101 Pogoshell-el foglalkozott valaki komolyabban mert egy kis faq jól jönne hozzá... -
JiBBeRiSH #2100 Fogalmam sincs, hogy az eladónak van e több is. De ha rákattintasz a neve alatt lévő 'View seller's other items' nevű feliratra, akkor simán megtudhatod.
-
#2099 location hungary.... mekkora ebay spíler.. -
#2098 willyx79 a winner.. Te lenni?
Ez az eladó több ilyent árul? -
JiBBeRiSH #2097 Mi az, hogy 'konkrétan nem ezt vetted'? Ezt nem tudom miből vontad le.
A szállítás:
Megkérdeztem külön az eladót, hogy szállít-e ide. Mondta, hogy igen és hogy mennyiért. -
#2096 Hallgatlak! Persze, ha nem kifejezetten a témához kapcsolódik, akkor kíméld meg a többieket és írd privátba. -
#2095 neked inkább mondanék valamit... -
#2094 Hűderossznekem :((((( Kérdezz már légyszives! Annyira vágyom rá! -
#2093 kössz! látom a dobozát, igy már értem... Danielt-ől már nem kérdezek semmit...
de konkrétan nem ezt vetted. és a posta ktg honnan jön? simán küldenek magyarországra? -
JiBBeRiSH #2092 Jah, ezt vettem: gameboy
Kártya témához nem tudok szólni. Majd ezután fogok azt is venni. -
#2091 hát hogy melyiket vetted... :)
kérdés, az F2A kari milyen kompatibilitásra, nem az ultra változat.. -
JiBBeRiSH #2090 Milyen linkre gondolsz? Ha gépre, akkor keresgélj a Gameboyok között.:) -
#2089 Az Animal Crossingban át lehet menni vele egy új szigetre, illetve rá lehet tölteni ezt a szigetet a GBA-ra, és kikapcsolásig nyomon követheted az ott folyó dolgokat (sajna nem történik sokminden).
Illetve rémlik még olyasmi, hogy van olyan PacMan játék, amiben a hűrom szellemet GBA-val lehet irányítani, és ők a GBA képernyőjén a játéktérnek csak egy kis részét látják, így kell elkapniuk Pac-Mant, akit a negyedik játékos irányít, a tévén belátva a teljes pályát. Úgy tudom, hogy ez extraként rajta van az R-Racing Evolution, meg talán valami másik játék lemezén is, külön nem tudom, hogy megjelent-e. -
#2088 esetleg link?
15-20 dolcsi elég csókos szállitási ktg.. -
turho #2087 Ami nem használja ki komolyan, de jópofa, olyat tudsz? :) -
JiBBeRiSH #2086 A gép 65 dollár volt. Szállítás lesz kb. 15-20. A vámban reménykedek, hogy megúszom, mert úgy tapasztaltam, hogy csak a nagyobb dobozokat nyitják ki, ennek pedig szerintem nem nagy.
Elvileg csak amerikában van ilyen gép, azért néztem ott. -
#2085 vám + áfa... akkor gondolom az amerikai ibéjen nézed.
mennyi csak a gép? -
JiBBeRiSH #2084 Van új. Elvileg ez is az lesz. Ha megúszom a vámot, akkor jól jártam vele.:) -
#2083 Két játékról tudok, ami komolyan kihasználja a GC-GBA csatlakoztathatóságot: mindkettőben kontrollerként használható a GBA, és mindkettőben a kooperatív multi módban (2-4 játékos) van erre lehetőség. Az egyik a Zelda: Four Swords, a másik a Final Fantasy: Crystal Chronicles.
Nekem egyébként két GC-GBA kábelem is van, egyiket az Animal Crossinghoz vettem (ott extra content nyitható meg vele), másikat a Four Swordshoz kaptam. -
#2082 iiiiibéjen van új, nem rizikós? -
JiBBeRiSH #2081 576 bótban most 3500 pénz a Zelda Four Swords és ha minden igaz adnak hozzá kábelt is. (persze ez nem 100-as.:) -
JiBBeRiSH #2080 eBay :) -
JiBBeRiSH #2079 Ha minden igaz, akkor mindenféle extra dolgot el lehet vele érni úgy. Pl. Metroid Primeot ha végignyomod és össze van kötve GBA-val, akkor lesz Fusion ruhád a GC-sben. Vagy ha A Metroid Fusiont viszed végig, akkor GC-n játszhatsz a NES-es Metroiddal.
Wind Wakerben már bonyolultabb. Link:
Zelda Wind Waker - GBA link
Most ez a 2 játék jutott eszembe, de biztos van még néhány.:)
-
turho #2078 Én is megnézném, pedig nem avgyok nagy játékos, viszont Gamecube-buzi :) mert teccik.
Nem sok játékban ugyan, de a gba-n jelenik meg a térkép, kiegészítő grafikák, illetve tán joyként is használható tán.
A kábel viszont igen ritka ami ezt tudja, és nm olcsó. -
#2077 honnan lesz? -
#2076 Gyakorlatilag nem tudnék feleslegesebb funkciót mondani a videójátékok történelmében, így fogalmam sincs.
Hátha meg tudod nekem magyarázni, hogy mire is jó ez, szóval ne fogd vissza magad :) -
JiBBeRiSH #2075 Nah, úgy néz ki, hogy nekem is lesz egy ilyen extra világos SP-m. Kérdésem annyi, hogy vannak ugye az olyan játékok, hogy GC-vel össze lehet madzagolni a gépet. Ezek rendesen működnek a flash cuccokkal is?