gamecube.lap.hu

WAREZ = azonnali BAN!

• guardian hero
    Megvettem az 576 Konzol 2003-as évfolyamát, nosztalgiázás céljából. A januári számban találtam egy "kiváló" tesztet a Metroid Prime-ról, Csipi M. Lee tollából. Bemásolnám az értékelést:

+ a grafika tökéletes 3D-s konverzió
    - irányítás, játékmenet, nehézség

8.5 pont

LOL! :D az irányítás a lehető legeltaláltabb, tökéletesen visszaadja 3D-ben a 2D-s metroid élményt! A játékmenet szinte tökéletes, és nem éreztem túl nehéznek sem... de ha könnyebb lenne, akkor meg biztos az lenne a baj. Nem baj, Martin beleszólt, és tovább rontotta a helyzetet:

Tudom én, tudom, hogy a Metroid egy bitang híres játék volt SNES-en, de pont azért vert le a víz tőle már annak idején, amit Csipi is írt a cikkben: iszonyú lassú és vontatott a játékmenet. Ugyanilyen az új is. Gyönyörű, de az átlag játékosnak fogyaszthatatlan. Szerintem kizárólag a NES/SNES verzió rajongói tudják majd elviselni. Csipi "kiválót" adott a hangulatra, én levettem "jóra". (Talán egy "közepes" is elment volna...?)

über-LOL!!! :D A Metroid Prime benne van a top 10 valaha megjelent leghangulatosabb játékban, amihez hozzátartozik a kalandozós, felfedezgetős játékmenet is. Nem is értem, hogy lehet, hogy egyesek egy szimpla FPS-ként akarják kezelni...

Érdekes kontraszt, hogy a következő oldalon a szintén GC-s Die Hard Vendetta 8 pontot kapott, és agyon lett ajnározva... No comment.