Mindenképp érdemes GBA SP (19.900FT) mellé venni egy flash kártyát. Ha megelégszel 128-assal azt szerintem megkapod 15-18e-ért postaköltséggel, és talán ha 2-3 játék (URBS,Kingdom hearts) nem fut rajta. A másik 1800 mind megy :) Tehát érdemes azért beruházni egy ilyenre ahelyett, hogy veszel 2-3 használt gémet.
És tudom, hogy DS már van jópár emberkének, meg a PSP is nyakunkon van, de azért én jó öreg GBA SP-nek adok még min. fél évet, főleg, hogy csak márciusban lehet majd normálisan kapni júrópában a DS-t. És ugye, ahogy hallottam semmit sem kell kidobni mert belemegy DS-be ( asszem) a mostani flash kártya is, mivel lefelé kompatibilis GBA szintre. Sőt valahol olvastam, még Movie Playerem is belemegy majd, igaz lesz egy 3.generációs movie player amit már direkt DS-re nyomnak, de nekem jó lesz ez is ami van, lévén minden nap megnézek melóhelyen egy szinkronos filmet a Game Boy-omon. Ha meguntam akkor tolok játékot, vagy olvasok E-Book-ot miközben még normális minőségben 8:1-es stereóban szól a zene GBA-s fülhallgatómon.(A Compact Flash kártyámról ami be van dugva az SP-be). Jah és az egész vacak cucc belefér egy hordozható fényképező tokba amit az övemre tudok tenni. És a DS ahogy elnéztem kb. 3x majd akkora mint SP...ez nem tetszik :( IME