Gameboy Advance

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

radeer
UPS volt a másik de melléböktem :)
Jól megszívtam, de ugye saját kárán tanul az ember.
Mellesleg UPS 18 Euró lett volna és sokkal gyorsabb, tehát kb 8-10 napot és 2 ezer Ft-ot spóroltam volna .

www.chipsandcola.hu ( LIVE stream oldal ) - Skype : radeer_2008

Anubys
Mondtam, hogy EMS-sel rendelj... :)

Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx

NecroJoe
EMS/DHL-el rendelted?

Necro

radeer
Hát ez erre varjatok gombot !
Rendeltem amit írtam Movie Player-t Lik Sangról.

Ár : 28.90 Euró
Póstaköltség : 21.00 Euró
Összesen :49.90

Mondom ez még belefér és ezért majd szépen kopogtatnak az ajtón, mert megrendelés típúsa International Premium !
10-én adtam fel rendelést.

19-én van a póstaládámban egy papír mely szerint külföldrõl csomagot kaptam ami Pesten van, és ha meg akaom kapni fizessek egy NEMZETKÖZI KICSERÉLÕ DÍJAT ... ami 1350 FT !
Ez kb ha befizetem akkor 5 nap alatt kerül a K...A Magyar Posta számlájára.
Ja a nemzetközi póstautalvány díjai:
10.000FT-ig - 1020
20.000-ig -1350
És így tovább.
Szóval Magyarul nem az értéket vették figyelembe ami eleve 28.9 Euró, hanem a Postai Szolgáltatást is belevéve ( 21.0 Euró) állípították meg a sarcot.
És ha befizetem az összeget akkor még persze a Magyar Posta-nak is ki kell fizetnem a díjat, hogy vegye a fáraságot és hozza ide.

EZ kérdem én ( MAGYARORSZÁG ) az Európai Unió Tagja !
Röhej.

winsunxon nem lehet kartyaval rendelni, ugy nezem :/// amugy tenyleg jok az araik. errol a western unionrol paymentrol ki tud valamit?
OK, warezbussines befelyezve, szóval kinek kell a kártya+egy DVD amin nem mondom meg mi van? :)
Na kipróbáltam ma egy SP-vel. Ezt irta 20 probabol : BurnX error. meg egy szám. Ugy se megy hogy bezárom a progit :(

Anubys
Azért warezbiznicolást ne itt... <#ejnye1>

Amúgy, ha van a haverok közt egy GBASP-s, akkor inkább próbáld ki. Bár ha F2A-m lenne, én is eladnám... (már bocs) :)
Szerintem csak a neve tartja magasan az árát, a modern kártyák már sokkal többet tudnak.

Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx

ok de attol meg all az elado kartya, ha sok a 30e (42e-ért vettem!)akkor eladom 28-ert ugy hogy nincs hozza jatek (30e-ért adok hozzá egy DVD-t kb 1600 játékkal (majdnem az összes) )

radeer
Figy nálam megy..igaz 128-as de az tök mind1

akkor vegyek nyugodtan sp-t? tuti megy?

radeer
Jah azért leírom LPT portos f2a kártyám és GBA SP-m van

radeer
Ez a buta leenterezte...szal :
1. F2AW30 - Flash2advance writer 1.3 - Van újabb is de ezzel jó!!
2.Miután kijelölted miket akarsz megírni elkezded az írást és bezárod az ablakot ( magát a programot,jobb fenn az X tudod ;-) ) ...nem fog bezáródni hanem tovább fog írni!!!
3.Lehet elsõre nem írja meg de 2-3 -ra 100% megírja !!!!!! - EZ TUTI !

Szal én majdnem kidobtam az ablakon a kártyát ( f2a ) mikor nem írta meg hanem vagy 2 óra alatt 100x írt ki hibaüzenet. Aztán ezzel a módszerrel ( tök véletlen bezártam a progit és megírta :))kb. írtam 500 dolgot 1 év alatt a kártyára és müxik mint állat...ennyi.

radeer
Mûködik az csak rosszul csinálod.
Van egy nagy hibája az LPT portos F2A kártyáknak.
Gondolom addig eljutottál, hogy start + select megnyomása miután összekötötted az LPT porttal a GBA SP-t. Na után bejön a Boot képernyõ!

Na ezután gondolom mindig elkezd írni aztán failed...error ír, ki és nem tudja megírni a kártyát.
Na most leírom hogy kell <#taps>

NecroJoe
30000 kicsit rablás szagú ha azt nézzük hogy nem USB-s és még SP-vel sem müködik...

Necro

nem hibás csak sp-t akarok venni es nem jo hozza

valakinek nem kell egy 256mb-s Flash2Advance LPT portos?
Ár:30.000ft vagy egy GBA SP

radeer
Mellesleg én most ilyet rendeltem :
GBA/GBA SP Movie Player
CF kártya megy bele és mivel iszonytatóan leestek a CF kártya árak ( egy 512-est vettem 9e FT-ért) már jól ki lehet használni. Egy ilyen kártyára 512-es CF-re 2DB film fér fel, és a minõsége is nagyon baba, élvezhetõ, fõleg úgy ha a hangot egy normális fülhallgatóval használod. ( de hát ugye az is van GBA-hoz ).

radeer
Ha most vennék kártyát tuti 256Mbit-eset vennék az tuti, már jönnek stuffok amik 256-on vannak. Csak amikor én vettem ( 1 éve) akkor ue. vagy drágább volt a 128-as :) Mellesleg aki GBA SP-n gondolkodik annak azért reális alternatíva pár hónap múlva a a DS is, szóval én nem kapkodnám el :)

NecroJoe
Ez hülyeség, akiröl én tudok még mindig megkapta a cuccát, a vámolásról annyit hogy ha EMS/DHL szállítja akkor szinte biztosan nincs áfa, airmaillel meg a többi szarral viszont garantált hogy van. Persze rá kell irattatni hogy ajándék, 10$, stb akkor nem bontják fel.

Necro

hm, viszont szallitasi koltseg az durvabb, alig jon ki olcsobban, es tenyleg tobb panaszt olvastam rola regen. valamint irjak, hogy valoszinu vamolas is lesz, stb :(
az kemeny. viszont roluk hallottam regen rossz hireket, nem erkezett meg a szallitmany, stb... de ez vagy egy eve volt :)
NecroJoe
Winsunx-nél ugyanez a flash 60$-ba kerül!

Necro

Anubys
EZFA... :)
De szerintem ma már inkább 256-ost vegyél. Nem sokkal drágább, de minden rom felfér rá.
Bõvebben itt...

128-ast, ennyit tudok, egyelore nem volt idom utanaolvasni a dolognak jobban. kezelje a menteseket, az a lenyeg :)
Anubys
Nem egészen, asszem súlyra megy... Ki kell tapasztalni. Azt már tudod, hogy milyen kártyát akarsz?

ize, EMS-nel a szolgaltatast csak egyszer kell kifizetnem akkor is, ha ketto kartyat rendelek, igaz? :) hisz egy rendeles...
koszi mindenkinek, akkor atnezem liksangot meg linker4u-t, gondolom nincs nagyon rossz tapasztalat a bankkartyas rendelessel, nem nyulnak... az lenne a legegyszerubb vegulis :)
Anubys
Igen, de ezeknél ráverik a VÁMot is... :(
Szerintem maradjon az EMS, én mindent azzal rendeltem eddig...

radeer
Nyugodtan rendelj külföldrõl, már mi ide is szállítanak pl. lik-sang is. Legtöbb helyen ha nincs kártyád (VISA,MASTER) akkor C.O.D ( Készpénzes átvételkor) is van lehetõség de ebben az esetben pár euro-val többe fog kerülni. Leggyorsabb az UPS,DHL ( 2-4 nap alatt itt van a cucc) bár én már elnéztem rendelést és akkor jóval hosszabb. Futárszolgálat drága általában 15-20 euro de garantált bazi gyors. Ha másképp rndeled akkor olyan 2-3 hét is lehet, söt extrem esetben 4-6 hét is.

Anubys
Ja, és a többi kérdésed: Ha EMS-sel rendeled (kb. +30 USD), akkor megúszod a vámot, és kb. 4-5 nap alatt beér. Viszont arra figyelj, hogy csak szerdánként szállítanak (magyarán, ha megrendeled mondjuk kedden, akko 8 nap lesz belõle, mire ideér)

Anubys
http://www.linker4u.com/

De lehet, ha nem sürgõs a dolog, én valszeg el fogom adni az enyémet, ha egy EZFA 256-os megfelel (nekem sajnos már kicsi)... :)

csak tudod, bankkartyaszamvarialas, varakozas, bizonytalansag, stb... na de ha megis elgondolkodnek rajta, tudsz adni tippet, hogy hol erdemes probalkoznom? mik a lehetosegek, mennyi ido alatt hozzak, mennyi ra az AFA/vam ilyesmi, stb :)
Anubys
Rendelj külföldrõl. Én is azt tettem, és sokkal olcsóbban kijössz úgy.

nincs mar nekik, es valoszinu egy ideig nem is lesz. egyeb otlet? :(
én is itt vettem a flash kártyámat:

(06-30)964-2532
Budapest
1066 Bp., Ó utca 9.

radeer
Egyébbként nincs véletlen az itteni fórumozók között Pécsi? Van ilyen 4-es GBA SP link kábelem, egyszer kipróbálnám milyen a multi valamilyen játékban <#eplus2><#eplus2>

radeer
Az új Zelda is jó, tök jó mikor ilyen kicsi lesz a fõhõs. Meg azért a hordós jelenet is nagyon klafán meg van csinálva. Ellenben a harcrendszer szerintem tök dedós + az ellenfelek is. A tûz elemet a kardhoz megszereztem és aztán az egyik kis minis nyekereg, hogy keressem meg a minish kovácsot...aki a hegyekben lakik. Nem tudja valaki merre vannak a hegyek?

koryne
Sziasztok!
Nem tudjátok véletlenül, hogy Mo-n hol lehet flash-t kapni? Vagy inkább rendeljek külföldrõl?

Xbox Live gamertag: kilencnad

radeer
Hát én most a Metal Slug Advance-ot tolom , de a 3 mission utsó fõellenságát normál fokozaton nem bírtam egy nap alatt legyûrni <#violent><#violent>Ezért holnap valami mást rakok pihentetni.

Seth
a Kingdom Hearts kiba jól néz ki szerintem. A csaták marha jók. Video is van benne..szóval nagyon tetszik...csak jönne már angolul

PSN ID.: Beegabor

radeer
SETH:
LOTR:T3A szerintem tök jó játék. Körökre osztott mozgáspontos stratégia. Végig viszi a film 3 részének föbb csatáit, melyben a hõsök szerepeltek. Nagyon jól visszaadja a film hangulatát, és elég nehézre is sikeredett szerintem.

Mellesleg ahogy elnézem jön ill jött néhány 256Mbit-es a játék ( 1757 - The Urbz Sims In The City (E), 1765 - Kingdom Hearts Chain of Memories (J)),de én ezek miatt már nem upgrade-elek 128-ról, bár tartok tõle egyre több gém lesz ekkora. Akkor az az összeg már a new konzolra fog kelleni majd 1 év múlva.

Sephi
Elso GBA jatek aminek orulok :DDD

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Sephi
Megjelent a zelda! :DDD

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

guardian hero
Király! Azt se tudom, mivel játszak, annyi szuper játék jött ki most hirtelen :). Na jó, azért a Zelda az elsõ!

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

Seth
Kijött a Zelda!!!

Seth
a LOTR:The 3rd Age-et próbálta már valaki??

guardian hero
na ja :)

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

ismerõs az eljárás az advance wars-ból... :)

guardian hero
Én toltam, és tetszett! Elég lassan indul be, az elsõ kampány csak arra van hogy megtanuld az alapokat, de utána már lesznek gondolkodtató pályák.

fire emblem-et tolja valaki?
milyen? van olyan jó, amiket olvasni róla?