7610

gamecube.lap.hu

WAREZ = azonnali BAN!

• Lammer
    "alapanyaga a lemeznek Ritek g04-/-05-ös legyen"
    gyerekek! az alapanyagot felejtsuk mar el! PLZZZ!

MEDIAKOD!
  • tihibaby
    Hát Dj,most nyomtuk a hétvégén sogimmal,nejemmel,gyerkőccel,a 6.-at,semmi gond nem volt vele(megnyertem mindkettőt,szídtak is rendesen),mondjuk a jó alapanyaghoz a jó release is hozátartozik...
    Juteszembe:ennyit ne legyél már messengeren!

Scorpus:íród jó,minidvd-ben a Traxdata-t ajánlom(alapanyaga a lemeznek Ritek g04-/-05-ös legyen),de nézz utána itt a fórumban,régebben sok szó esett erről,chip-elést meg itt vállaltak még tavaly.Itt pedig találsz mini dvd-t!
  • Scorpus
    rnd azt írtad a 6468-as hsz-ben hogy "mini dvd max 5-6 féle lelhető fel"
    Akkor nincs sok lehetőség hogy megtaláld azt ami a sajáthoz jó lesz, nem?

Az íróm pedig: Pioneer DVR-215DBK
    azt is írtátok itt régebben hogy a Pioneer az elég jó.

Tényleg nincs senki aki chippelést vállal? :D
  • Dj Siegfried
    Nyomja valaki a mario party 6 és 7 et? Kb negyedjére írtam ki de mindig hibázik a játék :( Más játékok nem csak ezek. Stinkycube os verzió van meg......
  • Dj Siegfried
  • rnd
    Én tudom, de ő még nem...
  • tihibaby
    Jó író+ jó alapanyag a lelke....
    Abból a 700-ból meg olyan 50 ami GC exkluzív,a többi átírat.
  • tihibaby
    Mondjuk a XenoGc chip-nél lehet egy lemezre több játékot is tenni....persze,ha felfér.Viper Multi Boot Iso Creator a progi neve,amivel meg lehet csinálni az ilyen lemezt.Aztán a gép indításakor nyomva kell tartani a start gombot,és onnan lehet indítani a kívánt játékot.
  • rnd
    Gyorsan fog változni a véleményed amikor a tizenötödik lemezt baxod el...
    Illetve aki varezol minden játékot ki akar próbálni még akkor is ha előre tudja hogy szar. Kábé 700 játék jelent meg gamecube-ra... szorozd ki...
  • Scorpus
    Értem. Nem akarok én kukacoskodni, nem azért kérdeztem hogy filléreken is spóroljak, csupán érdekelt a dolog. Szerintem nem az a ~300ft fog földhöz vágni, még így is örülni lehetne ha a játékok ilyen árban lennének, nem pedig többezer... de ez igaz minden másra, filmre, zenére, stb.
    Csak akkor lett volna számomra értelme ha tényleg ráfért volna így több játék, hogy ha az ember játszik mondjuk 2-3-4féle játékkal akkor ne kelljen mindig lemezt cserélnie, de ki lehet bírni, nem fog leesni a gyűrű a kisujjamról :p

Akkor viszont maradok a kislemezesnél, de még mindig keresek valakit a chippeléshez :)
  • Dj Siegfried
    http://www.emudesc.net/foros/gamecube/51879-nuevo-indice-de-isos-gamecube.html

Ez nagyon király!! Köszi!!!!
  • rnd
    Maga az olvasófej fizikailag képtelen lesz odébb menni a gamecube belsejében mint ahol a kis lemez széle van. Ha a fedelet lecseréled csak nagyobb lyuk lesz, ahol a lemezt berakod. De a nagy lemezt (illetve normált, ha úgy vesszük) nem is azért akarod használni mert több adat fér rá hanem mert ócsó. Tehát 1 lemez = 1 játék, semmi menü, a játék a nagy lemez belső gyűrűjén van. "Csupán" a lemez árán spórolsz cirka 80~90%-ot (35Ft kontra 300Ft).
  • rumkola
    1 lemez - 1 játék
  • Scorpus
    Köszi szépen a válaszokat :) szóval ha nagy DVD-re van kiírva a játék, akkor egyszerre több is ráfér gondolom, és azt hogy lehet kiválasztani hogy melyik játékot töltse be? Lesz valami menüje, vagy mi?

Valaki vállalná hogy egy GC-t megchippel? Akár kislemezest, akár nagylemezest, de valamilyet szerezni fogok újonnan. Ha nincs az illetőnek chip-je, akkor azt is szerzek, csak meg lehessen csinálni, vagy az is jó ha elmondja hogyan kell, megpróbálkozok vele. :)

Várom a válaszokat, köszönettel
  • dickhead
    Eredeti Zelda Twilight Princess-t keresek gc-ra.
  • rumkola
    Höh, eszembe jutott, hogy mi lenne ha a gc-t a külső tvtuner rca bemeneteire dugva moncsin hsználnám. Az eredmény sokkal jobb lett mint vártam - teljesen élvezhető és jó a kép-, úgyhogy marad moncsira kötve, legalább nem lesz vita a TV-n.
    :DDD
  • dickhead
    Van egy Qoob sx-es gc-m,de az olvasófej gyenge. Az eredeti lemezeket gond nélkül viszi,a másoltakat csak többszöri próbálkozásra,vagy még akkor sem.
    Vettem használtan egy másik gc-t,ebbe bele tudnád szereli az sx-es chipet?
  • dickhead
    Gc játékokat az alábbi helyekről tölthetsz:
    http://consolemaniak.com/
    http://isos.at/?cat=64
    http://peb.pl/nintendo/55657-gamecube-download-zakaz-postow-bez-linkow.html
    http://www.emudesc.net/foros/gamecube/51879-nuevo-indice-de-isos-gamecube.html
    http://www.chilewarez.org/
  • rnd
    Ööö... átolvastam amit írtam... kompozit-komponens fordítva van... szal analóg=kompozit, digi=komponens
  • rnd
    Juteszembe a japán és amerikai gamecube-okat egy vezetékkel lehet "konvertálni", a nyákon ha két lábat összezársz akkor amerikai, ha bontod japán lesz a konzolod (vagy lehet hogy fordítva, a részletek nam annyira fontosak)
  • rnd
    A nagylemezes megoldást azért használják mert írható lemez normál méretben több tucat féle-fajta van, akár 30 forintért is, míg mini dvd max 5-6 féle lelhető fel és jóval többe is kerülnek. Általában aki varezol, a spórolás miatt teszi...
    Portok: "normális" dologot ne nagyon remélj. A gép hátulján van 1 táp csati, egy analóg video kimenet (scart, komponens) és a "régi" gamecube-okon "digitális" video kimenet (vga, kompozit). Fronton 4 kontroller csati és 2 memkártya foglalat. Alul egy spéci "soros" port a modem/ethernet(bba) adapternek és egy másik "soros" port a gb playernek, plusz van még egy port ami nemtom mire való ("párhuzamos" port). Minegyik spéci nintendós port, szóval nem mezei soros...
    Csipekről majd ír más, én eredeti játékokat használok, illetve szoftmoddal küzdök.
    Tévére/tunerre tudod kötni, analóg videó kimenet mindegyiken van. Sárga-fehér-piros = kompozit kimenet.
    Ja... és régió lock van! Európa-Japán-Amerika nem eszi egymás lemezeit. Illetve csippelve lehet hogy igen. Legrizikósabb a japán mert az máshogyan formázza a memkártyát is (asszem UTF vs JIS kódlap különbség van).
  • Scorpus
    Sziasztok!

Szeretnék egy boldog GC tulajdonossá válni, de előbb informálódnom kell. Sokat olvastam ezt a topic-ot, de minden hsz-re nem volt időm, így maradtak bennem kérdések. Aki tud válaszolni kérem ne tartsa magában. Miért jó az Icedcube-nál hogy nagy lemezeket is olvas? Úgy tudom egy játék nem sokkal több 1GB-nál, ezért van a gyári kis lemezes megoldás. Melyik chip mire jó, mit tudnak ezek? (Xeno, QOOB, Viper) Nem igazán ismerem a GC-t, az utolsó konzolom egy SNES volt már nagyon sok éve. Milyen portok vannak rajta, és azok mire használhatók? (USB, soros, stb) meg amik csak külön GC-n vannak. Találtam külföldről rendelhető cuccokat is elég jó áron: GC 24.99 font Angliából, GC controller 6.99 font, + 2.95 font posta/rendelés. Egy másik oldalon Xecuter Icedcube GC Case 19.99 USD, egy Viper GC Mod Chip 29.99 USD, Viper GC Extreme Mod Chip 39.99 USD, csavarhúzó 5.99 USD, de ha az ember nem akar barkácsolni akkor egy Viper Extreme chippel ellátott Xecuter Icedcube 59.99 USD. Ezek elég baráti árak. De sajnos nem vagyok képben, hogy kell-e valamihez boot-lemez. Amúgy ti a "backup" szót hogy értitek a játékoknál? Azt jelenti, hogy az eredetiről valaki készített egy másolatot, és azt felrakta netre, és le lehet tölteni, kiírni, és viszi a chippelt kocka?

Ja és a végén, én ezt úgy szeretném használni, hogy a PC-ben lévő TV tuner kártyára szeretném rákötni, úgy vajon menne-e? SCART nincs rajta, de van olyan megoldás, hogy a TV kártyán van composite bemenet (sárga) a hang pedig (piros és fehér) egy átalakítón keresztül stereo jack lenne a hangkártya bemenetére. Amúgy a TV kártyán van S-video is. :)

Szóval mindenféle információt szívesen fogadok.
    És ha van esetleg valaki aki egy jó ajánlattal megdob, akár lehet belőle üzlet is. :)
  • dickhead
    Szóval te voltál az a szerencsés!
  • rumkola
    Kösz.

Amúgy ma reggel leltem apróneten, 10K-ért. Lecsaptam rá gyorsan.
  • turho
    DuoQ vagy Xenogc van benne...alap de működő megoldások.
  • turho
    Nem igazán van rá igény, nincs raktáron alkatrészem....
  • rumkola
    Honnét tudható meg szétszedés nélkül milyen chip van a kockában? Nincs menü.
    Gondolom sehonnan.
    :))
  • Fre576
    Keresek MGS The Twin Snake-et gamecube-ra!
    Ajánlatot ide kérnék :[email protected]
    köszi!
  • dickhead
    Olvasólencse beállítás,chip beültetés,meg ilyenek.
  • turho
    Érteni...ez alatt mi értesz? :)
  • dickhead
    Turho, te értesz a Gamecube-hoz?
  • rumkola
    olyat énis keresek
    :)

bocs :P
  • turho
    Keresek igen olcsón chipelt gc-t szép és jó állapotban, qoob vagy viper pro előnyben...PÜ-zzön akinek van :)
  • rnd
    Ettől függetlenül ha kell, tudok rendelni neked...
  • rnd
    Az SD adaptert nem tudod memkártyának használni. Csak másra lehet, pl .dol fájlokat pakolhatsz rá és el tudod indítani őket.
  • Tomek83
    Metroid Prime és Mortal Kombat:DA eladó. Külön-külön 3ezer,kettő együtt 5ezer. Érdeklődni privátban.
  • Dj Siegfried
    vagy egy jó nagy memory card ot :D
  • Dj Siegfried
    sziasztok, tudna nekem valaki segíteni rendelni külhonból egy gamecube sd adaptert?
  • Xupr
    Már mindegy ,mert elkelt.
  • NeoMaN
    chippelt GC-t keresek...