gamecube.lap.hu

WAREZ = azonnali BAN!

• Scorpus
    Sziasztok!

Szeretnék egy boldog GC tulajdonossá válni, de előbb informálódnom kell. Sokat olvastam ezt a topic-ot, de minden hsz-re nem volt időm, így maradtak bennem kérdések. Aki tud válaszolni kérem ne tartsa magában. Miért jó az Icedcube-nál hogy nagy lemezeket is olvas? Úgy tudom egy játék nem sokkal több 1GB-nál, ezért van a gyári kis lemezes megoldás. Melyik chip mire jó, mit tudnak ezek? (Xeno, QOOB, Viper) Nem igazán ismerem a GC-t, az utolsó konzolom egy SNES volt már nagyon sok éve. Milyen portok vannak rajta, és azok mire használhatók? (USB, soros, stb) meg amik csak külön GC-n vannak. Találtam külföldről rendelhető cuccokat is elég jó áron: GC 24.99 font Angliából, GC controller 6.99 font, + 2.95 font posta/rendelés. Egy másik oldalon Xecuter Icedcube GC Case 19.99 USD, egy Viper GC Mod Chip 29.99 USD, Viper GC Extreme Mod Chip 39.99 USD, csavarhúzó 5.99 USD, de ha az ember nem akar barkácsolni akkor egy Viper Extreme chippel ellátott Xecuter Icedcube 59.99 USD. Ezek elég baráti árak. De sajnos nem vagyok képben, hogy kell-e valamihez boot-lemez. Amúgy ti a "backup" szót hogy értitek a játékoknál? Azt jelenti, hogy az eredetiről valaki készített egy másolatot, és azt felrakta netre, és le lehet tölteni, kiírni, és viszi a chippelt kocka?

Ja és a végén, én ezt úgy szeretném használni, hogy a PC-ben lévő TV tuner kártyára szeretném rákötni, úgy vajon menne-e? SCART nincs rajta, de van olyan megoldás, hogy a TV kártyán van composite bemenet (sárga) a hang pedig (piros és fehér) egy átalakítón keresztül stereo jack lenne a hangkártya bemenetére. Amúgy a TV kártyán van S-video is. :)

Szóval mindenféle információt szívesen fogadok.
    És ha van esetleg valaki aki egy jó ajánlattal megdob, akár lehet belőle üzlet is. :)