Nekem egy 256-os EZFA és egy 1G-s ECube van.
Az EZFA battery save-et használ, ez azt jelenti, hogy van egy akksi benne, amit tölteni, ezért, ha sokáig nem kapcsolod rá a kártyát a GBA-ra (kb. 1.5 hónapig, nekem eddgig egyszer történt ilyen), vagy csak _NAGYON_ keveset játszol, akkor elszállnak a mentéseid. Azonban le tudod őket menteni pc-re minden baj nélkül, és mint írtam, nagyon ritka az ilyen. Ami linket adtál, ott a csókának az a legnagyobb gondja, hogy lassan flash-el. Kérdés: Dohányzol? Ha igen, mire elszívsz egy cigit, már kész is a teljes kértya flash-elése (amúgy nem tudom, a csóka milyen portot használ, amit 400 mp-et mért, nálam kb. 3 perc a cucc, ami kevesebb, mint fele annyi idő). Ami kicsit gázosabb az Ecube-hoz képest, hogy nem tudosz egyesével pakolni rá cuccokat... Ja, és a ClassicNES széria nem működik vele, de az egyik flash kártyán sem megy, ajánlom helyette a PocketNes nevű emut. Meg még annyi, hogy amint megérkezett, tedd be a GBA-ba tölteni (GBA bekapcsol, konnektorba töltő bedug, 8 órát otthagy), különben nem kap elég szuflát a mentésért felelős akksi.
Az ECube is jó kártya, bár azzal van néhány játék, ami nem megy. Amiket koryne írt, én nem próbáltam, de nálam még a LEGO Star Wars sem indult, és a Mortal Kombat Deadly Alliance is kissé bugos volt (néhány grafikai bug + az első játéknál tök mindegy kit választassz, mindenképpen a Shang Tsung-gal leszel, de ezt a quit game után már nem produkálja). Sajnos itt elég sok bug van a homebrew játékok terén a mentéseknél, szinte minden emulátort patch-elni kell...
Összeségében amúgy egyik kártyát sem bántam meg, hogy megvettem...