Kérték tölem hogy írjak a netes fizetésröl. Mivel én még csak WUval fizettem, a többiröl nem tudok pérdemben írni szóval akinek fizetett bankkáártyával az írja már le annak a menetét.
Western Union fizetés: Magkaptad az adott cégtöl hogy mennyit kell befizetni a cuccodért (nálam 115$), besétálsz a kijelölt bankba ahonnan lehet dollárt átutalni (www.otp.hu -ról le lehet tölteni egy Excel fileban ezek listát). Itt odamégy a megfelelö ablakoz/húzol egy sorszámot, majd mondod hogy mit szeretnél. Ekkor kapsz egy formanyomtatványt, ezt értelelmszerüen ki kell tölteni. Az alján van egy olyan pont hogy az pénzt felvevö személynek van-e személyazonossága, azt be kell X-elni. Ha visszaviszed elmondják hogy az átutalásra még rájön a WU átutalás költsége (150$-ig 21$), majd megkérdezik van-e nálad $ vagy tölük veszel. Én tölük vettem, csak annyiból áll a dolog hogy odaadtam a pénz forintban. Ezután még szarakodnak valamivel (eltelik egy kis idő, nálam vmi Fax-visszaigazolásra vártak), majd ha minden rendben ment megkapod a MTCN számodat, ezt kell majd e-mailben továbbküldeni.