7610
-
Dj Siegfried #6769 megnéztem a WALL-E disney & pixar filmet. Huh! Azért ma már nem kezdem el megcsinálni a házat:D:D
-
Dj Siegfried #6768 nincs mit! van most resi 4 is 3000 ért :D -
rnd #6767 Nem is tudtam hogy filológus vagy. Egy szóból megállapítod hogy homi/csajszi vagyok, a másikról meg hogy nem is lézezik. Ahhoz képest a gúgli elég sokat talál belőle -
att13308 #6766 Kösz!
Találtam vaterán.
Meg is vettem. -
Dj Siegfried #6765 bocs már nincs ha jól látom. de talán a jatekaim.hu -n -
Dj Siegfried #6764 www.vatera.hu -
att13308 #6763 Nintendo gamecube - hoz keresek eredeti Resident evil code: veronica x -et . PAL rendszerűt. Ajánlatokat Ide várom. [email protected] -
dickhead #6762 Nem használok Verbatimot, nincs is ilyen hogy csillagbogár.
Túl sok fantasztikus filmet nézel! -
#6761 imádom ezt a fórumt:D béke és szeretet -
rnd #6760 Látom nem megy a verbatim csillagbogár, és most inzultusokban éled ki a feszültséget.... -
dickhead #6759 Esetleg csajszi vagy?
Mert egy fickó nem használ ilyen kifejezéseket.
-
dickhead #6758 Te meg kicsit homi!!!! -
Dj Siegfried #6757 -
rnd #6756 Frusztrált vagy csillagom? -
dickhead #6755 Minden antiwarezosnak szeretettel!!! -
JiBBeRiSH #6754 Skies of Arcadia -t vennék. -
Xupr #6753 Eladó Metal Gear Solid The Twin Snakes és Doshin the Giant csak egyben mind 2 full angol.Ajánlatokat p.ü-ben. -
Dj Siegfried #6752 -
turho #6751 kicsit érdekesen írtátok le és körül....de tény és való, nem átallottam rákérdezni. De cserealapnak, és GÉP mellé.... -
rnd #6750 -
rumkola #6749 vagy az truho?
:))
bocs
mindegy, szerintem nem kell így túllihegni ezt az egészet, a warez már nem árt a GC-nek anyagi szempontból... -
rnd #6748 Mit árulok? o_O -
Dj Siegfried #6747 a resident evil zero nak hány alternatív befejezése van? -
rumkola #6746 hagyjuk már ezt a warez témát
mellesleg pont te árulsz 250 lemeznyi warezolt iso-t PÉNZÉRT
na ez a nemmindegy -
rnd #6745 Tudod én legalább nem mások hátamögött mondom azt hogy mi a véleményem róluk, belemondom a képükbe, és nem úgy teszek mintha másról beszélnék. Annyira hülyének meg légyszi ne nézz hogy nem tudom hogy miről is írtál. Köszi.
De a kedvedért: A 6732-re válszoltál. Kifejtetted hogy szerinted idióta vagyok, meg hogy mennyivel ócsóbb varezolni (ami persze továbbra sem igaz), illetve hogy nem azt kell nézni hogy lopsz hanem hogy mennyire élvezi az egész családod. Nemde? -
Dj Siegfried #6744 jah, cyrax miért feketebőrű ? :( -
Dj Siegfried #6743 számomra az egyetlen pozitívum a mortal kombat ban (nem tudom hogy a deception ban így van e) ,de a DA ban igen, hogy a 2 round -ot nem választották szét hanem felkel a fickó és folytatja a marást :D -
Scorpus #6742 rnd, légyszíves ne kezdd megint...
ha nem vetted volna észre a 6739-es hozzászólásom a játékélményről szólt, nem a lemezekről. Én befejeztem azt a témát ebben a topicban.
Amúgy kinek mi a véleménye a Mortal Kombat GC-re megjelent részeiről? Lettek olyan jól mint az elődei? -
rnd #6741 Illetve... másik fórumban próbálkozz vele ne itt... -
rnd #6740 Lépj tovább... a verbatim lemezed a kutyát sem érdekli... -
Scorpus #6739 Aha,szóval ilyen iqfighter,már értem is,miért nem megy neki a matek és két összeg között kirakni a megfelelő relációs jelet.
a játékot élvezni kell,nem pedig azzal menőzni,hogy kinek van több,vagy jobb (ez amúgy is relatív).Az mire jó?Engem speciel nem érdekel kinek milyen gépe,játéka van,az se hogy nekem milyen,szeretek játszani,és nem én vagyok az egyetlen aki nyüstöli a gépet a családban (ezért is van 4 joy a géphez).Több játékom van nekem is,és van amit pl én utálok,de pl a barátnőm,vagy az öcsém szereti.Alig van 1-2 olyan játék amit mindenki szeret,ebből is látszik,hogy mindenkinek más az ízlése,de egy jó kis race mindig jöhet.:DDD 3-4-en az igazi.
Summa summarum: elég szomorú ha nektek az a menő és akkor élvezitek maga a GC tényét ha felvághattok vele.nem lehet megérteni hogy valaki csak játszani akar?És ő azt élvezi?És nem érdekli ha másnak nem tetszik.Én jól érzem magam,és a többi pedig........... -
rnd #6738 NINCS MEG A WINDWAKER?????!!!!?????!!!! Tessék azonnal pótolni!
És próbáld ki a Wario World-öt is! Nagyon szuper 3D platform játék. Egyszer tévedésből eladtam, de újra megvettem -
#6737 Wareznak vége itt is! Figyelmetekbe ajánlom a banerben szereplő szép piros feliratot. Eztán ehhez kéne igazodni, azaz nem warezolunk itt a topic-ban. Köszöntem!
Mostantól aki warez témát hoz, vagy linkel stb. az megy banra pihenni (azonfelü, hogy töröljük is). -
LeonSKennedy #6736 Egyet kell értsek.
Bár nagyon ritkán írogatok ide régebben rengeteget olvasgattam ezt a kis topikot.Mára már csak nagyon-nagyon ritkán nézegetem lévén dvd íráson és csippelésen kívül a lényegről nem sok szó esik GC-s játékok ,játékélmény stb...Nem erről szólna eleve egy GC-s játéktopik ?? Megmondom őszintén engem lemezmárkák, meg írási sebességek illetve modding és egyéb buhera nem nagyon érdekelnek lévén nem képezik szerves részét egy adott topik témájának,hacsak nem pont ez a címe.
Az ok amiért ez a topik mára már leült:itt játékokról az utóbbi időben vajmi kevés szó esik sufnituningról viszont annál több.Sőt már csak erről szól az egész..:(
Én a sokadik Warez vitába nem megyek bele,mert nem látom értelmét.Érvek ellenérvek akadnak bőven,mindkét oldalt meg lehet érteni.Nekem személy szerint egyik konzolom sem csippelt,csak eredeti játékaim vannak ,amik számítottak nekem nagy nevek GC-re azokat megveszegettem,ha lehetett olcsóbban.Még mielőtt valaki megtámadna azzal hogy újgazdag vagyok elárulom:én is bérből és fizetésből élek,csak amit szeretek arra költök és ennyi,akinek meg nem fér bele a keretbe megéretem hogy nem.
De hogy hosszú idő után megtörjem az OFF-ot leszek én az első aki ír egy kicsit és tényleg a GC-ről.:)
Imádom ezt a konzolt,talán ez nőtt eddig a legközelebb a szívemhez.Pár hozzászólással lejjeb olvastam hogy a Wii ehhez képest mennyire nem előrelépés ,hát számomra sem az,szóval maradok a GC-nél.
Eddig ezeket a gyári játékokat sikerült begyűjtenem rá az évek alatt:
Baten Kaitos:Eternal WIngs and the Lost Ocean
Baten Kaitos:Origins
Final Fantasy:Crystal chronicles
The Lord of the Rings:Tghe third age
Bloodrayne
Marvel nemesis
Batman begins
Killer 7
Metal Gear Solid:The twin Snakes
Metroid prime
Resident Evil Zero
Resident Evil Remake
Resident Evil 4.
Resident Evil code:Veronica
Geist
Dead to rights
Medal of honor:Rising sun
Medal of Honor:Frontline
Örülnék ha a jövőben mások is inkább arról beszélgetnének,milyen játékaik vannak ,illetve mik a kedvenceik Gamecube-ra,mivel játszanak éppen ,mert ha nem akkor tényleg értelmét veszti ez a topik is.
Pedig a GC azért ennél tényleg többet érdemel(ne).:) -
#6734 warez ide- warez oda... qrvara be kene fejezni a warezolast, mert:
ad1: sg titlja
ad2: erre van kulon topik is itt amiben meg lehet vitatni a warezos vilagfajdalmat...
btw, ez a nem engedheti meg maganak szoveg, meg olyan szinten gagyi, hogy komolyan mondom nevetseges... senki nem all a hatadmoge uzival, hogy neked jatszanod kell... ensem lopok a kozertbol 8E/kg sajtot(pedig imadom!) hogy onigazoljam magam, hogyhat megelhetes megminden... szanalmas... -
rnd #6733 Látom a "nincs pénzem" lufi kipukkant... -
dickhead #6732 Én már lezártnak tekintem a témát,mindenki azzal és úgy játszik ahogy akar.Nem kell ebből ügyet csinálni,föleg összeveszni.Eddig jól megvoltunk egymás mellett,maradjon is így.Amúgy nem kell foglalkozni md-vel,levegőnek kell nézni és akkor lelép. -
rnd #6731 A másik meg hogy az így megvett játékokat haszonnal tudod elpasszolni... -
rnd #6730 Mi drága? A zelda 2500-ért, a metroid 1500-ért? Esetleg a zsír új metroid 2 4500-ért??? Gondolom a modcsip jobban belefért anyagilag meg egy 50-es henger dvd is... Múltkor már adtam linket, több mint ezer játék van a 2000 forint alatti árkategóriában, és az csak egy bumburnyák varezos szokás hogy 40 játékkal akarsz játszani egyszerre. Vegyél meg kettőt, meguntad, add el, vegyél másikat. Ennyi. A többi csak mellébeszélés meg rinya hogy így meg úgy anyagi helyzet. Ha nincs pénzed kajára miért vettél gamecube-ot? o_O -
Scorpus #6729 Még annyit hagy tegyek hozzá, hogy warez ide warez oda, az okát kell nézni, hogy miért csinálják. Valakinek kihívás az, hogy feltörjön valamit, megchippeljen, stb. Valaki az anyagi vonzata miatt csinálja, aki használja, mert mondjuk nincs rá annyi pénze, de nem azért mert lusta, vagy igénytelen, vagy csak a kifogásokat keresi, hanem mert egyszerűen olyan drágán kapható minden, hogy nevetséges. Van aki nem tudja megengedni magának a fizetéséből, hogy megvegye, van aki nem kereső ember (tanulók) de ők is akarnak játszani, és a zsebpénz erre nem elég. És nem azért mert lusták dolgozni, hanem mert ez Mo. ahol a levegő is drága, külföldön (mint jópáran írták már) sokkal olcsóbban hozzá lehet jutni ezekhez, de ez mindenre igaz, filmekre, zenékre, stb.
Én speciel jobban szeretem az eredeti dolgokat, nincs semmi kifogásom ellene (van 2 eredeti GC játékom) de hát sajnos anyagilag nem engedhetem meg hogy minden eredeti legyen.