7610

gamecube.lap.hu

WAREZ = azonnali BAN!

• Dj Siegfried
    húúúúúúú, na ez kemény volt!!!!
    Szerintem menj át a metroid fórumra és ott is lődd el!!
    csak vigyáz hogy be ne kapj valami vírust
  • koryne
    Nem semmi :C Még jó, hogy nem olvasok Konzolt, sztem idegrohamot kapnék az ilyesmitől :/
  • guardian hero
    Megvettem az 576 Konzol 2003-as évfolyamát, nosztalgiázás céljából. A januári számban találtam egy "kiváló" tesztet a Metroid Prime-ról, Csipi M. Lee tollából. Bemásolnám az értékelést:

+ a grafika tökéletes 3D-s konverzió
    - irányítás, játékmenet, nehézség

8.5 pont

LOL! :D az irányítás a lehető legeltaláltabb, tökéletesen visszaadja 3D-ben a 2D-s metroid élményt! A játékmenet szinte tökéletes, és nem éreztem túl nehéznek sem... de ha könnyebb lenne, akkor meg biztos az lenne a baj. Nem baj, Martin beleszólt, és tovább rontotta a helyzetet:

Tudom én, tudom, hogy a Metroid egy bitang híres játék volt SNES-en, de pont azért vert le a víz tőle már annak idején, amit Csipi is írt a cikkben: iszonyú lassú és vontatott a játékmenet. Ugyanilyen az új is. Gyönyörű, de az átlag játékosnak fogyaszthatatlan. Szerintem kizárólag a NES/SNES verzió rajongói tudják majd elviselni. Csipi "kiválót" adott a hangulatra, én levettem "jóra". (Talán egy "közepes" is elment volna...?)

über-LOL!!! :D A Metroid Prime benne van a top 10 valaha megjelent leghangulatosabb játékban, amihez hozzátartozik a kalandozós, felfedezgetős játékmenet is. Nem is értem, hogy lehet, hogy egyesek egy szimpla FPS-ként akarják kezelni...

Érdekes kontraszt, hogy a következő oldalon a szintén GC-s Die Hard Vendetta 8 pontot kapott, és agyon lett ajnározva... No comment.
  • koryne
    A resi4 már majdnem nextgen. A hajamat leraktam, amikor megláttam :) Kár, hogy a játékmenet olyan lineáris lett, de azért még szeressem :)
  • zola2000
    Na meg a resi4 gamecubeon (rgb kábellel) már olyan szép hogy az már szinte teljesen fotorealisztikus. Annál már nem is tudnék sokkal szebb grafikát elképzelni, legalábbis ebben a felbontásban az x360
    sem sokkal szebb ahogy elnéztem (igaz hd ben biztos más a helyzet).
  • KILLER2
    Az a baj, hogy 1 játékra nem lehet alapozni, ahogy ezt már régebben is megbeszéltük. Akkor ok, XBOX a legerősebb, de grefban GC a legjobb, legalábbis én úgy vettem észre a 2 közül.
  • zola2000
    Bár az x annyira jó akart lenni hogy sok játék akadozott rajta.
  • zola2000
    Nézd meg a resident e4et. Gamecuberól írták át ps2re, a grafot lebutították, de még így is az egyik legszebb játék ps2re. Az butaság hogy azért vettek kevés gamecubeot mert kevés volt rá a játék. Azért volt rá kevés a játék mert kevesen vették a gépet. Az meg megint érdekes hogy a nintendo majdnem fele annyiért gyártotta az erős gamecubet mint a sony a gyenge ps2t.
  • NeoMaN
    Nyeh, akkor tévedtem, még papíron sem erősebb.
    :D
  • NeoMaN
    Nem-nem!
    Most olvastam, ogy sonyerikkson témákat is kicsomagol!
  • NeoMaN
    Papíron erősebb a PS2 a GC-nél, dehát ugye a GC hardveresen effektezik a PS2 meg szoftveresen.
    :)
  • koryne
    Azt is illik figyelembe venni, hogy mindhárom más architektúra. Attól még tény, hogy x-en legszebbek a játékok, majd cube-on és utána ps2-n (kizárólag techno szempontból, művészi értékeket mellőzve)
    Szerk.: najó, a szépség sem tény, inkább szubjektív =) Tehát nincs győztes :D
  • KILLER2
    Ok, rendben. Én úgy tudtam, hogy a GC gyengébb mint a PS2, XBOXom meg van és amint látom, PS2nek sokkal jobb sokszor a grafja.
  • rnd
    Playstation2: 299MHz CPU, 147MHz GPU
    Gamecube: 485MHz IBM PowerPC CPU, 162MHz ATI GPU
    XBOX: 733MHz Intel Pentium III CPU, 233MHz nVidia GPU

miért is a PS2 a legjobb? o_O
  • rnd
    Nyers erő szempontjából az XBOX a legerősebb, grafikus chip-je a Gamecube-nak a legjobb, a PS2 a három közül a leggyengébb, de az sokkal "öregebb" is mint a másik kettő.
  • KILLER2
    Teljesítményben. De a GC erősebb műanyagból van :)
  • xAttilax
    miben??
  • KILLER2
    A PS2 erősebb mint a GC.
  • zola2000
    A ps2 a leggyengébb. A gamecube elég erős, majdnem olyan erős mint az xbox.
  • KILLER2
    Ki és becsomagol cask, de rengeteg mindent. ISOkat Sony Ericsson témákat, meg mindenfélét.
  • rnd
    Ha kiírod cédére és a cédét a kocsid ablakába kilógatod akkor állítólag megzavarja a fényképező rendőröket.
  • NeoMaN
    OFF
    Mire jó a WinRar a ki és becsomagoláson kívűl?
    ON
  • szabzol
    1. Nem.
    2. Nem.
  • rnd
    Azt nem tudom hogy hány százalék olvas RW-t (lehet hogy 1, de az is lehet hogy 60), az viszont biztos hogy van ami olvas (pl az enyém)
  • KILLER2
    1. A PS2 erősebb mint az XBOX?
    2. A GC erősebb mint az XBOX?
  • NeoMaN
    Jó, van akinek szerencséje van. 100-ból 1 olvas RW-t, vagy RW-re van kalibrálva a fej.
    Nemde?
  • rnd
    De olvas... én a Skies of Arcadia-t RW-ről nyomtam végig... ;-P
  • NeoMaN
    nem olvas RW-t.
  • djkockarobi
    Üdv mindenki.Azt szeretném megkérdezni,hogy újraírható lemezre ki lehet-e írni a gamet,vagy csak simán írjam ki.Imgburn az íróprogi hozzá ugye?
    Mert azzal írtam,minden rendben ment le,de az újraírható lemezt szerintem be sem olvassa.Köcce előre is.
    Üdv:Kocka
  • aya
    ment privát
  • Dj Siegfried
    eladó? mennyibe?
  • aya
    P.N 03 valakinek?
  • deep
    Resident milyen állapotú? Full angol? Kézikönyv is?
  • Dj Siegfried
    ha, kicsit király ár 5000huf a splinter cell chaos theory game + postaköltség
  • rnd
    Mert gyári fóliásan nem elég eccerűen beszerezhető... a MP2 meg viszonylag könnyen...
  • zola2000
    Hi a zelda wind wakerben nem tudom hogy lehet a tűz hegyről megszerezni azt a tárgyat amivel nehéz dolgokat lehet felemelni. az kell hogy elmozditsam a sziklafejet az egyik templom bejárata elől.
  • Dj Siegfried
    de azért köszi:)
  • Dj Siegfried
    engem valami más érdekelne.
    Need 4 speed? Time Splitter? Baten Kaitos?
    van valakinek????
  • KILLER2
    Csak kíváncsiságból. Miért drágább a Metroid Prime, mint a Metroid Prime 2: ECHOES?
  • rnd
    Metroid Prime (gyári fóliás, angol) - 9000Ft
    Metroid Prime 2: Echoes (gyári fóliás, angol) - 6000Ft
    Resident Evil 2 (gyári fóliás, angol) - 8000Ft
    Resident Evil 3 (használt, én bontottam) - 6000Ft
    Wave Race Blue Storm (gyári fóliás, német) - 4500Ft

Most így hirtelen ennyi... ;-)