A DBZ sima verekedös játék sok speckóval, szerintem hosszu távon idagesitö eléggé (kicsit túlbonyolított irányitás). A FFA TA taktikázós játék 300 kületéssel (küldetés = tömegmészárlás), a FF1&2 klasszikus FF stílus mászkálás - csata - mászkálás- föszörny - város - gratuláció - következö város - mászkálás - csata stb... Amugy jó játék csak ha a játékosnak kis esze van (tápol) akkor nagyon könnyü... Metroiddal nincs nagy tapasztalatom de az emberek nagy része el van ájulva töle egyedüli negativumként a nehézséget szokták felhozni, ami saját tapasztalat alapján jogos. (Viszonylag ritkán lehet menteni és kurva idegesitö mikor megöl a fögámó és újra át kell verekedni az egész bázison (10-15 perc) hogy újra megöljön...) Persze a birod a kihívást... :D
Ezek közül legjobban valamelyik FF-el jársz emuval próbáld ki mert nagyon más az 1&2 és a TA. Az 1&2-nél abból kell kiindulni hogy egy 15 éves játék felújitása. Ezeken kivül ajánlanám a Golden Sun-t (tartalmasabb mit az FF-ek, igaz nem igazán alkalmas 5-10 perces játékokra) és a Castlevaniat-t (szerintem jobb mint a metroid) ha birod a platfomjátékokat akkor pedig szerintem mindenképpen próbáld ki a Yoshi's Island-ot, szerintem mindent üt.
Amugy ha minden stilus érdekel erre nézelödj a review-ok között: