Gameboy Advance

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Anubys
Én spec valami olyasmire gondoltam, hogy Handheld Maniacs vagy hasonló... A G-Portal-t még egyelõre hagyjuk, mert lehet, hogy meg tudom dumálni egy PHP-s haverral, hogy segítsen kicsit... Jövõ hét végére kiderül minden... 😄

Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx

windrunner
ANUBYS MI LEGYEN A PORTÁL NEVE??EGYÁLTALÁN NEKED JÓ A GPORTÁL??

[O.o] ^^ :D @->-- pázzzee...

Sheltem
Benne vagyok, amikor van idõm cikkezek. Szóljatok ha beindult a dolog.

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

windrunner
1.Az ingyenes tárhelyek 90%-ban nem engedélyezik a jelszóval elkülönitett részt.
2.És hallod nem olyan nehéz cikket írni csak játék közben figyelni kell a részletekre.szerintem 1-1 cikkel te is nyugodtan beszálhatnál.

Anubys
szerintem a romokat hagyjuk, nem warez oldalt akarok, és különben is, aki egy kicsit is ismeri a netet (mondjuk annyira, hogy tudja, mire jó a gugli, és honnan lehet elsõ ránézésre megismerni a kamu találatokat anélkül, hogy megnyitnák a linket), az kb. 5 perc alatt talál rom-lelõhelyet...

Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx

Sheltem
Annyival beszállnék énis ebbe a weboldal témába(ha van rá szükség), hogy a friss megjelenéseket hírezném. Amúgy lehetne egy jelszavas rész is a weboldalon ahova a friss romok mondjuk felkerülnének..

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

windrunner
Na alvileg nem sokára meg lesz a game boy-om ugyhogy én is jobban belevetem magamat a dolgokba. Azér fontos szerintem hogy game boy-on teszteljünk mert a grafika és a hang is más egy kicsit, és azért az mégis számit.De mondjuk addig akkor elkezdem tolni a Shining Soul 2-t,Sonic Battle-t,Dragon Ball SuperSonic Warriors-t.

Anubys
Nyugi, össze fogunk tudni szedni elég infót más handheld-ekrõl is... Ha minden igaz, õsszel lesz egy Zodiac-om, szóval akkor tudok elég sokat írni róla.
Én holnap elutazom egy hétre, addig szerintem kezdjetek el írni ismertetõket, hogy legyen mivel indulni... Én ezeket a játékokat ismertetném szívesen: Castlevani - Circle of the Moon, Sword of Mana, Mortal Kombat Advance... Ha mindenki ír hármat, már elõrébb vagyunk...
Ismertetõ alatt azt értem, hogy kivesézitek a játék grafikáját, zenéjét, irányítást és egy kicsit írtok az összhatásról... kb. 2 oldal az ideális, ha lesz egy kis idõm a melóhelyen, írok egyet, és feltöltöm valahova példának... Tehát, aki vállalja, írja be, hogy melyik játéknak akar írni ismertetõt, hogy ne legyen az, hogy hárman is ugyanannak írtok.
Játék- és release listát elvileg tudok csinálni, az nem probléma, de bármilyen anyagot szívesen veszek a témával kapcsolatban (pl. megjelenési lista, stb...)

Sheltem
Ez a Wario4 nem is olyan egyszerü mint elsõre tünt 😊 Felraktam a Final Fantasy Tacticsot énis a gbamr(meg hozzá golden sunt meg Harvest moont) asszem elleszek egy darabig velük 😄

ami fontos lenne, a gamelist bõvülések napi jelzése.

windrunner
öö szerintem lehet valamit ö9ssze vakarni csak akkor néhány játékot le kell tolni emun és forditani kell más külföldi oldalakról.

az a kérdés hogy tudunk e egyéb handheldben összevakarni valamit, vagy inkább koncentráljunk a Nintendora.

windrunner
Srácok az a baj hogy túl aktivak vagytok.

windrunner
Na Szerintem oldal címnek frankó lenne ghp.gportal.hu.
ghp=Game boy&Handheld Portál.

guardian hero
Tõlünk nyugatra azt se tudják mi az a flash kártya, a távol-keleten meg eddig is legyártották maguknak a jó kis narancssárga cartridge-okat, nem nagy változás.

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

windrunner
NAAAA mivan mindenki kussol ez igy nem lesz jóóó.

windrunner
Na viccbõl elõbb regisztráltam magamnak és feltöltöttem egy logot még pedig ezt[szerintem jó lesz a mi oldalunkhoz is:

windrunner
Na szerintetek az jó lesz hogy regisztrálok egy g-portált mondjuk GBA.gportal.hu-t??

fishBNS
Arra gondolt,h a warez tonkre teszi-e. Szerintem nem,mert viszonylag dragak a flash kartyak, a nagytobbseg azt se tudja,h mi az.(pl: itt is csak nemreg foglalkoztok vele,amikor en vettem (2eve} pedig egy emberrel sem talalkoztam aki valamit is tudott volna mondani rola.) Ha nem lenne kartyam valoszinuleg 1-2 jatekom lenne es cserelgetnek.

windrunner
Nem a flash nem öli meg😄.Nagyon hasznos kis cumó.

Más téma. Szerintetek ez a flash dolog nem öli meg a GBA-t? Az Amiga is többek között a másolásba bukott bele. Vagy ma már olyan rövid a kifutási ideje egy ilyen masinának, hogy nem számít?

windrunner
Hát nem akarok bunko lenni de ennek a Nintendó Portálnak elég kevés tartalma van.

Jó ötletnek tartom a gba portált, szívesen részt vennék benne, már van egy kis tapasztalatom, néhány éve írok informatika témában cikkeket.

windrunner
Na akkor szerintem az lenne még fontos hogy most kivan benne a dologban?

windrunner
Nekem végülis ez a GPORTÁL is megfelelne

Sheltem
A másik hogy honnan tudom, hogy a játékom patchelt e? Szal ezt a patchelést vki magyarázza el részletesen pls.

radeer
Hát ha oldalt akartok szerintem legegyszerübb a G-portal.
Marha egyszerû és könnyû hírezni + ilyenek. PHP-s.

G-portal

igaz itt már van egy oldal ami foglalkozik GBA-val is.

Nintendo Portal

De ha itt az SG-s fórumozó csapatból többen összeálltok és folyamatosan híreztek illetve normális játékleírások lesznek akkor ennél lehet jobb oldalt készíteni.

www.chipsandcola.hu ( LIVE stream oldal ) - Skype : radeer_2008

Sheltem
És minden kis játékhoz van külön patch? Ha igen, hol vannak ezek a patchek ?

Anubys
igen, minden olyan játékot, aminél nem megy a mentés, patch-elni kell

Anubys
csak találunk valakit... én a design-t vállalom, meg lehet, hogy beleásom magam a PHP-ba... elvégre programozó volnék vagy mi... 😄

fishBNS
A Final Fantasy Tactics Advance-ben sem tul jo a mentesem... :[ Ezt is peccselni kell?

windrunner
Hát oké, de pl az oldalt ki csinálná meg, mert hát a php-hez én nem annyira konyitok, és azér a híreket meg a cikkeket katalogizálni kell valahogy és ez php-ben a legmegoldhatóbb.

Anubys
Hát azért van ugye a GameGear, a GB, GBC... szerintem ismertetõk ezekhez is bõven mehetnek, még ha régebbi gépek is, elvégre ugye ott a remek kis emu-halom GBA-ra... Vagy vannak az itthon sajnos nem annyira elterjedt gépek, mint pl. a "GBA-gyilkos" GP32, ami iszonyat brutál gép, csak sajnos alig van rá játék, illetve a Zodiac, ami már majd egy éve a piacon van, és sokmindenben erõsebb, mint a jelenleg tervezés alatt álló PSP... Egy-egy cikket szerintem ezek a gépek is megérnek... 😊

windrunner
Ja de mivel GBA-n kivül nem igazán vannak most handheld konzolok, szerintem egyenlõre elég lenne csak ezzel foglalkozni.Amugy én benne lennék.

Anubys
Amúgy srácok, mit szólnátok ahhoz, ha indulna egy oldal, ami a handheld gépekkel -fõleg GBA- foglalkozna? Fórum, ismertetõk, stb... Besegítenétek?

windrunner
Ja simán😄

windrunner
Hogy kell ezeket a .bin kiterjesztésû fájlokat elinditani??

Sheltem
Elkezdtem a Wario Land4 et a gbamon, nagyon bejön😊Ajánlom mindenkinek aki kicsit is szereti a mario típusú játékokat(egy adag logikai feladvánnyal füszerezve)

Anubys
Nem, ahhoz is van emulátor...

http://hem.passagen.se/flubba/gba.html

Itt ezeket találod:
Goomba - Gameboy emulátor
PCEAdvance - PCEngine emulátor (elég sok játék lassú rajta, és csak a japán stuffok mennek, de van pár elég jól emulált játék-viszont nincs hang)
PocketNES - NES emulátor, a NES játékok kb. 85%-a gyönyörûen megy (Castlenaviaaaaaaaaaaaaaaaaaah!!!)...

Itt egy másik link: http://www.webpersona.com/drsms/ ez egy Sega Master System és GameGear amulátor... Minden megy vele, amit eddig próbáltam, csak a Prince of Persia és az Alien 3 bugos (pár sprite egyszerûen nem látszik)

És innen (http://www.pdroms.de/) pedig freeware romokat tölthetsz le, ajánlom figyelmedbe a Pang 2-t, a Destined Soul-t és a Rexx-The New Mission -t, azok elég jók lettek, de lehet még szemezgetni...

Van amúgy egy oldal, ami kimondottan a GBA-ra írt emukkal foglalkozik: http://www.gbafan.com/ szerintem csekkold...

windrunner
Akkor egy PocketNes linket

windrunner
Hát akkor a GBC-s romokat csak emulátoron tologatjuk😄amugy ugyanez a helyzet a sima GB-s romokkal is??

Anubys
http://snesadvance.org/

de nagyon lassú...

Anubys
Kell nekik valami patch... Nézz körbe a www.emuboards.com -on, a Games topicban, ott írták, hogy pontosan mit kell csinálni... Én PocketNES-en nyomom a NES játékokat... 😊

windrunner
JA LÉGYSZIVES VALAKI LINKELJEN BE EGY SNES EMULÁTORT KÖSZI

Anubys
Ja, de a GBBride nem megy, csak Flash2Advance kártyákkal (a régiekkel, már az F2A Ultrával sem). A dolog lényege amúgy annyi, hogy a GBC kártyák nagyobb feszt kapnak, mint a GBA-sok, és ha manuálisan váltod át (van egy kütyü, amit ha benyom a kártya /magyarán éles a széle/ akkor GBC kárty, ha lekerekített a széle, tehát nem nyomja be, akkor GBA kártya). Ha beleraksz egy hekkelt GBA-kártyát, ami lenyomja a cuccot, akkor valszeg ellszáll a kártya, szóval ne próbáld ki...

windrunner
Na össze dobtam egy új logot. a háttérben a Harmony of Dissonance-ból a csávesz.

windrunner
Vannak olyan .zip-ek amiben már allaból van mentés és azzal elvileg már mgy.

kisgabo
advance wars 1 eladó. dobozos,eredeti, európai.

4500.

fishBNS
Nekem megy.

Sheltem
Nálam nem futnak a Classic Nes ek..Visualboyadvance vel se meg GBA SP vel se...mi a rák kell hozzá?