-
Annyira megszpoptam már bocs a kifejezésért , hogy....pff
Van GBA Sp-hez 1 movie playerem amit annak rendje módja szerint használtam..
Kijött az új Crystal Engine és az e18-as firmware.
Fel is tettem mert már nagyon vártam azt az új kenvertáló motort amít rágóta készítenek. Teljesen ledöbbentem. A minsőség nagyon jó és a kovertálási idő is majd a felére csökkent!!
Kb. 1 napig örültem. Mert igaz az update tökéletes lett, de van egy BUG...véletlenszerűen szétcseszi valakinek a kártyáját! Nekem kb estére el is szállt a kártyám, de ezt sehol nem jelezték a gyártó oldalán hanem egy egész estés fórum keresgélés után jöttem rá már más is járt így. MOST a németből megrendelet 14e ( postaköltséggel) kártyám használhatatlan lett, hála a szoftverfejlesztő cégnek!
De van 1 megoldás !!
A neve repairnes
H__REPAIRNES.zip contains the e16 update and Repair.NES files.
How to use the Repair file:
IMPORTANT - You need a working Movie Player Card to repair the one that doesn't work.
Please copy update e16, REPAIR.NES and pocketnes to the root directly
of your CF card.
First, you need to make your card (the one that still works well) update to E16, then go to FC games, enter into REPAIR.NES, when there comes a messages: "please insert the problem GBA Movie Card. Then press START to repair CARD or A to cancel", pull out the GBA Movie Player (still leaving the GBA power on), then plug in the other GBA Movie Player( the one that does not work).
After repairing, make the GBA Movie Player(the one that was repaired) update to e16, it will work again.
Hát mondom , úgy lehet megjavítani, hogy kell egy működő Game Boy Movie Advance :))
LOL...csak így.
Úgyhogy ha valaki ( lehetőleg Pécs közeli) embernek van ilyen MovieAdvance-a az jelezze nekem. Ha nem pécsi azt is jelezze...valahogy meg szeretném javítani :)