gamecube.lap.hu

WAREZ = azonnali BAN!

• Bullinfo
    Köszönöm szépen mindenkinek a válaszokat! Már el is kezdtem keresgélni kocka után. 23ért
    találtam is, ami még elfogadható ár. Chipsezni ,meg belematatni nem akarok mert én
    tényleg csak a RE részekkel akarok játszani (meg most Anubys felkeltette az érdeklődésemet
    az Eternal Darkness-el), azokat meg eredetiben szerzem meg mindenképp.
    Valóban gondolkodtam a PS2-n is de valahogy az nem olyan szimpatikus konzol, másrészt
    drágább és nincs rá RE Zero és Remake ami bizony igen fontos szempont. Más kérdés ,hogy
    kockára meg Outbreak 1,2 nincs ;). Viszont elnézve az interneten lévő Remake screenshoto-
    kat....hát mellbevágó, letaglózó, nyálcsorgató. Hihetetlennek tűnik, hogy ez mozog is. :)
    Pozitív, hogy Code Veronica hosszabb és több bonous is van rá GC-n ennek is örülök.
    4. részre is nagyon kíváncsi lennék, állítólag sokat változott a játékmenet de nagyon jó.
    Szóval nekem GC szimpatikusabb. Mire meg végigjátszom az összes RE-t GC-n addigra jól lemegy
    a PS2-k ára 20e alá és akkor lecsapok rá hogy tudjak Outbreak-ezni is.
    Az 5. részt már meg sem említem.... PS3...Capcom...aaarghh.... ;)
    Visszatérve Anubys válaszára a horror műfajra, meg Eternal Darknessre...hát igen
    Evil Dead trilógia olyan nekem filmben mint RE játékban. Messze nem idegen tőlem a stílus.
    Sőt amennyire csak időm engedi "magamévá teszem" a műfaj jelesebb alkotásait. Már zsenge
    ifjú koromban a zombik és démonok hatása alá kerültem és azóta is töretlen a lelkesedésem.
    Eternal Darkness-ről gamespoton nézegettem képeket, egész tűrhető.
    Miért olyan jó ez a játék Anubys?

Mégegyszer köszönöm az információkat és a segítséget!
    Üdv mindenkinek, jó játékot!