gamecube.lap.hu

WAREZ = azonnali BAN!

• LeonSKennedy
    Egyet kell értsek.

Bár nagyon ritkán írogatok ide régebben rengeteget olvasgattam ezt a kis topikot.Mára már csak nagyon-nagyon ritkán nézegetem lévén dvd íráson és csippelésen kívül a lényegről nem sok szó esik GC-s játékok ,játékélmény stb...Nem erről szólna eleve egy GC-s játéktopik ?? Megmondom őszintén engem lemezmárkák, meg írási sebességek illetve modding és egyéb buhera nem nagyon érdekelnek lévén nem képezik szerves részét egy adott topik témájának,hacsak nem pont ez a címe.

Az ok amiért ez a topik mára már leült:itt játékokról az utóbbi időben vajmi kevés szó esik sufnituningról viszont annál több.Sőt már csak erről szól az egész..:(

Én a sokadik Warez vitába nem megyek bele,mert nem látom értelmét.Érvek ellenérvek akadnak bőven,mindkét oldalt meg lehet érteni.Nekem személy szerint egyik konzolom sem csippelt,csak eredeti játékaim vannak ,amik számítottak nekem nagy nevek GC-re azokat megveszegettem,ha lehetett olcsóbban.Még mielőtt valaki megtámadna azzal hogy újgazdag vagyok elárulom:én is bérből és fizetésből élek,csak amit szeretek arra költök és ennyi,akinek meg nem fér bele a keretbe megéretem hogy nem.

De hogy hosszú idő után megtörjem az OFF-ot leszek én az első aki ír egy kicsit és tényleg a GC-ről.:)

Imádom ezt a konzolt,talán ez nőtt eddig a legközelebb a szívemhez.Pár hozzászólással lejjeb olvastam hogy a Wii ehhez képest mennyire nem előrelépés ,hát számomra sem az,szóval maradok a GC-nél.

Eddig ezeket a gyári játékokat sikerült begyűjtenem rá az évek alatt:

Baten Kaitos:Eternal WIngs and the Lost Ocean
    Baten Kaitos:Origins
    Final Fantasy:Crystal chronicles
    The Lord of the Rings:Tghe third age
    Bloodrayne
    Marvel nemesis
    Batman begins
    Killer 7
    Metal Gear Solid:The twin Snakes
    Metroid prime
    Resident Evil Zero
    Resident Evil Remake
    Resident Evil 4.
    Resident Evil code:Veronica
    Geist
    Dead to rights
    Medal of honor:Rising sun
    Medal of Honor:Frontline

Örülnék ha a jövőben mások is inkább arról beszélgetnének,milyen játékaik vannak ,illetve mik a kedvenceik Gamecube-ra,mivel játszanak éppen ,mert ha nem akkor tényleg értelmét veszti ez a topik is.

Pedig a GC azért ennél tényleg többet érdemel(ne).:)