• NormalisEmber
    Egy kis segítég:

harvest of moon faq 0.001 :

1.Ha már tél van, vedd fel a téli bánya mögött lévő power berry-t
    2.fejlesztések :

Amiket a normál(spring) bányában találhatsz :
    a . Mystrile 5-ös szinttől
    b . Adamantite 10-es szinttől
    c . Orichalc 10-es szinttől

ezekből fejlesztésre neked az "a" fog csak kelleni, a többiből ajándékokat/tárgyakat csináltathatsz a kováccsal, vagy pedig a fiának grey-nek.
    A mentéses trükkre gondolom rájöttél(az első állásra mentesz ha megtaláltad a lefelé vezető járatot, majd a 2-esre a következő szinten és csak akkor írod felül az elsőt, hamár megtaláltad a következő lefelé vezető lépcsőt.)

A további fejlesztések egyébként már elég bonyolultak, ha olvastad a faq-okat, meg kell majd a bányában találni az elátkozott tárgyakat, és ha jól emlékszem a pappal kell majd megáldani hogy ténylegesen használhatóak legyenek.(addig kb 1-2 használattól teljesen lemeríti a staminát.)

Pénzszerzés:
    Az elején kicsit monoton, én naponta megjártam a bányát kb.5-6szor,de megérte mert a plusz pénzből vásárolt termény következtében már a második év elején nagyjából 250-300ezer arannyal rendelkeztem, ami azért elég szép összeg(mellesleg az általam említett kitartó pénzkeresés eredményeképpen már az első év végére összejött az esküvő is.)